- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Ailesiyle ilgili konustum ben yabanciyim Türkçeyi anca ogrendimBenim Türkçe yetmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailesiyle ilgili konustum ben yabanciyim Türkçeyi anca ogrendimBenim Türkçe yetmiyor.
Tamam Türkçe kursuna giderim siz istediniz diye sirf28 satırlık koca yazı boyunca tek bir defa bile "nokta" kullanmamak bir başarı olmalı.
Virgüle girmiyorum bile.
Ailevi sosyal konularda destek olmuyormusunuz Bn burda psikolojik şiddet görüyorum ailesi kaynakliMesleğim gereği size cevap verebilirim ama konu çok karışık. Denedim, okuyamadım. Sosyal hizmetlerden beklentiniz ne? Neyi danışmak istiyosunuz
Garibim baktı koca safi çene, bi numarası yok, sosyal hizmetlerden medet ummuş.Sosyal hizmetler ne yapabilir ki? Konunuzda anladığım kadarı ile kv kp den şikayetçisiniz. Ee ne olacak şikayet edince. Gidip onların kulaklarını mı çekecekler böyle yapmayın diye
AynenÇok karışık, bu sıcakta üşendim okumaya
Yabancıyım diyor. Birden nilu geldi aklıma. Aynı düşünce şekli.Garibim baktı koca safi çene, bi numarası yok, sosyal hizmetlerden medet ummuş.
Ahahahha siz Türkiye’de mi yaşıyorsunuz? Sosyal hizmetlere yeni bir görev tanımı geldi de benim mi haberim yok?Yok belki hadlerini bilirler yuvayi huzursuz etmezler
kayınpederin sigarasını alıp söndürme göreviAhahahha siz Türkiye’de mi yaşıyorsunuz? Sosyal hizmetlere yeni bir görev tanımı geldi de benim mi haberim yok?
Ya siz hangi ülkede yaşıyorsunuz :) burada kadinlar cocuklar agir fiziksel şiddete, tecavüze, hatta cinayete kurban gidiyor da failleri ceza almadan çıkıyor. Kayinpederimin misafirleri benim zilime basıyor diye mi şikayet edeceksiniz. Anlamadım.Ailevi sosyal konularda destek olmuyormusunuz Bn burda psikolojik şiddet görüyorum ailesi kaynakli