• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım?

Bak bu aşağıdakileri sen yazmışsın. Neden inkar ediyorsun anlamadım.
evet iki defa geldim zaten ama sonra bir daha el kaldırmadı zaten çalışmaya başlamıştım bnde her şey düzeldi dedim artık neyini inkar etmişim anlamıyorum yazmak için yazmayın lütfen kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez

bna soylenenlerle hamile kaldiktan sonra gelisenler bir olmadı malesef eşim senin babangilde görcek torunları gelsinler de gitsinler de dedi ama sonra annesi ile konuşup fikir değiştirdiler o gün zaten öğrendim herşey çocuk olana kadarmış
İlk ayda şiddet görüp, bu bir buçuk yılda iki kere baba evine dönmüşsünüz, söz verseler ne olur?

Bu arada evlilik sürecimde nişanlımin ailesini arayıp bana iftira atan üvey anneyle de buna müsade eden babayla da samimi olmazdım ben ama sizin konunuz o değil.

Bu sahte bir konu değil mi? Bana sahte deyin. Bizler de iyi niyetimizden dolayı yardım etmeye çalışıyoruz...

Zaten boşanmayacak.. Bari bundan sonra kocasının ve ailesinin bir dediğini iki etmesin de dayaktan kurtulsun.
herşey onların dediği oldu zaten ama
Bu sahte bir konu değil mi? Bana sahte deyin. Bizler de iyi niyetimizden dolayı yardım etmeye çalışıyoruz...
yazmaya bilirsiniz kimseyi burda inandıracak değilim

Başta yazmıştım zaten gerekeni. Sonrasını okuyunca kurgu gibi geldi.

Dayak yenilmiş, ev terk edilmiş, sağa gidilmiş, sola gidilmiş, tüp bebek yapılmış, ve hala aynı soru:

Boşanmalı mıyım?

Sen boşanma boşver.

Neyse, ben ayrılıyorum.

herşey onların dediği oldu zaten ama

İşte sorun da burda. Eşiniz de olsa anne babanız da, evladınız da... Siz bir bireysiniz, kukla değil. Farkında mısınız? Ve anne olacaksınız. Evladınız kız olursa sizin yaşadıklarını yaşamasını ister misiniz? Ona ne akıl verirsiniz mesela? Dışarıdan bir gözle bakın hayatınıza.

İş bulup çalışmak, para biriktirmek, boşanmak... Bunlardan hiçbiri cezbetmiyor mu sizi? Şu koca dünyada gidebileceğiniz yer sadece kocanızın ve kaynananızın evi mi? Hani şu sürekli aşağılandığınız, dayak yediğiniz, evladınızı elinizden alacaklarını söyleyen vicdansız insanların evi?

ya neden hamile kaldınız? sorunca laf ediyolar olan olmuş diye ama merak ediyorum yani daha 1 aylık evli iken dayak yemişsiniz. e ne diye hamile kalıyorsunuz?

Ondan sonra "yorumlariniz sert" diyorlar. Yahu hangi akil ile şu ortamda sevişilir, bebek yapilir?

Kv'de ile altli üstlü oturmak için rest çekiliyor, amca evinden gelin gidiliyor fakat 1 aylik evlilikte şiddet gösteren kocaya rest çekilmiyor. Kafalar piril piril gerçekten!

Ondan sonra "yorumlariniz sert" diyorlar. Yahu hangi akil ile şu ortamda sevişilir, bebek yapilir?

Kv'de ile altli üstlü oturmak için rest çekiliyor, amca evinden gelin gidiliyor fakat 1 aylik evlilikte şiddet gösteren kocaya rest çekilmiyor. Kafalar piril piril gerçekten!

Bebek tüp bebekmis üstelik

Eşiniz için düzeldi öyle bebek oldu demişsiniz de bir buçuk yılda iki kere eve dönmüşsünüz zaten o adam ne ara düzeldi de ne ara çocuk yaptınız hem de tüp bebek. Tamam eve döndünüz de insan iyice düşünür tartar en azından iki sene dener vs, siz hiç beklememişsiniz ki.

inanınki nerden başlayacağımı bilmiyorum 1 buçuk senelik evliyim isteyerek evlendim ama ailem istemedi babam düğünüme bile gelmedi üvey annem evlenmeden önce karşı tarafı arayıp bnim hakkımda ağza alınmayacak iftiralar attı ve bundan dolayı bu amcamın evinden gelin çıktım akrabalarım bütün eşyalarımı çeyizimi aldı sağ olsunlar.Evlendikten sonra istediğim gibi gitmedi hiç bir şey kaynanamla altlıüstlü oturuyorum daha 1 aylıkken bnden şikayet etmeye başladı.ve bu zamanlarda ailem özür diledi bnden barışmak istedi bnde barıştım kendi ailemle ama bu sefer eşim ve eşimin ailesi ile kötü oldum nasıl affedersin dediler ve eşimden şiddet gördüm 1 aylık evliyken ve bu 1 buçuk sene içinde iki defa babamın evine geldim etmedikleri kv ve kp hakaret kalmadi evden bile kovmuslardi bizi ama esim ona ragmen halen ailesine cok düşkün şuan ailemle görüşemiyorum yine izin vermiyorlar ve iki defa eşimi affettim diye ailemde bizi ezdin gittin gelme diyolar bir daha buraya ve 6 haftalık hamileyim geçen kaynanama bu çocuk sadece bu taraf ile büyüyemez kendi ailemlede büyütmek istiorum dedim ama senin ailen gelemez dedi bnde bn giderim dedim ve bunun üzerine eşime şikayet etmiş bni eşimle kavga ettik hamile halimle beni dövdü çok zoruma gitti sabah ta bnden helallik istedi ikide bir arayak özür diledi ama ailen yok dedi çocuklar büyüyüncede herşeyi onlara anlatcakmis kaynanam çocuğu doğur bize ver sen nereye gidersen git diyo ama akrabalarımı ve ailemi çok özledim sizce boşanmalı mıyım?
Yok bosanma adam dayaktan öldürene kadr bekle🤦🏻‍♀️
Ölmezsen bosarsın😏
Töbe töbe
Hamile kadına el kaldıran adamdan bi halt olmaz.
Hamile olmasan da vuramaz tabi de.
Sana acımıyosa karnındaki yavruya acıyabilirdi.
Daha ne bekliyorsunuz bosanmak icin anlamıyorm😟

Çocukla hiçbiryere gitmeyeceksiniz belli ki .
Bari susun oturun da dayak yemeyin .
Babanız düğün geçince mi baba olmuş .Üvey anneye uymuşta .

Ben sizin yerinizde olsam çocuğu aldırırdım.
Döven şeref yoksunu bir babası ve birbirinden kötü gaddar büyükannesi ve büyükbabası olacağına hiç olmasın derdim.
O çocuğu doğurup vebaline girmek istemezdim.
Çünkü ileride neden anne böyle bir ortamda beni doğurdun diyecek.(%99.9)
Ama bence siz aldırmazsınız.
O çok belli.
O yüzden şimdiden çocuğunuza üzüldüm.
Kayıp bir çocukluğu olacak.
Üzgünüm size burada mutlu hikaye satıcılığı yapmayacağım.Inanmadığım bir söz söyleyemem.
Gerçekler acıdır.
Bunu değiştirebilirsiniz tabi ki.
Size bağlı bundan sonraki olaylar.
Tüp bebek yapmıs aldırması cok mantıksız su durumda
Gerci bu adama tüp bebek yapmak da mantıksz ama😟

Boşanmayacaksınız bu belli bari suyuna gidin de dayak yemeyin ne diyeyim. Ailem diye diretmeniz de saçma ayrıca, aileniz aile mi ki??!! Yani onlar yüzünden kötü olmayın bari.

o muhtesem soru geldı
sızce bosanmalı mıyım

ben sıze sorayım
zaten sıddet goruyorken bırde hamıle halınızle dayak yıyormussunuz turlu hakaretlere maruz kalıyormussunuz
sızce bosanmamak ıcın bır sebebınız var mı ?
bosanmayacaksanız zıtlasıp dayak yemeyın ne deseler yapın barı yuz goz olmayın

Back