Hiç elle tutulur yanı yokmu diyerek okudum yazdıklarını.
Çok sabırlıymışsın birde sanki ödül olarak çocuk vermişsin...
Gerçekler biraz acı olucak belkide 3 yıl neden bekledin veya neyi bekledin.Hırsızlığıda cabası bence.
Eşinin bence psikolojik sorunları var tedavi görmesi gerekiyor zaten bu evliliğe devam edersen çok değil bir kaç ay sonra bu formda seni konuşmaya başlarız senin tedavi görmen konusunda.
Bence biran önce karar vermelisin hayatını farklı yönlendirmelisin.
Hayatında ciddi değişiklikler yapman dileklerimle.
aslında herkes bayılır kocama kendi sülalesi benim sülalem çok gzelr yüzlü iyi niyetli cana yakın derler ama dışı seni içi beni yakar misali geçirdim üç yılımı neyi beklediğimide bilmiyorum düzelir umudu inanmak istemek birazda elalem neder durumu oldu galiba..
bende var başka türlü hasta olan sakın durma 9 senem gitti can çıkar huy çıkmaz arkadaşım ümitsiz vakka yakma kendini çocuğunla yeni temiz bir hayata başla böyle düzenbaz adam çocuğuna ne vericekki
aslında herkes bayılır kocama kendi sülalesi benim sülalem çok gzelr yüzlü iyi niyetli cana yakın derler ama dışı seni içi beni yakar misali geçirdim üç yılımı neyi beklediğimide bilmiyorum düzelir umudu inanmak istemek birazda elalem neder durumu oldu galiba..
canım çok zor şeyler yaşıyorsun ve inan büyük konuşmak istemem ama benim tolerans aralığımın dışında tüm bunlar.
sen zaten hem kendine hem çocuğuna hem de bu adama bakabiliyorsun.
yani sen aslında evin kadına soyadını veren tarafı gibisin.
ipleri koparmadan önce emek sarfetmek gerek bence; sabretmek çile çekmek değil; çözüme yönelik emek;
ona sensizliği hissettirmek için bir süre ayrı kalsan? eş dost duymasın istiyorsan güvnediğin biriyle kalsan ve biraz burnu sürtse?
dini yönden sıcak bakarsa birkaç da kitap alsan; veda hutbesini açıp önüne koysan; hayatta neler neler oluyor; belki farkına varması için gereken çok basit şeyi henüz akıl edinememişsindir?
bu evlilik devam ederse ; eşiniz yarın öbür gün çocuklarınızın okul arkadaşlarının ailelerinden , biraz daha büyüdüklerinde arkadaşlarından, evlendiklerinde eşlerinden ve eşlerinin ailesinden de borç alır. artık buna borç mu diyeyim dolandırıcılık mı diyeyim. adamın hayatı para! bu utancı kendinize de çocuklarınıza da yaşatmayın bence.