- Konu Sahibi Hediye murat
-
ediyorlar ama çocuğu onlara vermem şartıylaHamileyken siddet gormek kadar kotu bisey yok bizzat 2 hamileligimde de yasadim.Bence senin bosanmani da kabul etmez bunlar
Çocuk için mi evli kalmaya devam ettiniz 1 aylıkken sizi dövmeye başlayan adamdan. Normalde değil tüp bebekle hamile kalmışsınız.inanınki nerden başlayacağımı bilmiyorum 1 buçuk senelik evliyim isteyerek evlendim ama ailem istemedi babam düğünüme bile gelmedi üvey annem evlenmeden önce karşı tarafı arayıp bnim hakkımda ağza alınmayacak iftiralar attı ve bundan dolayı bu amcamın evinden gelin çıktım akrabalarım bütün eşyalarımı çeyizimi aldı sağ olsunlar.Evlendikten sonra istediğim gibi gitmedi hiç bir şey kaynanamla altlıüstlü oturuyorum daha 1 aylıkken bnden şikayet etmeye başladı.ve bu zamanlarda ailem özür diledi bnden barışmak istedi bnde barıştım kendi ailemle ama bu sefer eşim ve eşimin ailesi ile kötü oldum nasıl affedersin dediler ve eşimden şiddet gördüm 1 aylık evliyken ve bu 1 buçuk sene içinde iki defa babamın evine geldim etmedikleri kv ve kp hakaret kalmadi evden bile kovmuslardi bizi ama esim ona ragmen halen ailesine cok düşkün şuan ailemle görüşemiyorum yine izin vermiyorlar ve iki defa eşimi affettim diye ailemde bizi ezdin gittin gelme diyolar bir daha buraya ve 6 haftalık hamileyim geçen kaynanama bu çocuk sadece bu taraf ile büyüyemez kendi ailemlede büyütmek istiorum dedim ama senin ailen gelemez dedi bnde bn giderim dedim ve bunun üzerine eşime şikayet etmiş bni eşimle kavga ettik hamile halimle beni dövdü çok zoruma gitti sabah ta bnden helallik istedi ikide bir arayak özür diledi ama ailen yok dedi çocuklar büyüyüncede herşeyi onlara anlatcakmis kaynanam çocuğu doğur bize ver sen nereye gidersen git diyo ama akrabalarımı ve ailemi çok özledim sizce boşanmalı mıyım?
Yok öyle bir dünya. Hiçbir hakim yeni doğmuş bebeği annesini döven kocaya vermez. Gidip darp raporu alarak şikayet edin ve sonra boşanın.ediyorlar ama çocuğu onlara vermem şartıyla
aldırmak istedi çocuğu sonra vaz geçti bide tüp bebekle oldu ama olduktan sonra bn baba olmak istemiyordum sen anne ol diye yaptım diyo kimse gelmicek senin akrabalarından buraya diyo eğer öyle bir düşüncen varsa aldıralım bu çocuğu diyo sonra vaz geciyo doğur bna ver sen nereye gidersen git diyolarIyiki hamile kalmışsınız. Daha kendinizi koruyamiyorsunuz. Olan çocuğa olucak. Sizin seçme sansiniz vardi. Onun yok
3vet bunu belirttim zaten tüp bebek olduğunu ama olmadan önce çok istiyodu herşey olduktan sonra değiştiÇocuk için mi evli kalmaya devam ettiniz 1 aylıkken sizi dövmeye başlayan adamdan. Normalde değil tüp bebekle hamile kalmışsınız.
Ayrıca merak ettim murat eşinizin adı mı? Kullanıcı adınızı bile eşinizin adını koymuşsunuz. Gerçekten boşanmak istiyor musunuz?
aldırmak istedi çocuğu sonra vaz geçti bide tüp bebekle oldu ama olduktan sonra bn baba olmak istemiyordum sen anne ol diye yaptım diyo kimse gelmicek senin akrabalarından buraya diyo eğer öyle bir düşüncen varsa aldıralım bu çocuğu diyo sonra vaz geciyo doğur bna ver sen nereye gidersen git diyolar
ailemle görüşmüyorumSiz uzaktan kumandalı araba değilsiniz ya. Nasıl oluyor da bu insanlar bu kadar size müdahale hakkıni kendinde buluyor? İnşallah gidip darp raporu almışsınizdir? Siz bu adamin yaninda kalacakmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?