• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmalimiyim bosanmamali miyim ?

İleride hamile kalamazsanız, evlat edinirsiniz.
Dunyanin sonu değil
Bir de her şey yolunda bile olsa hamile kalamayabilirsiniz.
Hazır mısınız bu adamla bu yipratici süreçlere?
14 ayda 5 ilişki sıklığı ile de hamilelik? Nasıl olur bilemedim

Kocami seviyorum doniyim derdinde olmadm bu mahkeme 2 2.5 sene surerse saniyorum yumurtarimda hic rezerve kalmicak korkum var elimde bi suru delil var bosan yeniden tanis yeniden dene zaten bosanirken bu sekilde 33 falan olcam kafamda sadce bu sorun yaratiyo yoksa ne evimi ozlddm ne onu zaten paylastgmuz hicbise yoktu
Yaşa takılırsan yine hata yapmış olursun. Mahkemeyi hızlandırmaya çalış madem elinde kanıtlar var. Avukatlar size daha güzel yol gösterir zaten. Kaldı ki kesinlikle dönüşü olmayacaksa boşanma süresinde ilişki yaşamasanız bile karşınıza çıkan kişileri alıcı gözüyle değerlendirebilirsiniz diye düşünüyorum. Öncelikle siz mutlu olun, hayatınızı yaşayın... gerisi bir şekilde gelir...

Dayak yemişsiniz, aldatılmışsınız daha neyi bekliyorsunuz öldürülmeyi mi, ona da nefsi müdafaa der eşiniz merak etmeyin.

Ailen bosuna arkanda durmazdi. Onlar istemezki kizlarinin bosanmasini. Oluru olsaydi bir dene derlerdi.

Hicbir yuva bozulmasin. Herkes mutlu olsun. Mutlu yuva korunmaya deger, tüm aksilikler ufak tefek olumsuzluklara ragmen.
Evlilik hayati zulum etmek degildir. Deger görülmeyen kadin oldugunu hissetmediginiz yer yuva degildir evlilik degildir.
Sizin evlilik anlayisiniz ne ise ona göre davranin.
Kisacasi.
Kendi kararinizi kendiniz verin. Ne yapacaginizi bilmek zorundasiniz. Kararsizlik olmaz.

Otur oturduğun yere. Gidersen şayet beynini koltuk altına almış olursun.
Çünkü gitmen için tek bir mantıklı neden yok ortada.
Böyle hanzolar asla değişmezler!

Anne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibi
Böyle bir karaktersizden çocuk yapıp sonra hiç günahı olmayan masum bir bebeğin hayatını da karartmak mi istiyorsunuz?Bu çok bencilce değil mi? Sizin çocuğunuz olsun diye o çocuk bu hayatta neler yaşayacak farkında mısınız? Anne olmadığınız için tam anlayamıyor olabilirsiniz belki bir anne öyle bir babadan hayatı mahvolacak bir bebek isteyemez.

Gercekten bu konuda fikirler ihtiyacim var cunku artik kendi icimde kendimle celistigim kotu bi donemdeyim artik ne dogru ne yanlis kavrayamiyorum psikolojik olarakta kendimi cok iyi hissettigim solenemez. 2017 kasim ayinda evlendim 2019 ocaktada evimi terk edip ailemin yanina dondum esimle birden fazla problemlerimiz vardi ve hayatimizda inanin 1 tane iyi giden birsey yoktu siralamam gerekirse esimin ailemle gorusmek istememesi hicbir misafirlige gtmemesi ben heryere tek gidiyodum gece bile sabaha kadar disarda kalip istedigim yere gideblirdim o karismiyodu cunku o cikmak istemiyodu asosyal biraz iknci madde 14 aylik evlilikte 4 us degisikligi totalde 5 ay issizlik her issiz kaldiginda yasadigi agir depresyon bu depresyon sonucu gelisen yatak odalari ayirma durumu bekarliga alismis diger madde 14 ayda toplam 5 kere beraber olduk esimin beraber olmamak icin vardi hep bi bahanesi son olayda tinder acmis kendine eylulden ocak ortasina kadar bi suru kadinla mesajlasmis diger madde cok sinirlu olmasi seker hastaligindan sanirim gozu donuyodu yerde suruklendim siddetli dayak yedim diyemem ama en son kolum sirtim bayaa mordu bide o bunlari kabul etmiyo bu hi dayak degil tinder aldatma degil sevismej isteyemezsn 3.5 ayda bir beraber olmak normal dedikce normallestiemeye calistikca bende depresyon yada baska bise yuksek sinir harpleri basladi ve dayanamadm evi terk ettm 3 aya yakindir ailemin evindeyim esim ona donmemi istiyo hersey degiscek diyo duzelcek diyo bi yanim git diyo ama gidersem ailemi kaybederim babamlar asla donmemi istemiyolar diget yanmda ben bu isin duzelcegne asla inanmam diyo ama napmaliyim artk bilemiyorum biraz yardm ve akla ihtiyscm var
Boşan çünkü bu adam asla değişmez.Seni darp etmesi asla kabul edilebilir bişey değil.Boşandıktan sonra öyle güzel bir hayat kurarsın ki geçen zamanlarına üzüleceksin.Daha büyümemiş kocan, çoook uzun yolu var.Onu eğitmeye uğraşacağın vakti kendine güzel bir hayat kurmaya harca derim.

Benim eşim tip 1 diyabet. Yani ağır formlu bir seker hastalığı var. Ama daha sesini yükseltmedi bana şimdiye kadar. Şekere sığınmasın şiddet için. Tamam çabuk parlamalarıma sebep oluyor ama bu kadar da değil.

İkincisi cinsel sorunlar şekerden kaynaklanabilir. Bir üroloğa gidin.

Ailenin rızasını almadan eve dönme sonra döncek yerin kalmaz

Yahu anne olamazsam diye bu adamdan çocuk yapılır mı?Allah aşkına mantıklı düşünün biraz ya adam sizi darp etmiş, aranızda birliktelik yok, saçma sapan bir adam ama siz anne olamazsam diyorsunuz, olmayın efendim zaten bu adamdan şam babası bile olmaz, e döndünüz bebeğiniz oldu , sonra adam küçücük bebeğin yanında da dövsün sizi.Kusura bakmayın her çocuk mutlu bir yuvada yaşamayı hak ediyor, of keşke çocuklar anne ve babalarını seçebilse.

Evet bosanmalisin böyle bir adamdan bırakın çocuk yapmayi aynı evin içinde nefes almanız bile tehlikeli.

Allah aşkına bu soruyu gerçekten soruyor musunuz? Lütfen kendinizi sevin. Ayrıca bu adamdan Çocuğunuz olsa o çocuğa nasıl davranacak nasıl cesaret edebiliyorsunuz? Size şiddet uygulamaya devam etse o çocuğun hali ne olacak?

Aklınızı mı kaybettiniz Bence hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz ciddi bir destek alın

Hayatınızı tekrar kurarsınız biraz kendinize zaman verirsiniz tekrar karşınıza biri çıkar. İnsan çıkar Bu Defa.. o zaman düşünürsünüz Çoluğu çocuğu

Inan hafifletmiyorum darp rapirumu alip uzaklaztirma kararimi bile cikarttm ilk gunku kadar canimi acitmiyo diye sanirim oyke soledim
Elbette hiçbir acı ilk günkü kadar canınızı yakmaz fakat herkesin duygu yoğunluğu aynı olaya farklı olabilir. Benim için eşimin elini bana kaldırması bile büyük bir sorun olur misal.

Siz cinsellik yaşamıyorsunuz, şefkatli bir temastan sarılmaktan öpücükten mahrum kaldınız belki de. Size onca şey yaşadıktan sonra bu küçük ayrıntılar görünmüyor bile olabilir. Eski konularınıza baktım, anne olmayı istediğinizi de anlıyorum inşallah hayırlı bir vakitte babalığı hak edecek biriyle olup evlat sahibi olursunuz. Sırf bebek istediğiniz için devam ederseniz ve karısıyla yalnızca beş kez beraber olup başka kızlarla yazışmayı da aldatmak saymayan bir adamdan olursa o bebek, size değil yavrunuza üzülürüm.

Yumurtalar konusunda kapsamlı bir araştırma yaparsanız belki dondurma gibi bir çare sizin için daha uygun olur. Enerjinizi olmayacağı oldurmaya ve yıpranmaya harcayacağınıza bu konuyu araştırmaya harcayabilirsiniz.

Şimdiye kadar kararlı davranmışsınız davanızı açmışsınız, onca şey yapan adam sırf istemiyorum dedi diye hakim sizi yıllarca evli bırakmaz. İyi bir avukatınız vardır umarım ve kararınızın ardında durursunuz.

Birlikteliginizin o kadar az olma sebebi diyabet muhtemelen. Çünkü diyabette noropati gelişir ve erkek cinsel fonksiyonlarinda azalma ve kayıp görülür.
Diğer maddelere yorum yaomaya gerek yok.

Şiddeti şiddetten, aldatmayi aldatmadan saymayan adamdan bir halt olmaz
Dönmeyin bence.

Back