- 4 Ocak 2018
- 253
- 123
- 53
- Konu Sahibi Anne civciv
kendinde sorun görmüyor malesef ona göre ben kötüyüm ben kibirliyim egoistmişim vsTerapiste gidin aşırı bir nefret yoksa ki varsa bile ikna edip terapiste gidin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendinde sorun görmüyor malesef ona göre ben kötüyüm ben kibirliyim egoistmişim vsTerapiste gidin aşırı bir nefret yoksa ki varsa bile ikna edip terapiste gidin
Ben ibadetleri olsun konuşması olsun insanlara değer vermesi olsun baban değer vermesi vb elimden geldiğince dikkat ettim ama inanın sonradan bunların hepsi değişiyor aynı eve girip birde çocuk olunca bi bakıyorsunuz ne değer kalmış ne kıymet ne hayvan ne insan sevgisi .. değişiyor hepsi .. insanlar görüyorsunuz ki pozitif yöne doğru değil negatif yöne doğru gidiyor değişiyorSizin alıntıladığınız mesajda sadece hayvan sevgisi yok siz orayı cımbızlamışsınız. Yoksa yazan üye bütün olarak ele almış.
İşte benim kafamda oturmayan nokta ibadetlerini yerine getirmenin güven vermesi kısmı. Sebebini yine aynı şeylerle yazacağım o yüzden gerek yok dediğiniz gibi döngü haline geldi artık. Konu sahibi görür de yazarsa neyi ifade etmek istediğinizi aydınlanırız. İyi günler.
Hiç sormayın annemin de psikolojisi bozuk yıllarca babam gibi bir adamla yaşayınca attık silik bir benliği kalmış . Bu zamana kadar çektim bundan sonrada çekeyim kahrını başkalarına bulaşmasın çocuklarımı rahatsız etmesin diyor kendince .Babanız kimi neden taciz etti?
Anneniz neden hala evli onunla?
Kadıncağıza da yazık. O da boşansa ana kız beraber yaşardınız.Hiç sormayın annemin de psikolojisi bozuk yıllarca babam gibi bir adamla yaşayınca attık silik bir benliği kalmış . Bu zamana kadar çektim bundan sonrada çekeyim kahrını başkalarına bulaşmasın çocuklarımı rahatsız etmesin diyor kendince .
Bende öyle bir imada bulunmadım zaten. Ne için tercih ettiniz bilmiyorum ama eğer merhametli bir insan olsaydı gerek hayvana gerek insana karşı size de psikolojik şiddet uygulamazdı. Anlatmak istediğimin özet ana fikir bu.
Dini ibadet olarak ele almış burda konu sahibi. Bir insanın bütün ibadetlerini eksiksiz yerine getiriyor olması= güzel ahlaklı insan = iyi eş demek değil ne yazık ki. Evet bir insan ibadet eden bir insanla evlenmek isteyebilir ama ibadetine düşkün olduğu için evlendim demek bambaşka bir olay. Bizde o yüzden diyoruz ki ibadetten önce nasıl bir insan, ahlakı nasıl buna bakılmalıydı.
Kadıncağıza da yazık. O da boşansa ana kız beraber yaşardınız.
Hayır 3 yasındaki bebek babaya verilmez çocugu annesiden ayırmazlar korkmayın çocuğunuz büyük olsa bile o istemediği sürece babaya vermezler sizi korkutmak için söylüyo
Babanız cinsel tacizden ceza evinde kalmış,velayet bende olursa annem bakarken babam da aynı evde olacak,çocuğumun başına bir şey gelir diye korkmayacak mısınız?Ben olsam güvenemezdim
Bence çocuğunuzu kreşe ya da okula bırakıp çalışabilecek duruma gelene kadar bekleyin
Uzaklaştırma aldırırsınız.İnan babam psikopat olmasa isterim ama babam rahat vermez hiçbirimize
Eşimin aileside bakamazlar çocuğa kaynanam engelli , yani eşim alırsa da bakıcı tutarım diyor , ama bana asla göstermezmiş bebeğimi , ödetirim sana bunu diyor . Yani sakin selim bir insan değil maalesef oğlumun iyiliğini gözetmiyor kendi öfkesini gözetiyor
evet sabır ve beklemek düşüyor baba galibaYapabildiğin kadar birikim yap. Hemen ayrılma. Şu an şartların çok müsait değil. Kendini doldurma. Mümkünse aile terapisi alın. Çaresizlikten orda duruyormuşsun gibi güçsüz bir hava da yaratma.
Uzaklaştırma aldırırsınız.
Korkmak maalesef sonucu değiştirmiyor.
Elbette şimdi değil.Avukatlara verecek birikimim bile yok ki boşanma avukatı ücreti ben kadar diye düşünürken bide babamla nasıl uğraşayım
Arkadasin dedigi tamamen dogru. Siz annesiniz. O yastaki cocuugu kimse sizden alamaz. Maddi gucunuz yoksa da babaya hem sizin hem de cocuk icin nafaka baglarlar. 7 yasina gelince cocuga soruluyormus ama hicbir cocuk da buyudugu evden ayrilmak istedigini soylemez. Esinizin tehditleri sizi korkutmasin.Avukat mısınız? İnanın bu konuda dediğiniz gibi olduğundan emin olsam o kadar rahatlarım ki ama hakimin kararına bağlı diyorlar eşimin de ağzı acayip laf yapar kendini aşık eder karşısındakine o derece . Ya inan verirse hakim ben oğluşumsuz olmayı düşünemiyorum bile
Belki de guvenebilecegin bir bakici tutarsin. Annen de bakicinin yaninda durur.Teşekkür ederim araştıracağım bunu fakat ben yeri geliyor 24 st nöbet tutuyorum o zaman ilgilenecek kimse yok oğlumla
Kendine ayri bir ev acip bebegine de bakici bulabilirsin. Annen de bakicinin yaninda kalanilor. 24 saat nobet oldugunda annen bakar. Ancak babanla bebegin ayni ortamda olmasi pek guvenilir degil.İşim gereği 24 st nöbet tutmam gerekiyor ayda 7-8 kez en az. Kreşler 24 st bakamazki malesef
Annemler benden çok uzak farklı bir ilde oturuyorlar hem babamdan uzak kalıp hem arada annemin geleceği biryer mümkün değil malesefBelki de guvenebilecegin bir bakici tutarsin. Annen de bakicinin yaninda durur.