- 21 Mayıs 2013
- 966
- 1.605
-
- Konu Sahibi blackangel80
konunu okumuştum canım,evet benzer şeyler yaşamışız maalesefgerçekten şaşkınım anlayamıyorum daha önce ayrılma eşiğinden dönmüştük ki aldatılma vardı ben onu bile çocuğum için affedebildim ,şimdi bu yaptığı ne oluyor anlamıyorum.
Çok benzer seyler yasamısız..Kızın kac yasında?
teşekkür ederim canım :))) bence de biraz ayrı kalalım kafasını toplasın bakalımHerşey düzelecek öyle hissettim belki bu mesafe iyi gelir canım. Allah huzur versin tahammül anlayış versin aranıza uzun uzun mutlu yıllarınız olsun
canım cocuk varsa cok zor ama belkide eşinin hayatında daha önceki gibi yine biri var fırsat kolluo gibi geldi bana yada iyice sogudu artık evliliğinden bahanesi oldu bence onunla konus ve davayı sen açmaarkadaşlar canım çok sıkkın,moralim çok bozuk,yine dertleşmeye yardımlarınıza ihtiyacım var...
eşimle son zamanlarda bi dargın bi barışık sürdürmeye çalıştığımız evliliğimiz bitmek üzere...kısaca anlatmaya çalışacağım ;
hafta arası eşim raporluydu grip olmuştu ve yatıyordu..ben de çocuk rahatsız etmesin dinlenebilsin diye gün içinde kızımı dışarıya a.v.m.'ye falan götürüyordum...cuma akşamı annemler geçmiş olsuna gelmek istediler ben de eve geçip ortalığı topladım eşim salonda uzanıyor bu arada tv falan izliyor neyse onun yatağını da topladım baktım tekrar koltuğa uzanmış..kalmayacak mısın oturacak yer kalmıyor dedim oralı olmadı ,2.söyleyişimde bi hışımla kalkıp söylenmeye yatak odasına geçmeye başladı...annemler de bu arada bırak yatsın rahatsız olmasın biz kalkacağız falan diyorlar,ben çok bozuldum tabi onların yanında olmasına baktım hala söyleniyor 'yeter artık senin triplerini çekemeyeceğim olmuyo bitirelim dedim...' o'da ; ben giderim evden merak etme dedi ve dün neyi var neyi yoksa topladı evden ayrılıp annesine gitti...
bu şekilde olmaz çocuğumuz var ayrılmak istiyorsan bile bunu ona hazırlayalım dedim,özür diledim,çocuğumuz için acele etme dedim dinlemedi...
gerçekten şaşkınım anlayamıyorum daha önce ayrılma eşiğinden dönmüştük ki aldatılma vardı ben onu bile çocuğum için affedebildim ,şimdi bu yaptığı ne oluyor anlamıyorum...kızıma ne söyleyeceğimi şaşırdım babasını sorup duruyor ,hafta sonu bi pedagog bulup götürmeyi düşünüyorum,sizce bi avukat bulup dava açmalı mıyım yoksa ondan mı beklemeliyim?
konuşmadan hareket etmeyeceğim evet...hayatında biri varmıdır bilmiyorum ama daha önce yazmıştım akşam buluşup eve beraber giriyoruz ,tüm boş vakitlerimizde , hafta sonlarında beraberiz,daha önce sürekli dışarıdaydı işi gereği sık sık seyahate gidiyordu rahattı şimdi dikkatimi çeken ters bi durum olmadı açıkçası ama dediğiniz gibi belki de soğumuştur benden...yine de aklım almıyor 1 ay sonra izinlerimizi ayarlayıp bodruma tatile gidecektik 1 hafta tartıştığımız gün onun planlarını yapıyordukcanım cocuk varsa cok zor ama belkide eşinin hayatında daha önceki gibi yine biri var fırsat kolluo gibi geldi bana yada iyice sogudu artık evliliğinden bahanesi oldu bence onunla konus ve davayı sen açma
allah allaa yaa bence sinirleri yıpranmış olabilir biraz bekle ve sabret eger bosanma konusunu o açmazsa sende açma geçici bir ruh hali olabilirkonuşmadan hareket etmeyeceğim evet...hayatında biri varmıdır bilmiyorum ama daha önce yazmıştım akşam buluşup eve beraber giriyoruz ,tüm boş vakitlerimizde , hafta sonlarında beraberiz,daha önce sürekli dışarıdaydı işi gereği sık sık seyahate gidiyordu rahattı şimdi dikkatimi çeken ters bi durum olmadı açıkçası ama dediğiniz gibi belki de soğumuştur benden...yine de aklım almıyor 1 ay sonra izinlerimizi ayarlayıp bodruma tatile gidecektik 1 hafta tartıştığımız gün onun planlarını yapıyorduk(
teşekkür ederim canım :))) bence de biraz ayrı kalalım kafasını toplasın bakalım
aynen öyle yapacağım..hayır bişey söylemedi henüz zaten benle daha konuşmadı...hergün gelip kızımızı görüyor,babamla konuşmuşlar ona da ben avukata gidelim, ayrılalım demişim olaylar öyle gelişmiş....Evet fazla ustune gıtme bu konuyu acmadan devam et normal ...Kafasını toplasın gelecektır.Bosanma konusu acıyor mu