• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmalimiyim bosanmamali miyim ?

Anne olmak cok mu onemli sizin icin bu insandan iyi bir baba olucagini dusunuyor musunuz? Tercih sizin ya esinizi kabul ediceksinjz ya da yasiniz genc bence tekrar evlenip hamile kalma ihtimalini degerlendirirsiniz

Anne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibi
Peki anne olunca bu olaylar daha ileri seviyeye taşınırsa ? Doğacak olan bebeğinin suçu nedir ? Neden anne babası ayrı olsun neden bu dünya da yarım kalsın ? Biraz bu yönden bak .. yaşın kaç bilmiyorum ama bence kaderinde varsa bir çocuk sahibi olursun belki senin doğurduğun olur belki de evlat edinirsin bilemezsin.. böyle biriyle devam etmek inan saçmalık olur mantıklı düşün karar ver 🙏🏻

Yazdığınız maddeler tek başına bile boşanma sebebi hepsi biraradayken hele hiç beklemeyin derim anladığım kadarıyla çocukta yok şimdi boşanırsanız ömür boyu kurtulursunuz ama şimdi bi sans daha verir birde çocuğunuz olursa hem o çocuk arada mahfolur hemde ömür boyu o insanla öyle yada böyle yüz göz olmak durumunda kalırsınız

kesinlikle sagliksiz bir iliskisen dogacam cocugun ruh halini de dusunmelisiniz

Her türlü süründürürüm diyor yani evliykende boşanırkende...
Yoksa ben para pul altindan vazgecmustum anlasmali bosanalim dedm simdiye bosanmistim bile bosanmam diyo baska bise demiyo belki cayar die en yuksek meblagdan actm davami ona bile bise demedi bosanmam diyo buda isleri cok cok uzatiyo

Yoksa ben para pul altindan vazgecmustum anlasmali bosanalim dedm simdiye bosanmistim bile bosanmam diyo baska bise demiyo belki cayar die en yuksek meblagdan actm davami ona bile bise demedi bosanmam diyo buda isleri cok cok uzatiyo
Ay gıcık adam .. aslında çok geçerli sebeplerin var , birkaç ispatın varsa çok uzamaz belki ... tabi sen başka şeyi dert etmişsin kendine ama emin ol dönsende hiç bişi değişmeyecek

Konunuzla ilgili olarak yumurta sayınız az ise yumurtalarınızı dondurmayı düşünebilirsiniz. En azından çocuğum olmaz korkusundan bir nebze olsun uzaklaşmış olursunuz. Kaldı ki anne olmak nasibinizde varsa her şekilde olur ama en azından önce tedbir sonra takdir demiş olursunuz...

Yumurtam az diye bu adama donup cocuk sahibi olmak yerine gidip yumurtalarinizi dondurabilirsiniz bence. Adam onca sey yapmis bir de odullendirir gibi bebek mo yapacaksin yani?
Yumurta ve sperm donduruluyor diye biliyorum. Mesela kuzenim kemoterapi gorecegi icin onceden sperm dondurttu. Ilerde cocuk sahibi olabilmek icin. Eger yumurta rezervinizin az oldugu 3 hekim tarafindan onaylanirsa zaten dondurabiliyorsunuz diye biliyorum ben.
Lutfen bu adama donme. Daha genceciksin ailen arkanda. Yeni hayat kur birak pismanliginda bogulsun pis adam 😑

Kocami seviyorum doniyim derdinde olmadm bu mahkeme 2 2.5 sene surerse saniyorum yumurtarimda hic rezerve kalmicak korkum var elimde bi suru delil var bosan yeniden tanis yeniden dene zaten bosanirken bu sekilde 33 falan olcam kafamda sadce bu sorun yaratiyo yoksa ne evimi ozlddm ne onu zaten paylastgmuz hicbise yoktu

Yumurtam az diye bu adama donup cocuk sahibi olmak yerine gidip yumurtalarinizi dondurabilirsiniz bence. Adam onca sey yapmis bir de odullendirir gibi bebek mo yapacaksin yani?
Yumurta ve sperm donduruluyor diye biliyorum. Mesela kuzenim kemoterapi gorecegi icin onceden sperm dondurttu. Ilerde cocuk sahibi olabilmek icin. Eger yumurta rezervinizin az oldugu 3 hekim tarafindan onaylanirsa zaten dondurabiliyorsunuz diye biliyorum ben.
Lutfen bu adama donme. Daha genceciksin ailen arkanda. Yeni hayat kur birak pismanliginda bogulsun pis adam 😑
3 hekim ve dondurma olayini bilmiyodum gercekten sagol

Her türlü süründürürüm diyor yani evliykende boşanırkende...
E o zaman çocuk fikri niye?ha diyelim barıştınız hamilesiniz size yaptığı şeyleri çocuğunuza yapmayacağını garanti verebilirmisiniz?illede çocuk diye tutturursaniz o masum bebeğin sucu ne olucak?yazık gunah degilmi siz sirf cocuk dogurmak istiyorsunuz diye bunu ona reva mi goruceksiniz?çocuk olunca bu dayak vs olaylarını sineye cekebilicekmisiniz

3 hekim ve dondurma olayini bilmiyodum gercekten sagol

Mutlaka arastir ve bu adama donme. Zaten cinselik de yok diyorsun. Nasil yapsin cocugu? Birak gitsin boyle adamlar uremesin baba olmasin.

Kocami seviyorum doniyim derdinde olmadm bu mahkeme 2 2.5 sene surerse saniyorum yumurtarimda hic rezerve kalmicak korkum var elimde bi suru delil var bosan yeniden tanis yeniden dene zaten bosanirken bu sekilde 33 falan olcam kafamda sadce bu sorun yaratiyo == yoksa ne evimi ozlddm ne onu zaten paylastgmuz hicbise yoktu==
Çocuk nasıl yapacaktınız peki bosanmayi dusunmeseydiniz?

Back