- Konu Sahibi Hediye murat
-
evet iki defa geldim zaten ama sonra bir daha el kaldırmadı zaten çalışmaya başlamıştım bnde her şey düzeldi dedim artık neyini inkar etmişim anlamıyorum yazmak için yazmayın lütfen kimse kimsenin ne yaşadığını bilemezBak bu aşağıdakileri sen yazmışsın. Neden inkar ediyorsun anlamadım.
Hamileyken sizi dövdü ?? Sormayın bile derhal dava açın
İlk ayda şiddet görüp, bu bir buçuk yılda iki kere baba evine dönmüşsünüz, söz verseler ne olur?bna soylenenlerle hamile kaldiktan sonra gelisenler bir olmadı malesef eşim senin babangilde görcek torunları gelsinler de gitsinler de dedi ama sonra annesi ile konuşup fikir değiştirdiler o gün zaten öğrendim herşey çocuk olana kadarmış
İstese boşanır çalışır kendi hayatını kurar ama dayak-koca ikilisi en sevdiğimiz.Zaten boşanmayacak.. Bari bundan sonra kocasının ve ailesinin bir dediğini iki etmesin de dayaktan kurtulsun.
herşey onların dediği oldu zaten amaZaten boşanmayacak.. Bari bundan sonra kocasının ve ailesinin bir dediğini iki etmesin de dayaktan kurtulsun.
yazmaya bilirsiniz kimseyi burda inandıracak değilimBu sahte bir konu değil mi? Bana sahte deyin. Bizler de iyi niyetimizden dolayı yardım etmeye çalışıyoruz...
herşey onların dediği oldu zaten ama
ya neden hamile kaldınız? sorunca laf ediyolar olan olmuş diye ama merak ediyorum yani daha 1 aylık evli iken dayak yemişsiniz. e ne diye hamile kalıyorsunuz?
Ondan sonra "yorumlariniz sert" diyorlar. Yahu hangi akil ile şu ortamda sevişilir, bebek yapilir?
Kv'de ile altli üstlü oturmak için rest çekiliyor, amca evinden gelin gidiliyor fakat 1 aylik evlilikte şiddet gösteren kocaya rest çekilmiyor. Kafalar piril piril gerçekten!
Yok bosanma adam dayaktan öldürene kadr bekleinanınki nerden başlayacağımı bilmiyorum 1 buçuk senelik evliyim isteyerek evlendim ama ailem istemedi babam düğünüme bile gelmedi üvey annem evlenmeden önce karşı tarafı arayıp bnim hakkımda ağza alınmayacak iftiralar attı ve bundan dolayı bu amcamın evinden gelin çıktım akrabalarım bütün eşyalarımı çeyizimi aldı sağ olsunlar.Evlendikten sonra istediğim gibi gitmedi hiç bir şey kaynanamla altlıüstlü oturuyorum daha 1 aylıkken bnden şikayet etmeye başladı.ve bu zamanlarda ailem özür diledi bnden barışmak istedi bnde barıştım kendi ailemle ama bu sefer eşim ve eşimin ailesi ile kötü oldum nasıl affedersin dediler ve eşimden şiddet gördüm 1 aylık evliyken ve bu 1 buçuk sene içinde iki defa babamın evine geldim etmedikleri kv ve kp hakaret kalmadi evden bile kovmuslardi bizi ama esim ona ragmen halen ailesine cok düşkün şuan ailemle görüşemiyorum yine izin vermiyorlar ve iki defa eşimi affettim diye ailemde bizi ezdin gittin gelme diyolar bir daha buraya ve 6 haftalık hamileyim geçen kaynanama bu çocuk sadece bu taraf ile büyüyemez kendi ailemlede büyütmek istiorum dedim ama senin ailen gelemez dedi bnde bn giderim dedim ve bunun üzerine eşime şikayet etmiş bni eşimle kavga ettik hamile halimle beni dövdü çok zoruma gitti sabah ta bnden helallik istedi ikide bir arayak özür diledi ama ailen yok dedi çocuklar büyüyüncede herşeyi onlara anlatcakmis kaynanam çocuğu doğur bize ver sen nereye gidersen git diyo ama akrabalarımı ve ailemi çok özledim sizce boşanmalı mıyım?
Bide tüp bebek yapmıs bu adamaya neden hamile kaldınız? sorunca laf ediyolar olan olmuş diye ama merak ediyorum yani daha 1 aylık evli iken dayak yemişsiniz. e ne diye hamile kalıyorsunuz?
Tüp bebek yapmıs aldırması cok mantıksız su durumdaBen sizin yerinizde olsam çocuğu aldırırdım.
Döven şeref yoksunu bir babası ve birbirinden kötü gaddar büyükannesi ve büyükbabası olacağına hiç olmasın derdim.
O çocuğu doğurup vebaline girmek istemezdim.
Çünkü ileride neden anne böyle bir ortamda beni doğurdun diyecek.(%99.9)
Ama bence siz aldırmazsınız.
O çok belli.
O yüzden şimdiden çocuğunuza üzüldüm.
Kayıp bir çocukluğu olacak.
Üzgünüm size burada mutlu hikaye satıcılığı yapmayacağım.Inanmadığım bir söz söyleyemem.
Gerçekler acıdır.
Bunu değiştirebilirsiniz tabi ki.
Size bağlı bundan sonraki olaylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?