Boşanmalı mıyım sizce ?

3 yaşında alabileceğini kim söylemiş?parası olsada siz çocuğun ihtiyaçlarını karşıladığınız sürece biraz zor alır.sizi korkutmak istemiş.boşanacaksanız şimdiden boşanın çocuklar küçükken daha kolay adapte oluyor.

Siz boşandınız mı yada bir Yakınınıxın başından geçti mi

Arkadaşlar boşanmamıx artık kesinleşti gibi bir şey . Ailelere duyurduk . Eşim evden gitti. Artık boşanma sonrası için plan yapıyorum . Ama bebeğim ne kadar etkilenir babasını sık göremeyecek neticede . Uzak bir şehre gideceğim yakınlarımın yanına. İnan’ın hep bebeğim için üzülüyorum ben çalışmak zorunda kalacağım ona bakıcı bakacak rutini değişecek çok neşeli bir bebekti son günlerde oda bağırıp çağırır oldu kendine göre . Başına böyle bir olay gelen var mı bebeğime çok üzülüyorum .

Siz boşandınız mı yada bir Yakınınıxın başından geçti mi
Iki yakınım boşandı birinde adamda hem alkol hem şiddet hem aldatma yani ne ararsanız vardı.çocuk küçük olduğu için daha çabuk alıştı ama keşke daha önce boşansaydım dedi çünkü boşanmadan değil aradaki o kavga gürültüden psikolojik olarak etkilenmiş çocuk yıllarca tedavi gördü şuan yeni toparladı.öteki yakınımda adam işe gitmiyor ne çocuk ne karısıyla ilgileniyor bütün gün evde bilgisayardaydı.kadın işe gidiyordu iki çocukla birde buna mı bakcam dedi boşandı.ilk yıllar zor oluyor ama sonra iyiki diyorlar.ne kadar geç boşanırsanız o kadar zor adapte oluyorlar.yani çözülemeyecek bir sorunsa boşanacaksanız fazla uzatmayın,ötelemeyin.cinselliğin olmamasıda zaten geçerli bir boşanma sebebi illa başka bir sebep aramaya gerek yok.bu boşananlardan ilki çocuğuyla çok ilgili ama mesela ikincisinin umrunda değil.şimdi atıp tutuyor alırım ederim diye ama belki hiç umrunda bile olmaz boşanıp özellikle yeniden evlenirse.

İnanın zorladık durduk olmadı olmuyor OLacak gibi de değil . Bu kavgalarımız bitmez bitmiyor sevgi de kalmadı saygıda . Bebeğim bağırış kavga içinde büyüsün istemiyorum . Kendim olsam kesinlikle boşanırdım hatta kaçardım resmen o derece usandım. Bebeğim için sabrettim olmuyor . Rabbim hayırlı kapılar açar inşallah . Biliyorum zor olacak bir dönem ama en azından huzur olacak bağıran olmayacak . O kadar tiksindim ki bu gün salatalık doğrarken eşimin sevdiği şekilde değil ohh be diyerek kendi sevdiğim şekilde doğradım bu bile beni mutlu etti ama acı bir mutluluk . Keşke böyle olmasaydı diye

Allah yardımcınız olsun zaten tek taraflı olmuyor.kendisinin de bebeğinizi düşünmesi gerekirdi.pişman olur ama o zamanda çok geç olur.en azından evde huzurunuz olur.babalık yapmaya niyeti varsa boşansanızda yapar zaten yoksa boşanmasanızda aynı.

Bilemiyorum. 4 yıl. Eşiniz de istiyor mu ayrılmayı. Yoksa o devam etmek istiyor mu.
mutlu değilseniz yürümüyorsa bitecek mecburen. Bebeğin anneye ve babaya ihtiyacı var. Aranızda medeni bir şekilde konuşun anlaşın çocuğu zor durumda bırakmayacak bir sistem kurun. Eşiniz çocuğu almakla tehtid etmemeli. Hatta çirkin bu yaptığı. Çocuğunun iyiliği için ortak bir plan ve düzen kurulmalı . Anne baba Maddi manevi çocuğunun yanında olmalı.
Namaz konusuna gelince din bir inançtır. İnançlar düşüncedir. bir insanın İnancının sürekli değişme ihtimali vardır. Çünkü düşünceler değişir( değişebilir ) Evlenirken buna hazırlıklı olun. Size özel değil Herkes için söylüyorum.
mesela ben burçlara inanmıyordum ve birden doğru olduklarını düşünmeye başladım. Eşim bu yüzden benden soğumamalı.( eşim yok örnek sadece )

"İbadetine düşkün diye evlendim" demişsiniz. Hatayı burada yapmışsınız. Alnını secdeden kaldırmasa ne olacak ki? Sizi çocuğunuzla tehdit eden biriyle evlisiniz.

Bir erkekle evlenmeden önce üç şeye bakmalıydınız: 1. Çocuklara olan tavrına, 2. Hayvanları sevip sevmemesine, 3. Arkadaş çevresine.

Bir erkek kendini savunamayan hayvanları -altını çizerek söylüyorum, özellikle kuşları- seviyorsa, çocuklara karşı merhametliyse ve çocukları sevindirmeye önem veriyorsa merhametlidir. Arkadaşları da işinde gücünde terbiyeli insanlarsa o adam iyi bir adamdır.

kavga ederken bağırıyor çağırıyor hakaretler sonra diyorki özür dilesin bi daha sinirlendirmesin beni o zaman nikahımda kalabilir . Kendini bay mükemmel görüyor asla ve asla onun özür dileyecek yada düzeltecek bir hatası yokmuş . Beni dövecek gibi bakıyor zaten

aynı zamanda hali vakti de yerindeymiş ama :) ayrıca ibadetine düşkün demiş ama şimdi ibadet yapmıyormuş bu ne alaka :)

Bile bile lades diyoruz sonra ah vah ediyoruz...
Evlenmeden once libidosu düşüktü yazmışsın zaten.
Çocugu alırım olayı tamamen seni sindirmek için atmasyon...Hiçbir hakim bakıcı tutacak parası var diye ufak cocugu babaya vermez...Hayat kadınlarına bile hakim veriyor cocugu ayrı tuttuktan sonra...
Senin bosanmaman için oyle soyluyor kocan cunku kendindeki eksiklerin farkında...

Boşanırsan her durumda o haksız nafaka vermek zorunda da kalır

Evlenmeden önceki libidosunu bilmiyordum ki evlendikten sonra ortaya çıktı giderek de negatif yönde arttı

Herkesin kriterleri farklı. Benim kriterim de çocuklara merhametli olması mesela. Ne ibadet etmesi ne de hayvanları sevmesi önemli değil. Çocuklara merhametsiz davranan adamla yapamam.

İlk sayfadan buraya kadar okudum, yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm, ağır bir durumdan geçiyorsun.
babanla ilgili aklımdan geçen ‘insallah ölür’ oldu, üzgünüm ama böyle. Anca o zaman gün yüzü görüp eşinden kurtulduğuna sevinebilirsin
Bebeğin için üzülme, sonuçta aynı evin içinde mutsuz anne baba ile büyümesi onun için daha kötü. Şuan çok küçük zaten çok etkilenmeyecektir

soğuk davranmaya devam et o pes eder belki

B@k herif kendini ne zannediyor egosu tavan yapmış.Böylelerine duam inşallah yasattıklarını yasarlar hemde en kısa zamandaSizin içinde belli bir dönem hersey üzerinize gelecek cok daralcaksınız cok bunalacaksınız ama sonunda güzel günlerinizde olacak ...Sabırla dua ile yolu gideceksiniz .Keşke böyle hayvansı yapıdaki insanlrla evlenmeseydik bir insan neden huzursuzluk cıkarır hiç anlamıyorum.Huzurlu aile ortamında büyümeyen insanlar bence evlenmesin ,çünki evlilik kavramını algılayacak düzeyde olmuyorlar ve evliliği har gür vurma kırmadan ibaret sanıyorlar

Görücü usulü evlenende sanki severek mi evleniyor, asıl önemli olan evlendiğin insanın iyi niyetli oluşu, karekterli olması, oturup konuşa bilmeli her konuda
Sanırım eşinde bunlar eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…