- 13 Nisan 2008
- 5.829
- 27.156
-
- Konu Sahibi elosunannee00
Evliyken umrunda olmayan çocuk şimdi oluyor hasta oluyorum ben bu adamlara. Ne yapacağın belli boşan. Etraf yasaklı madde kullanan kocan olduğunun farkında mı peki? O maddeyi kullanırken sana veya çocuğuna zarar verebilir Allah korusun. Birşey olsa sorumluluk onlara mı ait olacak bu içi boş aklı veriyorlar. Ne demek boşanma?Selam kızlar burda yeniyim. Lütfen bana akıl verin. 4 senelik sevgilimle 1.5 sene önce severek kaçarak evlendik. Hep sıkıntılarla mücadele ettik. Hersey düzeldi ailemle barıştım derken eşimle olan problemlerim hic bitmedi. Esim uyuşturucu madde bağımlısıymis Esrar falan da içiyormuş. Bilmiyordum. Defalarca konuştum uyardım gün geçtikçe arttı. Berber dükkanı var eve hep gece yarilari geldi hep çalışıyorum diye beni gecistirdi ama hep arkadaşlarıyla dükkanda oturup icti parasını hep o şeylere yatirdi. 9ay hamilelegim boyunca hep yalnızdım annemde kaldım genelde vakit geçirmek için düzgün bi aile ev hayatımız hiç olmadı. Esim gün geçtikçe sorumsuz laftan anlamayan bi adam oldu. Çocuğumuz oldu doğumda beni yanliz birakti hiç yanımda olmadı hep annem ilgilendi benimle. Kızım suan 4aylik sorunlarımız gün geçtikçe katlanıyor. Eşime zorla dükkanı sattırdim arkadaslarindan uzaklastirmaya çalıştım düzelmesi için elimden geleni yaptım ben mücadele ederken telefonunda hep açık saçık kadınların profillerine videolarına baktığını defalarca yakaladım. Surekli bosanmak istediğimi dile getirdim kavgalar çıktı defalarca hep özür diledi düzelecek dedi inandım fakat en son kadin resimleri videoları gördüm yine delirdim bu son artık dedim bosanmak istediğimi söyledim esim gönlümü almaya cabalamiyor bile 5 gündür annemdeyim çocuğunu görmeye geldi ve geri gitti konu açılmadı konusmadik etraf boşanma diyor ben çok yoruldum çok mutsuzum ne yapmalıyım akıl verin
Söylemezsen boşanma derler tabi. Niye söylemiyorsun? Hangi aile evladını böyle bir adama yollar ne oldu kıymetli kocandan mı olursun sonra? Te allam yaBağımlı olduğunu benim ailem bilmiyor soyleyemiyorum kayinvalidemler biliyor sadece onlar uğraşıyor bırakmasi için 10 20 gün bırakıyor sonra.bi arkadaşının yanına gidiyor yine içip geliyor hata yaptim diyor pisman oluyor bu sonsuz bitmeyen bi döngü var
Ağzınıza sağlıkYine ziyan olmuş bir hayat ve sefalet içine doğmuş bir bebek daha. Adam krize girer mi bizi keser mi nasıl kaçsam diyeceğinize ay düzelir mi ki acaba diyorsunuz. Gönlümü almaya çalışmıyor ne demek ya, niye alsın? Tıpış tıpış geri döneceksiniz zaten. O çocuğu bu yüzden yapmadınız mı? Bu eşsiz varlıkla aranızda daimi bir bağ olsun istemediniz mi?
Hadi ailenizi hiçe sayıp sallamayıp kaçtınız ettiniz, şimdi niye bu meczupla muhatap ediyorsunuz? O boşanma diyen etrafa söylememişsiniz ki keş olduğunu. Adam madde bağımlısı hapçı esrarcı. Niye ailenize söylemiyorsunuz, bilmeye hakları yok mu? Belki babanız haklı olarak ileri geri konuşacak sizi korumaya çalışacak, yazık değil mi adama? Belki babanıza zarar verecek, üstüne madde etkisindeydim diyecek ceza almayacak.
Siz de asla boşanmayacak kategorisindesiniz hatta çocuğum tek kalmasın der gider kardeş yaparsınız aynı eşsiz adamdan. O masum çocuğun zihni çok parlak, geleceği açık olur da hayatı kurtulur inşallah.
Etraf mı yaşıyor bu evliliği, siz mi???Selam kızlar burda yeniyim. Lütfen bana akıl verin. 4 senelik sevgilimle 1.5 sene önce severek kaçarak evlendik. Hep sıkıntılarla mücadele ettik. Hersey düzeldi ailemle barıştım derken eşimle olan problemlerim hic bitmedi. Esim uyuşturucu madde bağımlısıymis Esrar falan da içiyormuş. Bilmiyordum. Defalarca konuştum uyardım gün geçtikçe arttı. Berber dükkanı var eve hep gece yarilari geldi hep çalışıyorum diye beni gecistirdi ama hep arkadaşlarıyla dükkanda oturup icti parasını hep o şeylere yatirdi. 9ay hamilelegim boyunca hep yalnızdım annemde kaldım genelde vakit geçirmek için düzgün bi aile ev hayatımız hiç olmadı. Esim gün geçtikçe sorumsuz laftan anlamayan bi adam oldu. Çocuğumuz oldu doğumda beni yanliz birakti hiç yanımda olmadı hep annem ilgilendi benimle. Kızım suan 4aylik sorunlarımız gün geçtikçe katlanıyor. Eşime zorla dükkanı sattırdim arkadaslarindan uzaklastirmaya çalıştım düzelmesi için elimden geleni yaptım ben mücadele ederken telefonunda hep açık saçık kadınların profillerine videolarına baktığını defalarca yakaladım. Surekli bosanmak istediğimi dile getirdim kavgalar çıktı defalarca hep özür diledi düzelecek dedi inandım fakat en son kadin resimleri videoları gördüm yine delirdim bu son artık dedim bosanmak istediğimi söyledim esim gönlümü almaya cabalamiyor bile 5 gündür annemdeyim çocuğunu görmeye geldi ve geri gitti konu açılmadı konusmadik etraf boşanma diyor ben çok yoruldum çok mutsuzum ne yapmalıyım akıl verin
Anlıyorum, ama siz ailenizi de dinlememişsiniz. Hemen de çocuğunuz olmuş. Eşinizin uyuşturucu kullandığını bile bile o çocuğu yaptıysanız evladınızın hakkını ödeyemezsiniz. Hem maddi hem manevi. Uyuşturucu kullanan bireylerin çocuklarında ne aksaklıklar çıkıyor hiç mi okumadınız. Anne ya da baba farketmiyor.ve sorunlarınız halen devam ediyorken aslında tek kurtuluş yolu var onu siz de biliyorsunuz. Bazı durumlarda aile danışmanı, psikolog vb şeyler ile yaramaz. Siz de birden fazla çözümlenemez sebep var. Bağımlılık nereye evrilir bilinmez ama kendinizin ve evladınızın can sağlığı için yapmanız gereken şey belli. Eşiniz gittiği yolun yol olmadığını anlayacak, büyük pişmanlıkla özür de dileyecek tedavi olacak. Bunlar var mı? Yoksa yapacak birşey yok kurtarın kendiniziÇaresizlik.. disardan bir göz yorumu tecrübeli insanların aklına ihtiyacım var
Çaresizlik.. disardan bir göz yorumu tecrübeli insanların aklına ihtiyacım var
Kaçarak evlendim dedin ya orda bitirsen de olurmuş. Yahu biri kendini bu duruma nasıl düşürür. Adam zaten adam olsa insan gibi ailenin karşısına çıkıp evlenmek için müsaade isterdi. İmkanınız varsa hemen kurtulun bundan.Selam kızlar burda yeniyim. Lütfen bana akıl verin. 4 senelik sevgilimle 1.5 sene önce severek kaçarak evlendik. Hep sıkıntılarla mücadele ettik. Hersey düzeldi ailemle barıştım derken eşimle olan problemlerim hic bitmedi. Esim uyuşturucu madde bağımlısıymis Esrar falan da içiyormuş. Bilmiyordum. Defalarca konuştum uyardım gün geçtikçe arttı. Berber dükkanı var eve hep gece yarilari geldi hep çalışıyorum diye beni gecistirdi ama hep arkadaşlarıyla dükkanda oturup icti parasını hep o şeylere yatirdi. 9ay hamilelegim boyunca hep yalnızdım annemde kaldım genelde vakit geçirmek için düzgün bi aile ev hayatımız hiç olmadı. Esim gün geçtikçe sorumsuz laftan anlamayan bi adam oldu. Çocuğumuz oldu doğumda beni yanliz birakti hiç yanımda olmadı hep annem ilgilendi benimle. Kızım suan 4aylik sorunlarımız gün geçtikçe katlanıyor. Eşime zorla dükkanı sattırdim arkadaslarindan uzaklastirmaya çalıştım düzelmesi için elimden geleni yaptım ben mücadele ederken telefonunda hep açık saçık kadınların profillerine videolarına baktığını defalarca yakaladım. Surekli bosanmak istediğimi dile getirdim kavgalar çıktı defalarca hep özür diledi düzelecek dedi inandım fakat en son kadin resimleri videoları gördüm yine delirdim bu son artık dedim bosanmak istediğimi söyledim esim gönlümü almaya cabalamiyor bile 5 gündür annemdeyim çocuğunu görmeye geldi ve geri gitti konu açılmadı konusmadik etraf boşanma diyor ben çok yoruldum çok mutsuzum ne yapmalıyım akıl verin
Ee etraf evlenme de demiş ki tutup kaçarak evlenmişsiniz.Selam kızlar burda yeniyim. Lütfen bana akıl verin. 4 senelik sevgilimle 1.5 sene önce severek kaçarak evlendik. Hep sıkıntılarla mücadele ettik. Hersey düzeldi ailemle barıştım derken eşimle olan problemlerim hic bitmedi. Esim uyuşturucu madde bağımlısıymis Esrar falan da içiyormuş. Bilmiyordum. Defalarca konuştum uyardım gün geçtikçe arttı. Berber dükkanı var eve hep gece yarilari geldi hep çalışıyorum diye beni gecistirdi ama hep arkadaşlarıyla dükkanda oturup icti parasını hep o şeylere yatirdi. 9ay hamilelegim boyunca hep yalnızdım annemde kaldım genelde vakit geçirmek için düzgün bi aile ev hayatımız hiç olmadı. Esim gün geçtikçe sorumsuz laftan anlamayan bi adam oldu. Çocuğumuz oldu doğumda beni yanliz birakti hiç yanımda olmadı hep annem ilgilendi benimle. Kızım suan 4aylik sorunlarımız gün geçtikçe katlanıyor. Eşime zorla dükkanı sattırdim arkadaslarindan uzaklastirmaya çalıştım düzelmesi için elimden geleni yaptım ben mücadele ederken telefonunda hep açık saçık kadınların profillerine videolarına baktığını defalarca yakaladım. Surekli bosanmak istediğimi dile getirdim kavgalar çıktı defalarca hep özür diledi düzelecek dedi inandım fakat en son kadin resimleri videoları gördüm yine delirdim bu son artık dedim bosanmak istediğimi söyledim esim gönlümü almaya cabalamiyor bile 5 gündür annemdeyim çocuğunu görmeye geldi ve geri gitti konu açılmadı konusmadik etraf boşanma diyor ben çok yoruldum çok mutsuzum ne yapmalıyım akıl verin
Annenin sana destek çıkmasi güzel birşey.Bu adamda düzelme çabası gayreti bile yok.Bosansan daha iyi olur.Uyusturucu kullanan babanın yaninda çocuk yetistirilmez.Selam kızlar burda yeniyim. Lütfen bana akıl verin. 4 senelik sevgilimle 1.5 sene önce severek kaçarak evlendik. Hep sıkıntılarla mücadele ettik. Hersey düzeldi ailemle barıştım derken eşimle olan problemlerim hic bitmedi. Esim uyuşturucu madde bağımlısıymis Esrar falan da içiyormuş. Bilmiyordum. Defalarca konuştum uyardım gün geçtikçe arttı. Berber dükkanı var eve hep gece yarilari geldi hep çalışıyorum diye beni gecistirdi ama hep arkadaşlarıyla dükkanda oturup icti parasını hep o şeylere yatirdi. 9ay hamilelegim boyunca hep yalnızdım annemde kaldım genelde vakit geçirmek için düzgün bi aile ev hayatımız hiç olmadı. Esim gün geçtikçe sorumsuz laftan anlamayan bi adam oldu. Çocuğumuz oldu doğumda beni yanliz birakti hiç yanımda olmadı hep annem ilgilendi benimle. Kızım suan 4aylik sorunlarımız gün geçtikçe katlanıyor. Eşime zorla dükkanı sattırdim arkadaslarindan uzaklastirmaya çalıştım düzelmesi için elimden geleni yaptım ben mücadele ederken telefonunda hep açık saçık kadınların profillerine videolarına baktığını defalarca yakaladım. Surekli bosanmak istediğimi dile getirdim kavgalar çıktı defalarca hep özür diledi düzelecek dedi inandım fakat en son kadin resimleri videoları gördüm yine delirdim bu son artık dedim bosanmak istediğimi söyledim esim gönlümü almaya cabalamiyor bile 5 gündür annemdeyim çocuğunu görmeye geldi ve geri gitti konu açılmadı konusmadik etraf boşanma diyor ben çok yoruldum çok mutsuzum ne yapmalıyım akıl verin
Etraf boşanma der lafı söyledikten sonra kenara çekilir.Etraf boşanma mı diyor...boşan, etrafla da görüşme, bütün enerjini çocuğuna ver. Bu adamdan ne koca olur ne baba. Çok istiyorsa etraf alsın evine oturtsun Allahın keşini.
Bence,Selam kızlar burda yeniyim. Lütfen bana akıl verin. 4 senelik sevgilimle 1.5 sene önce severek kaçarak evlendik. Hep sıkıntılarla mücadele ettik. Hersey düzeldi ailemle barıştım derken eşimle olan problemlerim hic bitmedi. Esim uyuşturucu madde bağımlısıymis Esrar falan da içiyormuş. Bilmiyordum. Defalarca konuştum uyardım gün geçtikçe arttı. Berber dükkanı var eve hep gece yarilari geldi hep çalışıyorum diye beni gecistirdi ama hep arkadaşlarıyla dükkanda oturup icti parasını hep o şeylere yatirdi. 9ay hamilelegim boyunca hep yalnızdım annemde kaldım genelde vakit geçirmek için düzgün bi aile ev hayatımız hiç olmadı. Esim gün geçtikçe sorumsuz laftan anlamayan bi adam oldu. Çocuğumuz oldu doğumda beni yanliz birakti hiç yanımda olmadı hep annem ilgilendi benimle. Kızım suan 4aylik sorunlarımız gün geçtikçe katlanıyor. Eşime zorla dükkanı sattırdim arkadaslarindan uzaklastirmaya çalıştım düzelmesi için elimden geleni yaptım ben mücadele ederken telefonunda hep açık saçık kadınların profillerine videolarına baktığını defalarca yakaladım. Surekli bosanmak istediğimi dile getirdim kavgalar çıktı defalarca hep özür diledi düzelecek dedi inandım fakat en son kadin resimleri videoları gördüm yine delirdim bu son artık dedim bosanmak istediğimi söyledim esim gönlümü almaya cabalamiyor bile 5 gündür annemdeyim çocuğunu görmeye geldi ve geri gitti konu açılmadı konusmadik etraf boşanma diyor ben çok yoruldum çok mutsuzum ne yapmalıyım akıl verin