• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım sizce ?

Ayrılın
Zaten anlattığınıza göre bitmiş bir evlilik gibi.
3 yasa kadar almayan adam ondan sonra da sorumluluk almaz başına.

Simdi ablacim bence once bir is bul mutlaka, arkan saglam olsun

Bana sorarsan bosan ama bebegi de babandan uzak tut mutlaka

Konuya gelirsek bence esinle net konus. Bak sen de mutsuzsun ben de, birbirimizi sevmiyoruz. Sana garezim yok, nefretim yok, cocugumun da babasisin medenice insanca ayrilalim. Cocugu da istedigin zaman gor. Ben mutsuzum sen de mutsuzsun her seyi daha zorlastirma de.

O zaman şiddet küfür alkol kumar yok madem düzeltme yollarına bakın.

Son durum olarak ben evini ve beni ihmal etmemesini istediğimi . Ve beni dinlemesi kararlarıma saygı duymasını istediğimi vb söyleyeceğim eğer kabul ederse yola devam ederiz belli bir dönem deneme sürecimiz olur fakat kabul etmeyip ‘bay mükemmel ‘ oynamaya devam ederse yollarımızı ayırmaktan başka çarem yok bebeğimin iyiliği için

Simdi ablacim bence once bir is bul mutlaka, arkan saglam olsun

Bana sorarsan bosan ama bebegi de babandan uzak tut mutlaka

Konuya gelirsek bence esinle net konus. Bak sen de mutsuzsun ben de, birbirimizi sevmiyoruz. Sana garezim yok, nefretim yok, cocugumun da babasisin medenice insanca ayrilalim. Cocugu da istedigin zaman gor. Ben mutsuzum sen de mutsuzsun her seyi daha zorlastirma de.

Yollarımızı ayrırısak bu tür planlarım var iş bulmak bakıcı bulmak gibi. Fakat bana destek olacak akrabamın yanına gideceğim için babasına şehir olarak hayli uzak olacak . İstediği zaman görebilir fakat çalıştığı için o kadar yolu sık gelebileceğini düşünmüyorum . Ama inşallah bana kızıp oğlumu da gözden çıkarmaz diyorum çünkü ayda bir kez bile olsa her bebeğin babasını görmeye hakkı var 😔keşke gelse ben çalışırken görse sık sık ama geleceğini zannetmiyorum .

Yollarımızı ayrırısak bu tür planlarım var iş bulmak bakıcı bulmak gibi. Fakat bana destek olacak akrabamın yanına gideceğim için babasına şehir olarak hayli uzak olacak . İstediği zaman görebilir fakat çalıştığı için o kadar yolu sık gelebileceğini düşünmüyorum . Ama inşallah bana kızıp oğlumu da gözden çıkarmaz diyorum çünkü ayda bir kez bile olsa her bebeğin babasını görmeye hakkı var 😔keşke gelse ben çalışırken görse sık sık ama geleceğini zannetmiyorum .

O zaman nafaka odesin, sen de cocugu krese ver boylece cocuktan uzak kalmak zorunda kalmasin.

Anlasarak bosanirsaniz hem cocugu yaninda olur hem de sen tasinmak zorunda kalmazsin. Bir de boyle baksin olaya. Anlasarak bosanmak gercekten 3nuz icin de en iyisi.

O zaman nafaka odesin, sen de cocugu krese ver boylece cocuktan uzak kalmak zorunda kalmasin.

Anlasarak bosanirsaniz hem cocugu yaninda olur hem de sen tasinmak zorunda kalmazsin. Bir de boyle baksin olaya. Anlasarak bosanmak gercekten 3nuz icin de en iyisi.
Kesinlikle bu denli anlaşmaya yanaşacak bir insan değil malesef

Arkadaşlar bir hafta sonra oturup aile büyükleriyle görüşeceğiz karara varacağız . Ben evde oğlumla yalnızım , kocam annesinin evine gitti çünkü bebek küçük bu soğuklarda ben annemin evine gitmiyim diye kaynım tavsiye etti bunu. Ayrı kalacaktık yani 15 gün ama kaynatam aradı ‘yarın bebeği görmeye geliyoruz ‘ dedi kim kim desemiydim? Yarın konudan bahsederlerse ne diyim? Kocamı görmek istemiyorum yine nefret ve kibir dolu gözleriyle yiyecek beni :( sinir oluyorum . Yarın nasıl davranmalıyım? Ben haftaya konuşmak istiyorum derdimi iyice anlatacağım kendi akrabalarımda olacak çünkü beni destekleyen . Ama yarın başbaşa kalacağım onun ailesiyle gerginim bu yüzden . Keşke anneme gidebilseydim. :(

"Ibadetine düşkün olduğu için evlendim" işte para ile imanın kimde olduğu gerçekten bilinmiyor. Keşke evlenirken kriterlerinizi farklı belirleseydiniz. Çevresine nasıl, hayvanlara nasıl, ilgili mi , güven verir mi kriterleriniz bunlar olmalıydı
Şu yorumun her köşesine like atsam kalp koysam yetmez öyle bi yorum olmuş ki içimi okudun ba yıl dim

Back