Bosanmali miyim?

Yine ziyan olmuş bir hayat ve sefalet içine doğmuş bir bebek daha. Adam krize girer mi bizi keser mi nasıl kaçsam diyeceğinize ay düzelir mi ki acaba diyorsunuz. Gönlümü almaya çalışmıyor ne demek ya, niye alsın? Tıpış tıpış geri döneceksiniz zaten. O çocuğu bu yüzden yapmadınız mı? Bu eşsiz varlıkla aranızda daimi bir bağ olsun istemediniz mi?

Hadi ailenizi hiçe sayıp sallamayıp kaçtınız ettiniz, şimdi niye bu meczupla muhatap ediyorsunuz? O boşanma diyen etrafa söylememişsiniz ki keş olduğunu. Adam madde bağımlısı hapçı esrarcı. Niye ailenize söylemiyorsunuz, bilmeye hakları yok mu? Belki babanız haklı olarak ileri geri konuşacak sizi korumaya çalışacak, yazık değil mi adama? Belki babanıza zarar verecek, üstüne madde etkisindeydim diyecek ceza almayacak.

Siz de asla boşanmayacak kategorisindesiniz hatta çocuğum tek kalmasın der gider kardeş yaparsınız aynı eşsiz adamdan. O masum çocuğun zihni çok parlak, geleceği açık olur da hayatı kurtulur inşallah.

Etraf evlenme dediğinde kimseyi umursamadan kaçarak evlenmişsiniz, boşanma dediklerinde mi söz dinleyesiniz tuttu?
Madde bağımlısı adamla yaşayacağınız hayat boşanınca yaşayacağınızdan iyi olabilir mi sizce? Bunun nesini soruyorsunuz?
Çocuğunuzun hayatını mahvetmeyin, boşanın.

Bu adam bir günde bağımlı olmadı,önceden biliyordunuz hiç kivirmayin ailenizle taniştirmayip kaçmayı seçmeniz ailenizin bu adamın ne mal olduğunu anlayacaklarları için.....
Kendi başınızı yaktınız tmm masum bir bebeğin ne günahı var ,böyle bir babası olsun istemezdi,ama bencilliğiniz ağrı dağı gibi,el ne der diye bosanmayan siz, el ne der diye kaçmayacaktınız Seçtiğiniz adamda adam olsa( karga ,kartal hikayesi sizinki) Kader diye birşey var evet ama akıl ve tercih diye bir gerçek var.......

Derdiniz neydi koştur koştur çocuk yaptınız? Etrafa ne ayrıca neye dayanarak boşanma diyolar?? Madde bağımlısı olması açık saçık kadınlara bakmasından daha önemli bi konu ve boşanma sebebi.

Evliyken umrunda olmayan çocuk şimdi oluyor hasta oluyorum ben bu adamlara. Ne yapacağın belli boşan. Etraf yasaklı madde kullanan kocan olduğunun farkında mı peki? O maddeyi kullanırken sana veya çocuğuna zarar verebilir Allah korusun. Birşey olsa sorumluluk onlara mı ait olacak bu içi boş aklı veriyorlar. Ne demek boşanma?

Çıldırtmasınlar. Düzelmez bu herif. Sende sorduğuna göre boşanmakta gözün yok gibi

Söylemezsen boşanma derler tabi. Niye söylemiyorsun? Hangi aile evladını böyle bir adama yollar ne oldu kıymetli kocandan mı olursun sonra? Te allam ya

Ağzınıza sağlık altına imzamı atarım o derece güzel anlatmışsınız.

Hayır yapacağı belli hâlâ soruyor ne yapayım aileni dinlememişsin zamanında evlenmişsin şimdi kimse bir halt bilmediği için yuvanı yıkma tavsiyelerini dinleyeceğin tutmuş. Muhakeme yeteneğiniz olsaydı biraz 4 aylık çocuk öyle bir ortamda büyümesin diye yapacağınız şeyi yapardınız. Ama yok. Çıldırıyorum böyle konulara. Adamın sizi kafası güzelken öldürmesini bekleyin o zaman. Üçüncü sayfa haberi olmaya razı gibisiniz hâlâ gönlümü almadı filan yazıyorsunuz. O normal düşünemez artık ondan kocalık babalık vazifelerini doğru yapmasını filan beklemeyin. Adamın eşinin çocuğunun rızkını zıkkımın köküne yatırıp kafasını güzel yapmaktan başka bir düşüncesi yok incelik bekliyorsunuz şaka gibi.

Etraf mı yaşıyor bu evliliği, siz mi???

Etraf herşeyi der, siz kalbinize bakın.

Çaresizlik.. disardan bir göz yorumu tecrübeli insanların aklına ihtiyacım var
Anlıyorum, ama siz ailenizi de dinlememişsiniz. Hemen de çocuğunuz olmuş. Eşinizin uyuşturucu kullandığını bile bile o çocuğu yaptıysanız evladınızın hakkını ödeyemezsiniz. Hem maddi hem manevi. Uyuşturucu kullanan bireylerin çocuklarında ne aksaklıklar çıkıyor hiç mi okumadınız. Anne ya da baba farketmiyor.ve sorunlarınız halen devam ediyorken aslında tek kurtuluş yolu var onu siz de biliyorsunuz. Bazı durumlarda aile danışmanı, psikolog vb şeyler ile yaramaz. Siz de birden fazla çözümlenemez sebep var. Bağımlılık nereye evrilir bilinmez ama kendinizin ve evladınızın can sağlığı için yapmanız gereken şey belli. Eşiniz gittiği yolun yol olmadığını anlayacak, büyük pişmanlıkla özür de dileyecek tedavi olacak. Bunlar var mı? Yoksa yapacak birşey yok kurtarın kendinizi

Merhaba ben de eşimi o videolarla yazışmalarla yakaladım tabi ben de daha fazlası da vardı hem de on aylık evliydik ve güya çok aşıktı. Nacizane size tavsiyem boşanın. Hayat birinin hayatını düzeltemiyecek kadar kısa. Benim eşim hep yemin ederdi düzeleceğine ilaç kullanması gerekiyordu ama sonunda hiç yapmazdı. On ay sonunda çekişmeli de olsa boşanıyoruz. Genciz güzeliz kadın olarak evet tanıyamamış olabilirsiniz başta ben size kızmıyorum ama devam ettiriyorsanız bu sizin suçunuz. Kimseyi dinlemeyin. Onlar yaşamıyorlar sizinle.
Şahsen Ben çocuk yapmak istemedim ondan, çocuga yazık olurdu lütfen madem çocugunuz var ona acıyın ve yolunuza bakın.

Kaçarak evlendim dedin ya orda bitirsen de olurmuş. Yahu biri kendini bu duruma nasıl düşürür. Adam zaten adam olsa insan gibi ailenin karşısına çıkıp evlenmek için müsaade isterdi. İmkanınız varsa hemen kurtulun bundan.

Ee etraf evlenme de demiş ki tutup kaçarak evlenmişsiniz.
Şimdi mi etrafı dinleyeseniz tuttu.
1.5 seneye 4 ayı dolan bebek de sıkıştırmışsınız.
4 senedir de sevgilisiniz kusura bakmayın üç inanamadım eşinizin bağımlı olduğuna birden aydığınıza.
Bebek yaptıktan sonra aydınız sanırım onu diyorsunuz.
Aileniz belli istememiş evlenmenizi onlar söylemiştir zAmanında nedenini ama şimdi de yanınızdlar ne güzel niye hala acaba diyorsunuz def edin gitsin bu adamı tabii

Muhtemelen herkes adam sanıyordur eşinizi. Çok sevdi kaçırdı evlendi ailesine bakıyor falan sanıyordur. Anlatın bunları. Bunlar sizin ayıbınız değil ki.
O zaman da boşanma diyebilecekler mi bakalım?

Etraf boşanma mı diyor... boşan, etrafla da görüşme, bütün enerjini çocuğuna ver. Bu adamdan ne koca olur ne baba. Çok istiyorsa etraf alsın evine oturtsun Allahın keşini.

Annenin sana destek çıkmasi güzel birşey.Bu adamda düzelme çabası gayreti bile yok.Bosansan daha iyi olur.Uyusturucu kullanan babanın yaninda çocuk yetistirilmez.

1,5 yıllık evlisin hemen de çocuk yapmısşın maşallah. Kaç kurtar kendini. Uyuşturucu türüne göre değişir ama bırakabileni daha görmedim

Bence,
Eşinizi terk edin. Madde bağımlılığı temel bir konudur. Değişmez. Ne kadar çabuk zarardan dönerseniz, o kadar kardasınızdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…