- 24 Mayıs 2019
- 2.375
- 7.475
- 158
- 28
- Konu Sahibi Anne civciv
-
"Ibadetine düşkün olduğu için evlendim" işte para ile imanın kimde olduğu gerçekten bilinmiyor. Keşke evlenirken kriterlerinizi farklı belirleseydiniz. Çevresine nasıl, hayvanlara nasıl, ilgili mi , güven verir mi kriterleriniz bunlar olmalıydı
Ama bize ait olan herşey babasının üstüne arabamız bile . Böylece kendini durumu iyi değilmiş gibi gösterip nafaka vermezÖncelikle kocanizin namaz kılıp kilmamasi sizi hiç ilgilendirmiyor, bu onun kişisel ibadeti eğer sadece bu yüzden tavır yapıyo olsaydınız haksizdiniz. Fakat eşinizin sizi tehdit etmesi, ihmal etmesi falan hiç hoş değil. Mahkeme çocuğu 3 yaşında da babaya vermez, 3 yaşındaki çocuğun hala anne sevgisine ihtiyacı vardır, eğer ki anne bir suçtan hüküm giymemiş ya da çocuğun güvenliğini tehlikeye atacak bı ortamda değilse. Kocanizin durumu iyiyse, bakıcı tutacak kadar parası varsa, hakim çocuğunuzu size verir, siz de o bakıcı parasını nafaka diye alır bı güzel çocuğunuza bakarsınız.
O sizden uzaklaşınca siz iyice kendinizi geri çekmişsiniz. Biraz mücadele edin. Ona dokunmaya sevginizi göstermeye çalışın. Bebeğiniz için bunu yapın. Zamanla düzelecektir.
Bence çok iyi düşünün iyice ölçüp biçin söz konusu küçücük bir bebek. Babam cinsel tacizden yattı diyorsunuz, siz çalışınca o bebek babanızla aynı evde kalıcak içiniz rahat edicekmi anneniz olsa bile babanızın durumu başlıca problem Allah yardımcınız olsunteşekkür ederim cevaplarınız için . Bebeğim henüz 1 yaş olduğu için mecburen annem baksın ben çalışayım diye ailemle kalmak zorunda kalırım . Yani çalışıp yeni eve çıkarım ama biraz büyüyene kadar annem bakar . Babamda işsiz güçsüz bir adam gelir kalır bizle muhakkak . Babamın istediklerini yapmazsam da beni annemle tehdit eder ‘annemi alıp götürmekle ‘ bu türlü şartlara maruz kalabilirimmaalesef
Ama bize ait olan herşey babasının üstüne arabamız bile . Böylece kendini durumu iyi değilmiş gibi gösterip nafaka vermezyada çok az verir
özel hastanelere başvursan Eger ise girersen sıfır yaş kresine verebilirsin yavrunu.1 + 1 ev tutup şimdilik idare edecek şekilde eşya alsan.tabi bunlar için biraz birikim lazım esin olacak şahıs sana para vermiyor mu bAnka hesabina biraz yatirabilsen keskeAma ben oğlumsuz yapamam onsuz olmaktansa boşanmam
haklısınız şiddet , alkol yada aldatma yok ama soğumak da neden sayılmazmıCanım benım bi sanmak ıcın tam Bı neden bile yok cocuk ıcın degıl kendin ıcın evlılıgını kurtarmaya calıs
özel hastanelere başvursan Eger ise girersen sıfır yaş kresine verebilirsin yavrunu.1 + 1 ev tutup şimdilik idare edecek şekilde eşya alsan.tabi bunlar için biraz birikim lazım esin olacak şahıs sana para vermiyor mu bAnka hesabina biraz yatirabilsen keske
[/QUOTE. Bebek Den dolayı alışverişleri o yapar baban da para vermez arada pazar parası verir onunla da pazar yapar gelirim biriktirsem bile pazar parasından gıdım gıdım artırabildiğim kadar anca öyle biriktiririm öyle olunca da bi ihtiyaç çıkıyo çocuğun üstüne başına harcıyorum bitiveriyor zaten
Bence çok iyi düşünün iyice ölçüp biçin söz konusu küçücük bir bebek. Babam cinsel tacizden yattı diyorsunuz, siz çalışınca o bebek babanızla aynı evde kalıcak içiniz rahat edicekmi anneniz olsa bile babanızın durumu başlıca problem Allah yardımcınız olsun
özel hastanelere başvursan Eger ise girersen sıfır yaş kresine verebilirsin yavrunu.1 + 1 ev tutup şimdilik idare edecek şekilde eşya alsan.tabi bunlar için biraz birikim lazım esin olacak şahıs sana para vermiyor mu bAnka hesabina biraz yatirabilsen keske
Babanız cinsel tacizden hapis yatmış nasıl güvenip çocuğunuzu orada barındıracaksınız.Ben en çok buraya takıldım.teşekkür ederim cevaplarınız için . Bebeğim henüz 1 yaş olduğu için mecburen annem baksın ben çalışayım diye ailemle kalmak zorunda kalırım . Yani çalışıp yeni eve çıkarım ama biraz büyüyene kadar annem bakar . Babamda işsiz güçsüz bir adam gelir kalır bizle muhakkak . Babamın istediklerini yapmazsam da beni annemle tehdit eder ‘annemi alıp götürmekle ‘ bu türlü şartlara maruz kalabilirimmaalesef
öyle bir şey yapma planım yok inşallah da çok zor durumda kalmazsam yapmam. Bende çocuğumun babamla yaşamasındansa boşanmam diye düşünüyorumBabanız cinsel tacizden hapis yatmış nasıl güvenip çocuğunuzu orada barındıracaksınız.Ben en çok buraya takıldım.
Evlilik o kadar kolay mı sanki yeni hayatınızda nasıl Bı adam bulacaksınız ya da milletin hayatı nasıl herkes cok mu asık sanıyorsunuz sosyal medyada oluyor onlar hikaye ha olmaz mı oladabılır ama hayat bu ınıslı cıkıslı insanız normal vesvese yapmayın ne hayatlar var diye sukredın ve bastan baslayın herseyehaklısınız şiddet , alkol yada aldatma yok ama soğumak da neden sayılmazmı ☹
Antidepresan yapar gercektenAntidepresan kullanıyor onun etkisinden de diyor . Bilmiyorum vebali boynuna başkası varsagaliba dediğiniz gibi sabretmek düşüyor bana bebişim biraz büyüyene kadar
Bende aynı durumdayım. Tam olarak beni anlattın sanki. Tek fark 5 yıllık evli ve iki de can evladım var4 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var . Kocamla aşık olmasamda bana değer verdiği için güvendiğim için ibadetine düşkün olduğu için evlendim . Fakat şimdi namaz bile kılmıyor . Ailesiyle anlaşamadığım için ve ailesine düşkün olduğu için baban değer verecek şekilde davranmıyor . Cinsellik sıfır . Birbirimizden soğuduk . Artık onun için yaptığım ütü vs şeyleri hep görev gibi yapıyorum kapıdan uğurlamıyorum bile içimden gelmiyor . Ama bebeğim çok küçük ben çalışsam bakacak kimsem yok . Ki zaten eşim almak istiyor . Bir iki kez tartışarak konuştuk yani tehdit etti beni üstü kapalı bebeği hakim sana verir ama 3 yaşında bana verir o zaman ödetirim sana gerçeği dedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum ? Hakim ben çalışsamda babasının maddi durumu iyi olduğu için evi arabası bakıcı tutmaya imkanı olduğu için ona mı verir ? Çünkü boşanma sebebimizde şiddet yada babasının yaptığı kötü bişe yok ? Böyle aynı evde iki yurt arkadaşı oda arkadaşı gibi yaşamak mı doğru nereye kadar ?
Lohusalık depresyonunu sadece anneler yaşamaz babalar da yaşayabilir. Ve 0-4 yıl arası sürebilir. Aldatma şiddet kumar vs. Yok ise ilişkiniz için bişiyler yapmalısınız. Herşey değişebilir acele kararlar alma sakın...4 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var . Kocamla aşık olmasamda bana değer verdiği için güvendiğim için ibadetine düşkün olduğu için evlendim . Fakat şimdi namaz bile kılmıyor . Ailesiyle anlaşamadığım için ve ailesine düşkün olduğu için baban değer verecek şekilde davranmıyor . Cinsellik sıfır . Birbirimizden soğuduk . Artık onun için yaptığım ütü vs şeyleri hep görev gibi yapıyorum kapıdan uğurlamıyorum bile içimden gelmiyor . Ama bebeğim çok küçük ben çalışsam bakacak kimsem yok . Ki zaten eşim almak istiyor . Bir iki kez tartışarak konuştuk yani tehdit etti beni üstü kapalı bebeği hakim sana verir ama 3 yaşında bana verir o zaman ödetirim sana gerçeği dedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum ? Hakim ben çalışsamda babasının maddi durumu iyi olduğu için evi arabası bakıcı tutmaya imkanı olduğu için ona mı verir ? Çünkü boşanma sebebimizde şiddet yada babasının yaptığı kötü bişe yok ? Böyle aynı evde iki yurt arkadaşı oda arkadaşı gibi yaşamak mı doğru nereye kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?