farklı yere taşınmak için malesef 9 ayımız var tayin beklemek zorundayız anca 9 aylığına ile taşınıp hergün 2 saat yoıl çekmemiz gerekirNormalde iyi anlaşıyoruz demişsiniz. Farklı bir yere taşınmanız ailesinden uzak olmanız bencede iyi gelebilir. Birde bu şekilde şans vermenizi öneririm. Birde o parayı ailesine verdi bende verdim, o söylediklerimi söyledi bende aileme söyledim demişsiniz bu bana açıkcası yanlış geldi. Sonuçta siz hala evlisiniz bu şekilde söylemeniz ailenizle eşinizin arasını açmaktan başka bir işe yaramaz. Sonra ortada kalan siz olursunuz. Ama umarım sorunları aşıp mutlu olursunuz.
aile ve laf konusunda çok haklısınız o söyledi de ben de söylememeliydım ama adam geçti babamın karşısına bana şunu dedi aileme bunu dedi deyince tutamadım ben de o da size bunları bunları dedi dedim
ama para konusunda yine aynısını yaparım çünkü bende habersiz gidip kredi çekmiş borç yapmış bi de tutmuş altını anasına vermiş kendi yaptığı borcu ödeseydi çünkü o paralar hala annesinde duruyor orada duracağına insan borcunu kapatır