- 4 Ocak 2018
- 253
- 123
- 53
- Konu Sahibi Anne civciv
O benden daha soğuk ki zaten ama bi eksik görünce de köpürmesini hiç eksik tutmazsoğuk davranmaya devam et o pes eder belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O benden daha soğuk ki zaten ama bi eksik görünce de köpürmesini hiç eksik tutmazsoğuk davranmaya devam et o pes eder belki
O zaman şiddet küfür alkol kumar yok madem düzeltme yollarına bakın.
Simdi ablacim bence once bir is bul mutlaka, arkan saglam olsun
Bana sorarsan bosan ama bebegi de babandan uzak tut mutlaka
Konuya gelirsek bence esinle net konus. Bak sen de mutsuzsun ben de, birbirimizi sevmiyoruz. Sana garezim yok, nefretim yok, cocugumun da babasisin medenice insanca ayrilalim. Cocugu da istedigin zaman gor. Ben mutsuzum sen de mutsuzsun her seyi daha zorlastirma de.
Yollarımızı ayrırısak bu tür planlarım var iş bulmak bakıcı bulmak gibi. Fakat bana destek olacak akrabamın yanına gideceğim için babasına şehir olarak hayli uzak olacak . İstediği zaman görebilir fakat çalıştığı için o kadar yolu sık gelebileceğini düşünmüyorum . Ama inşallah bana kızıp oğlumu da gözden çıkarmaz diyorum çünkü ayda bir kez bile olsa her bebeğin babasını görmeye hakkı var keşke gelse ben çalışırken görse sık sık ama geleceğini zannetmiyorum .
Kesinlikle bu denli anlaşmaya yanaşacak bir insan değil malesefO zaman nafaka odesin, sen de cocugu krese ver boylece cocuktan uzak kalmak zorunda kalmasin.
Anlasarak bosanirsaniz hem cocugu yaninda olur hem de sen tasinmak zorunda kalmazsin. Bir de boyle baksin olaya. Anlasarak bosanmak gercekten 3nuz icin de en iyisi.
Şu yorumun her köşesine like atsam kalp koysam yetmez öyle bi yorum olmuş ki içimi okudun ba yıl dim"Ibadetine düşkün olduğu için evlendim" işte para ile imanın kimde olduğu gerçekten bilinmiyor. Keşke evlenirken kriterlerinizi farklı belirleseydiniz. Çevresine nasıl, hayvanlara nasıl, ilgili mi , güven verir mi kriterleriniz bunlar olmalıydı