Merak ettim neden degerlı yorumum:)teşekkür ederim yorumunuz benim için değerli
ailem sağolsun hep yanımda onlar sadece tek problem ailesi ise 9 ay sonra başka bi ile gittiğinizde görmezsiniz o da görmeyince uzaklaşır onlardan diyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmalı mıyım boşanmamalı mıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var
- Konu Sahibi birkitapbirkahve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet kaldıramadığını hep belirtir bazen çok şanslı olduğunu benim gibi birinin etrafında bile olmadığını söyler bazen de bunları kaldıramayıp üstümde hakimiyet kurmaya çalışır başaramayınca haksızlık yaptığını anlayınca özürler diler ama kavganın fitilini ateşlemiştir bi kere ondan sonra sabaha kadar kavga gürültüKonunun basini okurken aklimdan sorun degil ama su var bu var diye madde madde yazmis. Sorun olmasa yazmazdi diye dusunurken sonuna yaklastikca ve sonuan kadar gelince
"Davul bile dengi dengineymis" dedim. Ve denk degilsiniz.kocaniz ve ailesi sizi kaldiramiyoe.
Bu cumleden nefret ederim "beni kaldiramazsin, beni kaldirabilecek misin?" Vs. Vs gibi cumlelerden nefret ederim ama
Bu konu bu cumlenin tamda yeri ve zamani.
Kocan seni kaldiramamis. Kaldiramiyor.
Hakketmiyor seni
gerçek hayatta işin içinden çıkamıyorum burdaki her bir yorum hayatıma yön verecek taşlardan biriMerak ettim neden degerlı yorumum:)
Ben pek boşanılacak bişey görmedim. Daha doğrusu çözülebilir sorunlar bunlar. O sindirilemeyen şeyler çok fazla tekrarlamadığında zamanla unutulabiliyor inanın bana.Hep maddi taviz yüzünden eşinizDen uzaklaşmışsınız. Peki ayrılıp kendinize yeni bir hayat kurduğunu zda, şöyle kazancınız cüzdanınızda ama yanınızda Eşiniz olmadan ellerinizle yüzünüzü kapatıp eşinizi özlediğiniz için hıçkıra hıçkıra ağlamayacağınızın garantisi var mı?
Yerinizde olsam iki aileden de uzakta, farklı bir şehirde sadece ikinize ait olan sakin bir hayat için elimden geleni yapardım.
Çünkü ailevi sorunlar olmadığı zaman eşimle iyiyiz demişsiniz. Elinizden geleni yapıp, keşke dememek adına eşinizle her konuyu konuşarak çözmenizi tavsiye ederim. Mutluluklar dilerim.
Yerinizde olsam iki aileden de uzakta, farklı bir şehirde sadece ikinize ait olan sakin bir hayat için elimden geleni yapardım.
Çünkü ailevi sorunlar olmadığı zaman eşimle iyiyiz demişsiniz. Elinizden geleni yapıp, keşke dememek adına eşinizle her konuyu konuşarak çözmenizi tavsiye ederim. Mutluluklar dilerim.
taşınma işini ona söyledim ılımlı bakıyo az görüşme işine gelince şu an çok muhatap etmiyo beni onlarla zaten, ve en fazla yılda 1 hafta görürüm il değiştirince onları ama benim sindiremediğim eşimin hep onları haklı görmesi ve maddi konularda bana kendimi kötü hissettirmesiTaşınsanız az görüşseniz olmaz mı?
Buna biz dwgil sen karar vermelisin. Bizim yazdiklarimiza bakma. Yeri geldimi atip tutariz.evet kaldıramadığını hep belirtir bazen çok şanslı olduğunu benim gibi birinin etrafında bile olmadığını söyler bazen de bunları kaldıramayıp üstümde hakimiyet kurmaya çalışır başaramayınca haksızlık yaptığını anlayınca özürler diler ama kavganın fitilini ateşlemiştir bi kere ondan sonra sabaha kadar kavga gürültü
Sen isinnicindesin ve yuruyup yurumeyecegini daha iyi bilirsin. Biz ancak anlattigin kadarina yorum yapabiliriz.
En son tayin olacaginiz ve kv artik muhattap olmadiigni yazmissin.
Tayin olunca onlar olmaz ve duzeledebilir hersey
Ya çok üzüldüm böyle konuları görünce üzülüyorum gerçekten insanlar ne hayallerle evleniyo gerçekten üzücü durumlar
İşte ne kadar seversen sevilirsen sevil dört duvar içine girince taniyamiyorsun insanları
Bence yapmanız gerekenleri yapmışsınız bilemiyorum kimseye kolay kolay bosan demek istemem ama başka türlü de mutlu olamayacaksin sanki
Bence hayatini kur akıllı güçlü bi hanima benziyosun helede ailen arkadaysa
Bol bol dua edin
Güzel rabbim en hayirlisini nasip eder inşAllah
İşte ne kadar seversen sevilirsen sevil dört duvar içine girince taniyamiyorsun insanları
Bence yapmanız gerekenleri yapmışsınız bilemiyorum kimseye kolay kolay bosan demek istemem ama başka türlü de mutlu olamayacaksin sanki
Bol bol dua edin
Sizin iş bu saatten sonra tutmaz bu bir. Ama ortada daha önemli bir neden var siz uyumsuzsunuz, her şeyden önce bu yüzden bu iş tutmaz .
ahhh hanfendicim benim içimden geçenleri çok güzel yamışsınızBen pek boşanılacak bişey görmedim. Daha doğrusu çözülebilir sorunlar bunlar. O sindirilemeyen şeyler çok fazla tekrarlamadığında zamanla unutulabiliyor inanın bana.Hep maddi taviz yüzünden eşinizDen uzaklaşmışsınız. Peki ayrılıp kendinize yeni bir hayat kurduğunu zda, şöyle kazancınız cüzdanınızda ama yanınızda Eşiniz olmadan ellerinizle yüzünüzü kapatıp eşinizi özlediğiniz için hıçkıra hıçkıra ağlamayacağınızın garantisi var mı?
ben hep maddi ve manevi taviz verdim eşim şımardı sonunda paragöz bi insan oldu gözümde
şuan eşimden uzaktayım ama gözyaşı dökmüyorum o da bana şunları yaptı diyerek hep bir savunma mekanızması çalıştırdığım için onu özlemiyorum sevip sevmediğimi bile hissedemiyorum (30 yaşımdayım bu zamana kadar da hayat bana aşktan sevgiden ölünmeyeceğini öğretti) o nedenle acaba mantığımımı çok devreye sokuyorum diyorum kendi hislerimin farkında değilim
onların yüzlerini gördükçe ya da eşimi onların yanında gördükçe hiç bir seyi unutamıyorum
memuruz 3 yıl bulunduğumuz ilde kalmamız gerek ve haziran ayına kadar bu ilde bulunmamız gerek
ama 1 yıl daha onların adının geçmesine tahammül edemeyecek gibiyim
çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için
Konunun basini okurken aklimdan sorun degil ama su var bu var diye madde madde yazmis. Sorun olmasa yazmazdi diye dusunurken sonuna yaklastikca ve sonuan kadar gelince
"Davul bile dengi dengineymis" dedim. Ve denk degilsiniz.kocaniz ve ailesi sizi kaldiramiyoe.
Bu cumleden nefret ederim "beni kaldiramazsin, beni kaldirabilecek misin?" Vs. Vs gibi cumlelerden nefret ederim ama
Bu konu bu cumlenin tamda yeri ve zamani.
Kocan seni kaldiramamis. Kaldiramiyor.
Hakketmiyor seni
+1
Beni taşısın, beni kaldırsın evlilik programı sözleri ama buraya cuk oturmuş.
yani demek istediğim neden evde yemek yok evde temizlik yapıldı vs gibi kavgalarımız olmaz ben temizlik yapmadım mı alır eline malzemeleri o yaparNormal zamanda iyiyiz demişsiniz ama kavga zamanları da evlilikten sayılmıyor mu
resmen kör göze parmak misali bir evlilik olmuş
hatta olmamış
inşallah çocuğunuz yoktur
ya da neden ona yan baktın neden oraya gittin vs gibi triplere de ben girmem
hayır çocuğumuz yok
Aynen!+1
Beni taşısın, beni kaldırsın evlilik programı sözleri ama buraya cuk oturmuş.
Gercektende cogu zaman aileleri dinlemek gerekiyor. Onlar gormediklerimizi goruyorlar.
Amin cümlemize inşallah, bekarlara hayırlı yuvalar evlilere de hayırlı geçim versin RabbimYa çok üzüldüm böyle konuları görünce üzülüyorum gerçekten insanlar ne hayallerle evleniyo gerçekten üzücü durumlar
Bol bol dua edin
evet şuan onu bırakıp geldim boşanacağım diye ama hata yapmaktan da çok korkuyorum çok zormuş yuvayı yıkmak
yani demek istediğim neden evde yemek yok evde temizlik yapıldı vs gibi kavgalarımız olmaz ben temizlik yapmadım mı alır eline malzemeleri o yapar
ya da neden ona yan baktın neden oraya gittin vs gibi triplere de ben girmem
hayır çocuğumuz yok
Ee bunlar zaten olmasi gereken
tabiki temizleyecek orası onun da yaşam alanı tabiki yemek yapacak sonuçta yeme temel ihtiyaç
Kocaniza harcadığınız paraların daha aziyla eve bir yardımcı tutsanız o da bu işleri yapar zaten
bunlar arti özellik değil iyilik belirtisi hiç değil
kendinizi kurtarın
çok teşekkür ederim yanlış anlamayın olumsuz yorumlara da açığım ama uyumsuz derken eşimle uyumsuzluk mu yoksa yazdıklarımda ben de mi uyumsuzluk sezinlediniz merak ettimSizin iş bu saatten sonra tutmaz bu bir. Ama ortada daha önemli bir neden var siz uyumsuzsunuz, her şeyden önce bu yüzden bu iş tutmaz .
İnşAllah canim inşAllahAmin cümlemize inşallah, bekarlara hayırlı yuvalar evlilere de hayırlı geçim versin Rabbim
evet şuan onu bırakıp geldim boşanacağım diye ama hata yapmaktan da çok korkuyorum çok zormuş yuvayı yıkmak
Ne deyim sanada inşAllah çok hayırlı bi karar aldırmayı nasip etsin
Güzel düşün güzel olsun
çok teşekkür ederim yanlış anlamayın olumsuz yorumlara da açığım ama uyumsuz derken eşimle uyumsuzluk mu yoksa yazdıklarımda ben de mi uyumsuzluk sezinlediniz merak ettim
Ayhhh :) eşinizle bence uyumsuzsunuz demek istedim, ilişkiniz sanki olmamış.
Bu benim fikrim tabi. İyice düşünün. Ben çok seviyorum aşığım derseniz eyvallah boşanmayın ama ölüp bitmiyorsanız bu ömür törpüsü tipleri çekmeyin derim naçizane fikrim.
yok aşk meşk düşünecek yaşta değilim 30 yaşındayım artıkAyhhh :) eşinizle bence uyumsuzsunuz demek istedim, ilişkiniz sanki olmamış.
Bu benim fikrim tabi. İyice düşünün. Ben çok seviyorum aşığım derseniz eyvallah boşanmayın ama ölüp bitmiyorsanız bu ömür törpüsü tipleri çekmeyin derim naçizane fikrim.
sadece sevgiyle hayatımı zindan etmek bana pek mantıklı gelmiyor zaten
çok teşekkür ederim
Normalde iyi anlaşıyoruz demişsiniz. Farklı bir yere taşınmanız ailesinden uzak olmanız bencede iyi gelebilir. Birde bu şekilde şans vermenizi öneririm. Birde o parayı ailesine verdi bende verdim, o söylediklerimi söyledi bende aileme söyledim demişsiniz bu bana açıkcası yanlış geldi. Sonuçta siz hala evlisiniz bu şekilde söylemeniz ailenizle eşinizin arasını açmaktan başka bir işe yaramaz. Sonra ortada kalan siz olursunuz. Ama umarım sorunları aşıp mutlu olursunuz.
taşınma işini ona söyledim ılımlı bakıyo az görüşme işine gelince şu an çok muhatap etmiyo beni onlarla zaten, ve en fazla yılda 1 hafta görürüm il değiştirince onları ama benim sindiremediğim eşimin hep onları haklı görmesi ve maddi konularda bana kendimi kötü hissettirmesi
Peki çocuk olunca ne yapacaksın? Sen ev il değiştirsende esinin tutumu aynı olacak gibi, Hakkında hayırlısı olsun ama senin yerinde olsam bırakırdım hep haklı gördüğü ailesiyle başbaşa