Annenin yanında böyle davranması çok büyük hata.
Yazık kadıncağız 1 ay sonra uzak memlekete kızını gönderecek ve sürekli aklı sende kalacak, acaba huzurlu mu, rahatı yerinde mi?
Bence bunu nişanlınıza izah edin ev annenizi üzmemek adına arayıp kadıncağızın gönlünü alsın.
Size karşı olan tavrı da hiç hoş değil ama yarın evlenince işler tatlıya bağlanır siz unutursunuz belki fakat anneciğinizin içinden çıkmaz bu yaşanılanlar. Bence nişanlınızın uygun olduğu bir vakitte arayıp konuşun, tatlı dille anlatın.
Biz sorunlarımızı kendi içimizde çözebiliriz annemi üzmeyelim ara bir gönlünü al diyerek toparlamaya çalışın.
Sizde haklısınız birlikte kuracağınız hayat için çabalıyorsunuz ve ufacık şeyler yüzünden tadınız kaçıyor, haliyle biraz tatlı dil bekliyorsunuz. Ama dediğim gibi lütfen önceliği annenize verin ve gururu bırakıp arayın nişanlınızı.
Düşüncenize doğruluk payı var elbette, belki ileride de kırgınlıklarda sizden hamle bekleyecek ama bu o zaman düşüneceğiniz bir şey olsun lütfen.
aslında huyu değildir böyle ama aılesının cok baskısı altında aıle danısmanına bıle gıttık nısanlıyken oda oyle dedı ama ıste aılesı hakkında oyle konustum cunku onlardan cok korkuyorum gardımı almıs vazıyetteyım telefon bıle edemıyorum yuregım agzıma gelıyor korkudan zamanında bana yasattıklarından neler demedıler kı bana oğlumun pesını bırak bız kadrolu gelın ıstıyoruz dıye bende bıraktım ama nısanlım benı bırakmadı dugun parası bırıktırdı 3 defa parasını elınden aldılar ev aldılar kendılerı oturuyorlar nısanlım sen kucuksun deyıp benı ezıyor yapacaksın dıyor benım amacım orda benım haksız olmadıgımı yapılması gerekenı yaptıgımı gostermektı son yemekte yanı nasıl hatalarını goremıyor anlamıyorum soyleyıncede cok sınırlenıyor bende soz verdım kendıme değer berıcem o benı ezdırsede kendımı ezdırmeyeceğim dıye hep kendımı koruma havasındayım ıster ıstemez nasıl olmayım kı kızlar anılar sılınsede ızı kalıyor ablaları gozumun onunde dedıkodumu yapıyorlar bırbırıyle sureklı bır agız burun kıvırmalar en kucuk seyde kıskanclıklar yanı benım su yasımda bıle ınanın daha cok olgunluğum var yanı ben omrumce boyle ne annemgılde nede babamgıl sulalesınde fesatlık gordum ve nasıl baş edeceğimi bilemiyorum cevremde sureklı soyleler boyleler kader kotuye dustun falan dıyolar evlenmeden moralım bozuluyor