Gercekten bu konuda fikirler ihtiyacim var cunku artik kendi icimde kendimle celistigim kotu bi donemdeyim artik ne dogru ne yanlis kavrayamiyorum psikolojik olarakta kendimi cok iyi hissettigim solenemez. 2017 kasim ayinda evlendim 2019 ocaktada evimi terk edip ailemin yanina dondum esimle birden fazla problemlerimiz vardi ve hayatimizda inanin 1 tane iyi giden birsey yoktu siralamam gerekirse esimin ailemle gorusmek istememesi hicbir misafirlige gtmemesi ben heryere tek gidiyodum gece bile sabaha kadar disarda kalip istedigim yere gideblirdim o karismiyodu cunku o cikmak istemiyodu asosyal biraz iknci madde 14 aylik evlilikte 4 us degisikligi totalde 5 ay issizlik her issiz kaldiginda yasadigi agir depresyon bu depresyon sonucu gelisen yatak odalari ayirma durumu bekarliga alismis diger madde 14 ayda toplam 5 kere beraber olduk esimin beraber olmamak icin vardi hep bi bahanesi son olayda tinder acmis kendine eylulden ocak ortasina kadar bi suru kadinla mesajlasmis diger madde cok sinirlu olmasi seker hastaligindan sanirim gozu donuyodu yerde suruklendim siddetli dayak yedim diyemem ama en son kolum sirtim bayaa mordu bide o bunlari kabul etmiyo bu hi dayak degil tinder aldatma degil sevismej isteyemezsn 3.5 ayda bir beraber olmak normal dedikce normallestiemeye calistikca bende depresyon yada baska bise yuksek sinir harpleri basladi ve dayanamadm evi terk ettm 3 aya yakindir ailemin evindeyim esim ona donmemi istiyo hersey degiscek diyo duzelcek diyo bi yanim git diyo ama gidersem ailemi kaybederim babamlar asla donmemi istemiyolar diget yanmda ben bu isin duzelcegne asla inanmam diyo ama napmaliyim artk bilemiyorum biraz yardm ve akla ihtiyscm var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bosanmalimiyim bosanmamali miyim ?
- Konu Sahibi jayzzmay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bosanma ayrilik aile
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
Yerlerde sürüklenmedim çok fena bir dayak değildi sırtım vs mordu sadece demek nasıl bir hafifletme yöntemidir buraya çok takıldım. El kaldırmaya bile hakkı olmamasına rağmen fazlasını yapmadığı için minnet duyacaksınız neredeyse.
Döndüğünüzde ailenizin desteğini kaybedeceksiniz ve kazandığınız şey daha çok şiddet, sanal/gerçek birçok kadınla aldatılma ve dozu artmış bir şiddet. Siz ailenizle mi olmak istiyorsunuz bunları yaşamak mı? Konuyu bir başkası yazmış gibi okumanızı tavsiye ederim. Kendinize bunu yapmayın.
Döndüğünüzde ailenizin desteğini kaybedeceksiniz ve kazandığınız şey daha çok şiddet, sanal/gerçek birçok kadınla aldatılma ve dozu artmış bir şiddet. Siz ailenizle mi olmak istiyorsunuz bunları yaşamak mı? Konuyu bir başkası yazmış gibi okumanızı tavsiye ederim. Kendinize bunu yapmayın.
- 23 Ağustos 2012
- 49.931
- 1
- 231.823
- 798
- 2 Temmuz 2016
- 151
- 65
- 98
- 27
Anne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibiDonmeyi dusunme sebebiniz nedir?
- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
Kaç yaşındasınız kiAnne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibi
- 8 Mart 2019
- 6.891
- 32.486
- 548
- 39
- 2 Temmuz 2016
- 151
- 65
- 98
- 27
Boyle bi adamin cocugunuza babalik yapmasini istermiydiniz?yada soyle diyelim babanizin boyle olmasini istermiydiniz?baska erkek mi kalmadida bu gibi bi insana muhtaçsınız?kaldiki her seyi gectim cinselliginizde yokmus.neyin istemesidir bu?Anne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibi
aslnda hic donmeyi.dusunmuyodum mahkemenide ona gore actm siddet kocalik yapmamasi vs vs vs ama insan ya iyi olursa die dusunmuyo degilEşin normal değil ki. Rahatsız mı nedir. Tedavi falan görürse belki. Tedavi olmazsa yine aynı şeyleri yaşarsın.katlanarak artar.
Canım 14 aylık evlilikte bütün bunları yaşamışsın, düzelme ihtimali var mı sence? Bir insan eşine neden bunları yapar yada bir kadın kendine bunları yapan eşine dönmeyi nasıl düşünebilir? Kurtulmuşsun annenin babanın kıymetini bil. Bir evlilikte olmaması gereken her şey var evliliğinizde. Olgunlaşamamış. Tinder nedir ya, daha yeni evlenmişsin. Ben bile nefret ettim eşinden.
- 2 Temmuz 2016
- 151
- 65
- 98
- 27
Şimdiye kadar iyi olmamış bundan sonra da olmaz .olmayacak seyleri olasılık gözüyle bakmayinaslnda hic donmeyi.dusunmuyodum mahkemenide ona gore actm siddet kocalik yapmamasi vs vs vs ama insan ya iyi olursa die dusunmuyo degil
Inan hafifletmiyorum darp rapirumu alip uzaklaztirma kararimi bile cikarttm ilk gunku kadar canimi acitmiyo diye sanirim oyke soledimYerlerde sürüklenmedim çok fena bir dayak değildi sırtım vs mordu sadece demek nasıl bir hafifletme yöntemidir buraya çok takıldım. El kaldırmaya bile hakkı olmamasına rağmen fazlasını yapmadığı için minnet duyacaksınız neredeyse.
Çocuk tek başınıza büyütmesi kolay bir şey değil yapmayın. çocuğum olacak diye huzursuz, mutsuz, aile olamamış bir evde büyümesine izin vermeyin yavrunun yazık.Anne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibi