Kızlar merhaba,
Ben burda çok fikir alıp yardım gördüm.
Şimdi sizden komşum, arkadaşım için yardım istiyorum. Telefonunda giriş bilgisi falan kalır diye çekiniyor.
Benim hikayemi biliyor ve 4 yıldır evli.
Narsistik davranışlar, şiddet, öfke, hakaret, her şey yaşanmış.
Bir süredir şiddet yok diyor. Tabii ki bu lütuf değil.
Eşine boşanmak istiyorum dediğinde çok büyük kavga ve suçlama yaşadı. Sonra duygusal manipülasyon.
Evi terkedip gitse eşyalarını ne yapacak?
Ailesi yakın bir ilde, kendisi burada çalışıyor ama kiralar en az 10.000 maaşı yetmez.
Aile çok yaşlı, söylemek istemiyor ama zarar görmekten korkuyor.
Doğru boşanma adımları ne? Siz nasıl konuştunuz? Nereden başladınız?
Benimki emsal olmuyor maalesef.
Burda sular bir süredir durgun. Kocası dövdüğümde terketmedin, bağırdığımda terketmedin, bugün neden, başkası mı var modunda.
Çocukları yok. Eşine göre öyle normal ki aabah bağırıp akşam yok saymak, bebek yapalım diyormuş.
Doğru ilk hareket ne?
Bir de ben evde düğün ve birikim takıları varmış. Evi terketsem nereye giderim? Takıları alıp gitsem eşyalarımı parçalar diyor.
Her şeyi alamam onu da evden atamam modunda.
Çok teşekkürler,
Ben burda çok fikir alıp yardım gördüm.
Şimdi sizden komşum, arkadaşım için yardım istiyorum. Telefonunda giriş bilgisi falan kalır diye çekiniyor.
Benim hikayemi biliyor ve 4 yıldır evli.
Narsistik davranışlar, şiddet, öfke, hakaret, her şey yaşanmış.
Bir süredir şiddet yok diyor. Tabii ki bu lütuf değil.
Eşine boşanmak istiyorum dediğinde çok büyük kavga ve suçlama yaşadı. Sonra duygusal manipülasyon.
Evi terkedip gitse eşyalarını ne yapacak?
Ailesi yakın bir ilde, kendisi burada çalışıyor ama kiralar en az 10.000 maaşı yetmez.
Aile çok yaşlı, söylemek istemiyor ama zarar görmekten korkuyor.
Doğru boşanma adımları ne? Siz nasıl konuştunuz? Nereden başladınız?
Benimki emsal olmuyor maalesef.
Burda sular bir süredir durgun. Kocası dövdüğümde terketmedin, bağırdığımda terketmedin, bugün neden, başkası mı var modunda.
Çocukları yok. Eşine göre öyle normal ki aabah bağırıp akşam yok saymak, bebek yapalım diyormuş.
Doğru ilk hareket ne?
Bir de ben evde düğün ve birikim takıları varmış. Evi terketsem nereye giderim? Takıları alıp gitsem eşyalarımı parçalar diyor.
Her şeyi alamam onu da evden atamam modunda.
Çok teşekkürler,
Son düzenleme: