• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım sizce ?

3 kez iş değiştirdi , bide bağlı olduğu bi cemaat vardı arkadaşları vardı onlardan ayrıldı küstü arkadaşsız kaldı
Evliliginizi kurtarmak istiyorsanız şayet, onun arkadaşı siz olursunuz libidosu düşük demissiniz yine bu sizin elinizde toparlamayacak bisey değil. Ama siz soguduysaniz ona diyecek bi sözüm yok maalesef. Eşimin de öyle çok arkadaşı yok. Işi desen başlı başına sıkıntı ama eve koşa koşa gelir. Umarım herşey gönlünce olur

Boşanınca ailenizle yaşamayacaksanız, babanızla görüşmüyorsanız sorun olmaz. Bir dönem psikiyatriste gitmiş olabilirsiniz, herkes gidebilir, o da antidepresan kullanıyor demişsiniz. Siz annesiniz, çocuk 7 yaşına gelene kadar, anne isteyerek vermiyorsa, ahlak dışı bir hayatı yoksa yada akıl hastası değilse annede kalır çocuk.
teşekkür ederim cevaplarınız için . Bebeğim henüz 1 yaş olduğu için mecburen annem baksın ben çalışayım diye ailemle kalmak zorunda kalırım . Yani çalışıp yeni eve çıkarım ama biraz büyüyene kadar annem bakar . Babamda işsiz güçsüz bir adam gelir kalır bizle muhakkak . Babamın istediklerini yapmazsam da beni annemle tehdit eder ‘annemi alıp götürmekle ‘ bu türlü şartlara maruz kalabilirim :( maalesef

Evliliginizi kurtarmak istiyorsanız şayet, onun arkadaşı siz olursunuz libidosu düşük demissiniz yine bu sizin elinizde toparlamayacak bisey değil. Ama siz soguduysaniz ona diyecek bi sözüm yok maalesef. Eşimin de öyle çok arkadaşı yok. Işi desen başlı başına sıkıntı ama eve koşa koşa gelir. Umarım herşey gönlünce olur

İNanın iyiye doğru değişim gösterse ısınır insanın içi ama hep negatife gidiyor davranışları gittikçe . Stresinden bağırıp durmasından işyerinde asla bitmeyen sorunlarını evde de gelip yaşanmasından bize de yaşatmasından çok çok usandım . Tartışmak bile istemiyorum artık çekildim köşeme. Düşünüyorum ne yapmalıyım diye :(

İNanın iyiye doğru değişim gösterse ısınır insanın içi ama hep negatife gidiyor davranışları gittikçe . Stresinden bağırıp durmasından işyerinde asla bitmeyen sorunlarını evde de gelip yaşanmasından bize de yaşatmasından çok çok usandım . Tartışmak bile istemiyorum artık çekildim köşeme. Düşünüyorum ne yapmalıyım diye :KK43:
Birikiminiz var mı boşanma durumuna karşılık? Yada bi mesleğiniz? Çocuğumuz kreş dönemine gelene kadar aileniz baksa sizde çalışsanız. Sonrasında yeni bi hayat kursanız en mantıklısı böyle gibi

teşekkür ederim cevaplarınız için . Bebeğim henüz 1 yaş olduğu için mecburen annem baksın ben çalışayım diye ailemle kalmak zorunda kalırım . Yani çalışıp yeni eve çıkarım ama biraz büyüyene kadar annem bakar . Babamda işsiz güçsüz bir adam gelir kalır bizle muhakkak . Babamın istediklerini yapmazsam da beni annemle tehdit eder ‘annemi alıp götürmekle ‘ bu türlü şartlara maruz kalabilirim :KK43: maalesef
Bu sartlarda çocuğu sizin babasına vermeniz gerekmiyor mu ?

Bir insanın namaz kılması, onun dürüst, ahlaklı, insani değerleri yüksek biri olduğu anlamına gelmiyor maalesef. Eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor resmen. Kendi ayaklarınızın üstüne basıp, kısa zamanda toparlanabilirseniz ayrılın bence. Bir ömür bu şekilde nasıl geçer...

4 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var . Kocamla aşık olmasamda bana değer verdiği için güvendiğim için ibadetine düşkün olduğu için evlendim . Fakat şimdi namaz bile kılmıyor . Ailesiyle anlaşamadığım için ve ailesine düşkün olduğu için baban değer verecek şekilde davranmıyor . Cinsellik sıfır . Birbirimizden soğuduk . Artık onun için yaptığım ütü vs şeyleri hep görev gibi yapıyorum kapıdan uğurlamıyorum bile içimden gelmiyor . Ama bebeğim çok küçük ben çalışsam bakacak kimsem yok . Ki zaten eşim almak istiyor . Bir iki kez tartışarak konuştuk yani tehdit etti beni üstü kapalı bebeği hakim sana verir ama 3 yaşında bana verir o zaman ödetirim sana gerçeği dedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum ? Hakim ben çalışsamda babasının maddi durumu iyi olduğu için evi arabası bakıcı tutmaya imkanı olduğu için ona mı verir ? Çünkü boşanma sebebimizde şiddet yada babasının yaptığı kötü bişe yok ? Böyle aynı evde iki yurt arkadaşı oda arkadaşı gibi yaşamak mı doğru nereye kadar ? :KK43:
Hangi hakim 3 yasindaki bebegi babaya veriyormus? Esin kafadan atarak konusmus arastirmadan. Sen kendin velayeto vermedigin surece ister calis istersen calisma istersrn genelevde calis hakim cocugun velayetini anneye veriyor. Cunku cocugun anne sevgi ve sefkatine ihtiyaci var. Sadece fiziksel bakim degil cocuk bakimi.
Onun disinda bosan ya da bosanma diyemem. Ya terapiste gidin birlikte ya da avukat ile bir gidip gorus. Bu arada bosanmak icin ille siddet olmasi gerekmiyor.

Hangi hakim 3 yasindaki bebegi babaya veriyormus? Esin kafadan atarak konusmus arastirmadan. Sen kendin velayeto vermedigin surece ister calis istersen calisma istersrn genelevde calis hakim cocugun velayetini anneye veriyor. Cunku cocugun anne sevgi ve sefkatine ihtiyaci var. Sadece fiziksel bakim degil cocuk bakimi.
Onun disinda bosan ya da bosanma diyemem. Ya terapiste gidin birlikte ya da avukat ile bir gidip gorus. Bu arada bosanmak icin ille siddet olmasi gerekmiyor.
Bebek , hanımefendinin ailesiyle kalacak, eğer velayet annede kalırsa. Ve hanımefendinin babasi cinsel suctan hapis yatmış. Bu kosullarda bebek anneye verilirse dogru olmaz bence

Tatlım sen biraz rölantiye bırak durumu. Kabuğuna çekil, tartışmayı bırak. Biraz sakin kal, durumu iyice bir gözle. Kesin karar verememişsin belli ki, yoksa önünde dağ dursa açardın davayı. Bu arada velayet kesinkes senin.

"Ibadetine düşkün olduğu için evlendim" işte para ile imanın kimde olduğu gerçekten bilinmiyor. Keşke evlenirken kriterlerinizi farklı belirleseydiniz. Çevresine nasıl, hayvanlara nasıl, ilgili mi , güven verir mi kriterleriniz bunlar olmalıydı
Ne alakası var? İbadet de bir kriter. Mesela ben namazı olmayan biri ile evlenmek istemem,başkası da inancı olan biri ile evlenmek istemeyebilir. Mesela eski görüştüğüm kişi hayvanlara karsı aşırı düşkün ve merhametli biriydi ama beni aldattı ve psikolojik şiddet uyguladı. Tabiki ilhisi güveni de kriter ama bunun yanında herkesin beklentisi de farklı.

teşekkür ederim cevaplarınız için . Bebeğim henüz 1 yaş olduğu için mecburen annem baksın ben çalışayım diye ailemle kalmak zorunda kalırım . Yani çalışıp yeni eve çıkarım ama biraz büyüyene kadar annem bakar . Babamda işsiz güçsüz bir adam gelir kalır bizle muhakkak . Babamın istediklerini yapmazsam da beni annemle tehdit eder ‘annemi alıp götürmekle ‘ bu türlü şartlara maruz kalabilirim :( maalesef
Babanız kimi neden taciz etti?
Anneniz neden hala evli onunla?

Ne alakası var? İbadet de bir kriter. Mesela ben namazı olmayan biri ile evlenmek istemem,başkası da inancı olan biri ile evlenmek istemeyebilir. Mesela eski görüştüğüm kişi hayvanlara karsı aşırı düşkün ve merhametli biriydi ama beni aldattı ve psikolojik şiddet uyguladı. Tabiki ilhisi güveni de kriter ama bunun yanında herkesin beklentisi de farklı.

Çok alakası var üye açıklamış aslında para ile imanın kimde olduğu belli olmaz diye. Bir insanın namaz kılıyor olmasıyla iyi bir eş olması alakasız. Din kişinin kendisini bağlar, eşini, arkadaşını, ailesini değil. İbadet kriterlerden biri olabilir anlarım ama ibadetine düşkün olduğu için evlendim demek tek kriterim buydu anlamına geliyor. Eski görüştüğünüz kişiyi siz çok yanlış tanımışsınız. Merhamet sadece hayvan sevgisiyle olmaz eğer merhametli bir insan olsaydı ne aldatır ne psikolojik şiddet uygulardı.

ülkede namazla niyazla kandırılan insan kadar bol bişey yok..
ibadetine düşkün olmak = iyi düzgün insan olmak değildir bunca olaydan sonra halen bunu anlamadıysanız kusura bakmayın size müstehak yaşadıklarınız.
gündemdeki olaylardan yaşamdan hiç mi ders almazsınız da ibadet ediyor diye elin adamıyla nikah masasına oturuyorsunuz??
ben yıllar önce bıraktım o zannı zira dinsiz dediğimiz kişilerin çok daha düzgün kişiler olduğunu gördüm yeri geldiğinde.

Asıl siz yazdığımı cok yanlış anlamışsınız alıntı yaptıgım üye orada hayvan sevgisine değindiği için ben ona cevap olarak yazdım o kısmı. Yoksa hayvanlara karsı merhameti oldugu için tercih ettiğimi söylemedim.
Diğer konuya gelecek olursak. Din kişiseldir ama kimisi için dinin bütün gerekleri bir yaşam biçimiyse eger, eşini de ona göre seçer insan. İşte bu açıdan bir kriterdir. Ama tek kriter olamaz zaten.
Konu sahibi de tek kriter olarak söylememiş aslında. İfade etmek istedigi şeyi de konuyu bütün olarak ele alırsanız anlarsınız. Sadece namaz kıldığı için evlendiğini sanmıyorum.
Çok alakası var üye açıklamış aslında para ile imanın kimde olduğu belli olmaz diye. Bir insanın namaz kılıyor olmasıyla iyi bir eş olması alakasız. Din kişinin kendisini bağlar, eşini, arkadaşını, ailesini değil. İbadet kriterlerden biri olabilir anlarım ama ibadetine düşkün olduğu için evlendim demek tek kriterim buydu anlamına geliyor. Eski görüştüğünüz kişiyi siz çok yanlış tanımışsınız. Merhamet sadece hayvan sevgisiyle olmaz eğer merhametli bir insan olsaydı ne aldatır ne psikolojik şiddet uygulardı.

4 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var . Kocamla aşık olmasamda bana değer verdiği için güvendiğim için ibadetine düşkün olduğu için evlendim . Fakat şimdi namaz bile kılmıyor . Ailesiyle anlaşamadığım için ve ailesine düşkün olduğu için baban değer verecek şekilde davranmıyor . Cinsellik sıfır . Birbirimizden soğuduk . Artık onun için yaptığım ütü vs şeyleri hep görev gibi yapıyorum kapıdan uğurlamıyorum bile içimden gelmiyor . Ama bebeğim çok küçük ben çalışsam bakacak kimsem yok . Ki zaten eşim almak istiyor . Bir iki kez tartışarak konuştuk yani tehdit etti beni üstü kapalı bebeği hakim sana verir ama 3 yaşında bana verir o zaman ödetirim sana gerçeği dedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum ? Hakim ben çalışsamda babasının maddi durumu iyi olduğu için evi arabası bakıcı tutmaya imkanı olduğu için ona mı verir ? Çünkü boşanma sebebimizde şiddet yada babasının yaptığı kötü bişe yok ? Böyle aynı evde iki yurt arkadaşı oda arkadaşı gibi yaşamak mı doğru nereye kadar ? :KK43:
Hayır 3 yasındaki bebek babaya verilmez çocugu annesiden ayırmazlar korkmayın çocuğunuz büyük olsa bile o istemediği sürece babaya vermezler sizi korkutmak için söylüyo

Asıl siz yazdığımı cok yanlış anlamışsınız alıntı yaptıgım üye orada hayvan sevgisine değindiği için ben ona cevap olarak yazdım o kısmı. Yoksa hayvanlara karsı merhameti oldugu için tercih ettiğimi söylemedim.
Diğer konuya gelecek olursak. Din kişiseldir ama kimisi için dinin bütün gerekleri bir yaşam biçimiyse eger, eşini de ona göre seçer insan. İşte bu açıdan bir kriterdir. Ama tek kriter olamaz zaten.
Konu sahibi de tek kriter olarak söylememiş aslında. İfade etmek istedigi şeyi de konuyu bütün olarak ele alırsanız anlarsınız. Sadece namaz kıldığı için evlendiğini sanmıyorum.

Bende öyle bir imada bulunmadım zaten. Ne için tercih ettiniz bilmiyorum ama eğer merhametli bir insan olsaydı gerek hayvana gerek insana karşı size de psikolojik şiddet uygulamazdı. Anlatmak istediğimin özet ana fikir bu.

Dini ibadet olarak ele almış burda konu sahibi. Bir insanın bütün ibadetlerini eksiksiz yerine getiriyor olması= güzel ahlaklı insan = iyi eş demek değil ne yazık ki. Evet bir insan ibadet eden bir insanla evlenmek isteyebilir ama ibadetine düşkün olduğu için evlendim demek bambaşka bir olay. Bizde o yüzden diyoruz ki ibadetten önce nasıl bir insan, ahlakı nasıl buna bakılmalıydı.

Back