- 15 Mart 2025
- 60
- -17
- 1
- Konu Sahibi yenidenrefah
herkese merhaba. Çok arafta kaldığım bir süreçteyim. Sizlerden destek ve fikir almak istiyorum. 4 yıl olacak yazın evleneli. 2. Çocuğum doğalı 1 ay olmadı. Eşimi çok seviyorum onun beni sevdiğine inanıyor muyum bilmiyorum. En ufak bir şeyde beni dünyanın en kötü insanı yapıyor. Tartışmalarımızın boyutu gittikçe artıyor. Bana karşı tartışmadığımız zamanlarda çok iyi. Ama kavga ettiğimizde içinden başka biri çıkıyor sanki. Beni sevmeyen hatta nefret eden biri. Ömrüm boyunca bu süreçle nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Sorunlar basit bile olsa onun karakter değişimi yüzünden işin içinden çıkılmıyor. 1 aylıkken evliyken şiddet gördüm. Herkesin içinde. Bir daha yapmadı ama ben ona birkaç kez uyguladım. Onun bu değişimini görünce çaresiz kalıyorum o konuştukça susturmak için ben de bunu silah olarak kullanıyorum resmen o da bunu biliyor. Hatalıyım ben de. En son kavgamızda (dün) bana beni sevmediğini ölürsem veya evlenirsem kurtulacağını söyledi beni zorla arabadan atmaya çalıştı. Annemlere götürüp çöp gibi oraya bırakacağım seni vs dedi. Çocukları almadan gitmem onları da ver gideyim dedim. Onları alamazsın sen gidiceksin diyor. O bunu yaptıkça bana kğfredip hakaret edip bağırdıkça ben de ona vurdum. Çocuklar bu süreçte çok kötü etkilendi. Bugün ise ona karşı bomboşum. Çok seviyorum hala ama bunun hiçbir şeye çare olmadığını da biliyorum. Çok karışık yazdım aynı kalbim ve aklım gibi. Ne yapmalıyım?