30 ve yumurta sayim cok azKaç yaşındasınız ki
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bosanmalimiyim bosanmamali miyim ?
- Konu Sahibi jayzzmay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bosanma ayrilik aile
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yani aslinda bu mahkeme surersede cekismeli bosanmayla acildi zaten 2 2 bucuk yil surer rahat sonrasi korkutuyo surecte korkutuyo bende pek iyu hissetmiyorum30 ve yumurta sayim cok az
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
İyide bu adamdan niye çocuk yapacaksın zaten bunu aklına getirme bence , ve dönmeyide mümkünse ...30 ve yumurta sayim cok az
- 2 Ocak 2019
- 268
- 387
- 18
- 30
Peki anne olunca bu olaylar daha ileri seviyeye taşınırsa ? Doğacak olan bebeğinin suçu nedir ? Neden anne babası ayrı olsun neden bu dünya da yarım kalsın ? Biraz bu yönden bak .. yaşın kaç bilmiyorum ama bence kaderinde varsa bir çocuk sahibi olursun belki senin doğurduğun olur belki de evlat edinirsin bilemezsin.. böyle biriyle devam etmek inan saçmalık olur mantıklı düşün karar verAnne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibi
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
Her türlü süründürürüm diyor yani evliykende boşanırkende...Yani aslinda bu mahkeme surersede cekismeli bosanmayla acildi zaten 2 2 bucuk yil surer rahat sonrasi korkutuyo surecte korkutuyo bende pek iyu hissetmiyorum
- 14 Şubat 2011
- 1.142
- 1.006
- 333
- 37
Yazdığınız maddeler tek başına bile boşanma sebebi hepsi biraradayken hele hiç beklemeyin derim anladığım kadarıyla çocukta yok şimdi boşanırsanız ömür boyu kurtulursunuz ama şimdi bi sans daha verir birde çocuğunuz olursa hem o çocuk arada mahfolur hemde ömür boyu o insanla öyle yada böyle yüz göz olmak durumunda kalırsınız
Yoksa ben para pul altindan vazgecmustum anlasmali bosanalim dedm simdiye bosanmistim bile bosanmam diyo baska bise demiyo belki cayar die en yuksek meblagdan actm davami ona bile bise demedi bosanmam diyo buda isleri cok cok uzatiyoHer türlü süründürürüm diyor yani evliykende boşanırkende...
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
Ay gıcık adam .. aslında çok geçerli sebeplerin var , birkaç ispatın varsa çok uzamaz belki ... tabi sen başka şeyi dert etmişsin kendine ama emin ol dönsende hiç bişi değişmeyecekYoksa ben para pul altindan vazgecmustum anlasmali bosanalim dedm simdiye bosanmistim bile bosanmam diyo baska bise demiyo belki cayar die en yuksek meblagdan actm davami ona bile bise demedi bosanmam diyo buda isleri cok cok uzatiyo
- 8 Mart 2019
- 6.896
- 32.514
- 548
- 39
Konunuzla ilgili olarak yumurta sayınız az ise yumurtalarınızı dondurmayı düşünebilirsiniz. En azından çocuğum olmaz korkusundan bir nebze olsun uzaklaşmış olursunuz. Kaldı ki anne olmak nasibinizde varsa her şekilde olur ama en azından önce tedbir sonra takdir demiş olursunuz...
- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
Yumurtam az diye bu adama donup cocuk sahibi olmak yerine gidip yumurtalarinizi dondurabilirsiniz bence. Adam onca sey yapmis bir de odullendirir gibi bebek mo yapacaksin yani?
Yumurta ve sperm donduruluyor diye biliyorum. Mesela kuzenim kemoterapi gorecegi icin onceden sperm dondurttu. Ilerde cocuk sahibi olabilmek icin. Eger yumurta rezervinizin az oldugu 3 hekim tarafindan onaylanirsa zaten dondurabiliyorsunuz diye biliyorum ben.
Lutfen bu adama donme. Daha genceciksin ailen arkanda. Yeni hayat kur birak pismanliginda bogulsun pis adam
Yumurta ve sperm donduruluyor diye biliyorum. Mesela kuzenim kemoterapi gorecegi icin onceden sperm dondurttu. Ilerde cocuk sahibi olabilmek icin. Eger yumurta rezervinizin az oldugu 3 hekim tarafindan onaylanirsa zaten dondurabiliyorsunuz diye biliyorum ben.
Lutfen bu adama donme. Daha genceciksin ailen arkanda. Yeni hayat kur birak pismanliginda bogulsun pis adam
Kocami seviyorum doniyim derdinde olmadm bu mahkeme 2 2.5 sene surerse saniyorum yumurtarimda hic rezerve kalmicak korkum var elimde bi suru delil var bosan yeniden tanis yeniden dene zaten bosanirken bu sekilde 33 falan olcam kafamda sadce bu sorun yaratiyo yoksa ne evimi ozlddm ne onu zaten paylastgmuz hicbise yoktu
- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
Annenizin yerinde olsaydiniz,,gozbebeginizin böyle bir evliliği olsun ister miydiniz?Anne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibi
3 hekim ve dondurma olayini bilmiyodum gercekten sagolYumurtam az diye bu adama donup cocuk sahibi olmak yerine gidip yumurtalarinizi dondurabilirsiniz bence. Adam onca sey yapmis bir de odullendirir gibi bebek mo yapacaksin yani?
- 2 Temmuz 2016
- 151
- 65
- 98
- 27
E o zaman çocuk fikri niye?ha diyelim barıştınız hamilesiniz size yaptığı şeyleri çocuğunuza yapmayacağını garanti verebilirmisiniz?illede çocuk diye tutturursaniz o masum bebeğin sucu ne olucak?yazık gunah degilmi siz sirf cocuk dogurmak istiyorsunuz diye bunu ona reva mi goruceksiniz?çocuk olunca bu dayak vs olaylarını sineye cekebilicekmisinizHer türlü süründürürüm diyor yani evliykende boşanırkende...
- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
3 hekim ve dondurma olayini bilmiyodum gercekten sagol
Mutlaka arastir ve bu adama donme. Zaten cinselik de yok diyorsun. Nasil yapsin cocugu? Birak gitsin boyle adamlar uremesin baba olmasin.
- 2 Temmuz 2016
- 151
- 65
- 98
- 27
Çocuk nasıl yapacaktınız peki bosanmayi dusunmeseydiniz?Kocami seviyorum doniyim derdinde olmadm bu mahkeme 2 2.5 sene surerse saniyorum yumurtarimda hic rezerve kalmicak korkum var elimde bi suru delil var bosan yeniden tanis yeniden dene zaten bosanirken bu sekilde 33 falan olcam kafamda sadce bu sorun yaratiyo == yoksa ne evimi ozlddm ne onu zaten paylastgmuz hicbise yoktu==