• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmalimiyim bosanmamali miyim ?

Anne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibi
Birincisi ortada zaten bir düzen yok ikincisi böyle bir evlilikte bir tane masum çocuk eksikti. Nasıl vicdanınız var böyle bir evliliğin kargaşanın ortasına çocuk düşünüyorsunuz şaşkınım.

Kimse duzelmiyor donme. Ben bosandigim esimle 3 yil sonra o ve oglum istedigi icin gorustum. Ilk basta iyi idi ama 4 ay sonra fabrika ayatlarina geri dondu. Babanlari dinle. Tekrar denemek icin bir sebep yok. Iki yil evlilikte duzelmemis de sindi mi hersey guzel olacakmis. Morsrmis yerletinden bahsediyorsun. Siddet uygulamis adam resmen. Canina mi susadin? Bosver onu. Yeni bir hayata basla.

Senin meslegin var galiba dogru mu o zaman geri dön çocuk yap sonra ayrıl. Ben buradaki arkadaslardan farklı düşünüyorum. 2 sene sonra 3 sene sonra cocuk olma olasılığı zaten dusucek. Burdaki her kadın gibi. Madem yumurta rezervi az. Cocuk yap sonra tekmeyi basarsın. Anne olmak senin de hakkın. Ama iliski sıklığı az nasıl olcak peki yumurta dondursan ilerde evlendin diyelim 34 35 36 yasinda simdi sil bastan elin adamina anlatmak seni strese sokar ben olsam anlatmak istemem neden yumurta dondurdun dese oyle deilmi dön bence
Evet kuyumcuyum meslegim var

Gercekten bu konuda fikirler ihtiyacim var cunku artik kendi icimde kendimle celistigim kotu bi donemdeyim artik ne dogru ne yanlis kavrayamiyorum psikolojik olarakta kendimi cok iyi hissettigim solenemez. 2017 kasim ayinda evlendim 2019 ocaktada evimi terk edip ailemin yanina dondum esimle birden fazla problemlerimiz vardi ve hayatimizda inanin 1 tane iyi giden birsey yoktu siralamam gerekirse esimin ailemle gorusmek istememesi hicbir misafirlige gtmemesi ben heryere tek gidiyodum gece bile sabaha kadar disarda kalip istedigim yere gideblirdim o karismiyodu cunku o cikmak istemiyodu asosyal biraz iknci madde 14 aylik evlilikte 4 us degisikligi totalde 5 ay issizlik her issiz kaldiginda yasadigi agir depresyon bu depresyon sonucu gelisen yatak odalari ayirma durumu bekarliga alismis diger madde 14 ayda toplam 5 kere beraber olduk esimin beraber olmamak icin vardi hep bi bahanesi son olayda tinder acmis kendine eylulden ocak ortasina kadar bi suru kadinla mesajlasmis diger madde cok sinirlu olmasi seker hastaligindan sanirim gozu donuyodu yerde suruklendim siddetli dayak yedim diyemem ama en son kolum sirtim bayaa mordu bide o bunlari kabul etmiyo bu hi dayak degil tinder aldatma degil sevismej isteyemezsn 3.5 ayda bir beraber olmak normal dedikce normallestiemeye calistikca bende depresyon yada baska bise yuksek sinir harpleri basladi ve dayanamadm evi terk ettm 3 aya yakindir ailemin evindeyim esim ona donmemi istiyo hersey degiscek diyo duzelcek diyo bi yanim git diyo ama gidersem ailemi kaybederim babamlar asla donmemi istemiyolar diget yanmda ben bu isin duzelcegne asla inanmam diyo ama napmaliyim artk bilemiyorum biraz yardm ve akla ihtiyscm var
Bu evlilik çoktan bitmiş zaten

Back