- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.872
- 598
- Konu Sahibi Hediye murat
-
ailemle görüşmüyorum
Gelen giden seni döverken çocuk niye?aldırmak istedi çocuğu sonra vaz geçti bide tüp bebekle oldu ama olduktan sonra bn baba olmak istemiyordum sen anne ol diye yaptım diyo kimse gelmicek senin akrabalarından buraya diyo eğer öyle bir düşüncen varsa aldıralım bu çocuğu diyo sonra vaz geciyo doğur bna ver sen nereye gidersen git diyolar
o kadar şey yaşayp nasıl hamile kalabiliyosunuz öyle adamdan ailenizde haklı siz kendinizi ezdiriyosuuz bile bileinanınki nerden başlayacağımı bilmiyorum 1 buçuk senelik evliyim isteyerek evlendim ama ailem istemedi babam düğünüme bile gelmedi üvey annem evlenmeden önce karşı tarafı arayıp bnim hakkımda ağza alınmayacak iftiralar attı ve bundan dolayı bu amcamın evinden gelin çıktım akrabalarım bütün eşyalarımı çeyizimi aldı sağ olsunlar.Evlendikten sonra istediğim gibi gitmedi hiç bir şey kaynanamla altlıüstlü oturuyorum daha 1 aylıkken bnden şikayet etmeye başladı.ve bu zamanlarda ailem özür diledi bnden barışmak istedi bnde barıştım kendi ailemle ama bu sefer eşim ve eşimin ailesi ile kötü oldum nasıl affedersin dediler ve eşimden şiddet gördüm 1 aylık evliyken ve bu 1 buçuk sene içinde iki defa babamın evine geldim etmedikleri kv ve kp hakaret kalmadi evden bile kovmuslardi bizi ama esim ona ragmen halen ailesine cok düşkün şuan ailemle görüşemiyorum yine izin vermiyorlar ve iki defa eşimi affettim diye ailemde bizi ezdin gittin gelme diyolar bir daha buraya ve 6 haftalık hamileyim geçen kaynanama bu çocuk sadece bu taraf ile büyüyemez kendi ailemlede büyütmek istiorum dedim ama senin ailen gelemez dedi bnde bn giderim dedim ve bunun üzerine eşime şikayet etmiş bni eşimle kavga ettik hamile halimle beni dövdü çok zoruma gitti sabah ta bnden helallik istedi ikide bir arayak özür diledi ama ailen yok dedi çocuklar büyüyüncede herşeyi onlara anlatcakmis kaynanam çocuğu doğur bize ver sen nereye gidersen git diyo ama akrabalarımı ve ailemi çok özledim sizce boşanmalı mıyım?
ayy en deli olduğum şey evlilikleri kötü olurken ne diye kalıyosunuz hamile aklım almıyoGelen giden seni döverken çocuk niye?
Aklım almıyor.
Aklını kullanmayı bilmiyor musun?
tartışıyorduk ama elini kaldırmıyordu artık ama hamileyken kaldırdı bnimde zoruma gitti çok bide annesi aşağıya inip nolmus sanki bizde hamileyken dayak yedik büyütme bu kadar diyoGelen giden seni döverken çocuk niye?
Aklım almıyor.
Hani normal yolla olsa istemeden olmuştur derim.ayy en deli olduğum şey evlilikleri kötü olurken ne diye kalıyosunuz hamile aklım almıyo
Yahu ilk aydan dayak yemişsin. 2 kez baba evine gitmişsin. Gebelik daha çok yeni.tartışıyorduk ama elini kaldırmıyordu artık ama hamileyken kaldırdı bnimde zoruma gitti çok bide annesi aşağıya inip nolmus sanki bizde hamileyken dayak yedik büyütme bu kadar diyo
Gelen giden seni döverken çocuk niye?
Aklım almıyor.
Muhtemelen kovulmamak ve dövülmemek için.Aklını kullanmış, tüp bebek yapmış.
Benim de iki aylık bir oğlum var, babasına benzesin huyu suyu merhameti diye dua ediyorum. Onun huzurlu mutlu bir ortamda büyümesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu nedenle böyle şiddet görüp hakaretler işiten kadınların ısrarla bebek sahibi olmak için çabalamasını anlamıyorum. O savunmasız yavrulara çoook büyük haksızlık
bna soylenenlerle hamile kaldiktan sonra gelisenler bir olmadı malesef eşim senin babangilde görcek torunları gelsinler de gitsinler de dedi ama sonra annesi ile konuşup fikir değiştirdiler o gün zaten öğrendim herşey çocuk olana kadarmışNormalde hamilelik konularına olumsuz yorum yapmaktan kaçınırım ama tüp bebekle çocuk yapacak kadar kör mü oldu gözünüz?
İlk aydan dayak yemişsiniz gidip birde tüp bebek yaptırmışsınız ,ne amaçla yahu, yazık değil mi doğacak çocuğa?
Boşanmalı mıyım diye boşuna sormayın bu adamda tüp bebekle hamile kalan kadın asla boşanmaz. Madem bu çocuğu herşeye rağmen istediniz, esinizin sözünden çıkmayın!
boz sana bosan desek bosanacak misin sanmiyorum soyle bir dusun arti eksikleri katlansan gene ayni sorunlar cikacak evden kovamalar falan fistanlar hrrsey esindr bitiyor degismez tabi ki biraz yirtici ol kimseye boyun rgmr karninda ki cocuga bidry olursa hrsabi.kim verecek. arkanda birakacagin kimse yok cocugunu kimse s3nden zorla alamaaz cunku kucuk o hak sana ait bunlarla seni kimse korkutamaz ailenle arani duzelt.deriminanınki nerden başlayacağımı bilmiyorum 1 buçuk senelik evliyim isteyerek evlendim ama ailem istemedi babam düğünüme bile gelmedi üvey annem evlenmeden önce karşı tarafı arayıp bnim hakkımda ağza alınmayacak iftiralar attı ve bundan dolayı bu amcamın evinden gelin çıktım akrabalarım bütün eşyalarımı çeyizimi aldı sağ olsunlar.Evlendikten sonra istediğim gibi gitmedi hiç bir şey kaynanamla altlıüstlü oturuyorum daha 1 aylıkken bnden şikayet etmeye başladı.ve bu zamanlarda ailem özür diledi bnden barışmak istedi bnde barıştım kendi ailemle ama bu sefer eşim ve eşimin ailesi ile kötü oldum nasıl affedersin dediler ve eşimden şiddet gördüm 1 aylık evliyken ve bu 1 buçuk sene içinde iki defa babamın evine geldim etmedikleri kv ve kp hakaret kalmadi evden bile kovmuslardi bizi ama esim ona ragmen halen ailesine cok düşkün şuan ailemle görüşemiyorum yine izin vermiyorlar ve iki defa eşimi affettim diye ailemde bizi ezdin gittin gelme diyolar bir daha buraya ve 6 haftalık hamileyim geçen kaynanama bu çocuk sadece bu taraf ile büyüyemez kendi ailemlede büyütmek istiorum dedim ama senin ailen gelemez dedi bnde bn giderim dedim ve bunun üzerine eşime şikayet etmiş bni eşimle kavga ettik hamile halimle beni dövdü çok zoruma gitti sabah ta bnden helallik istedi ikide bir arayak özür diledi ama ailen yok dedi çocuklar büyüyüncede herşeyi onlara anlatcakmis kaynanam çocuğu doğur bize ver sen nereye gidersen git diyo ama akrabalarımı ve ailemi çok özledim sizce boşanmalı mıyım?
tartışıyorduk ama elini kaldırmıyordu artık ama hamileyken kaldırdı bnimde zoruma gitti çok bide annesi aşağıya inip nolmus sanki bizde hamileyken dayak yedik büyütme bu kadar diyo
Muhtemelen kovulmamak ve dövülmemek için.
Ama hem kovuluyor hem dövülüyor.
Kendini korumaktan aciz, bebeği alıp elinden şutlayacaklar haberi yok.
Bak bu aşağıdakileri sen yazmışsın. Neden inkar ediyorsun anlamadım.tartışıyorduk ama elini kaldırmıyordu artık ama hamileyken kaldırdı bnimde zoruma gitti çok bide annesi aşağıya inip nolmus sanki bizde hamileyken dayak yedik büyütme bu kadar diyo
nasıl affedersin dediler ve eşimden şiddet gördüm 1 aylık evliyken ve bu 1 buçuk sene içinde iki defa babamın evine geldim
O yüzden sinirlendim.Annesinin karnındayken şiddetle tanışan bu minik doğduğunda neyle karşılaşacak acaba.. Yaramazlık yaptığında bile "ben zaten baba olmak istemiyordum" diyen baba tarafından dayak yemeyeceği ne malum..
Hadi konu sahibi gelmiş gitmiş dayak yemiş kendi seçimi bi yerden sonra. Ya o seçme şansı olmayan yavru?
tüp bebek mi aman tanrımHani normal yolla olsa istemeden olmuştur derim.
İki ev arasında dayak yerken bir de tüp bebek yapmış.
İnanılır gibi değil.
O yüzden sinirlendim.
Kendisi isterse falakaya yatsın.
Niye çocuk?
Aldır diyen adamın yanında kalmaya devam ederse anne çocuk dayağını yer oturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?