Boşanmalı mıyım boşanmamalı mıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var

esinizin yalan söyledigini biliyorsaniz nasil güveniceksiniz ona?baska yere tasinabilir, aileden kurtulabilirsiniz de önceden yalan söyledigini bildiginz birine güvenebilecek misiniz?ben olsam güvenemezdim.icinizde hep bir acaba olcak.bir de yani bu kisacik hayatta neden böyle sorunlarla ugrasmak zorunda kalalim ki.

Bazi arkadaslar da güzellik ve paranin lafi edilmez diyor ama eger bu kavramlar karsidaki kiside ciddi problemlere neden oluyorsa lafi edilir ki sizin durumunuzda da söz konusu olan bu.Disarda tüm acimasizligiyla gercek bir hayat var.Bazi romantik düsünceleri icinde barindirmayan bir hayat.Ha tamam tam da sizin gibi düsünen birisini bulursaniz güzelligin de paranin da lafi edilmez.Ama sizin durumunuzda gecerli degil bu.Ben olsam böyle bir evlilige devam etmezdim.
Haklısınız içimde hep acabalarim olacak hem de uzun bir süre atlatamiycam atlatana kadar dünyayı ona da zindan edicem çünkü sevgiliyken bir kez güvenimi kırmıştı ufak bir olaydı ama benim unutmam 2 yıl surdu:işsiz:

belki diğer herşey aşılabilir ama eşiniz sürekli vara yoka yalan söylemeye devam edecek çünkü bu bi hastalık. sonra sizde hasta olacaksınız belki neden ödediğinizi bilmediğiniz borçlarınız olacak,belki zamanla çocuğunuz olacak elinizi kolunu bağlayacak bir neden daha artı promosyon olarakta seviyesiz ailesi. insan hayatındaki en önemli şey zaman. şerefinizi,namusunuzu,aşkınızı,paranızı pulunuzu kaybetsenizde bişekilde yerine koyabilirainiz ama giden çok değersiz 1 sn bile yerine gelmiyor. bence vaktinizi harcamayın nu adama ve ailesine
Borç konusunda artık bütün kartlari bütün ödemeleri alacağı vereceği bana bırakacağını sadece benden harçlık alacagini bütün borçlarının bittiğini söylüyor bu konu da pazartesi günü netlige kavuşur
Yalan konusunda zaten tedavi görmesi gerekiyor hep ayrılmamak zamanı kurtarmak Adına yalan ve bıktım bundan
Zaman konusunda çok haklısınız 25 falan olsam hadi 1 yıl daha vereyim diyecem ama 30 yaşındayım hayatımı tekrar yoluna koymak 2 yıl alir:KK14:

Eskiler yüz göz olmak derler ya. Sizin durumunuz ne yazık ki böyle olmuş. Ve bu hale gelen bir evliliğin kurtulması çok zorrr. İlk evliliğimde 1 yıl içinde boşandım ve yaşadıklarınızın birçoğunu yaşadım. Bana da eltim bu lafı söylemişti, ''çok yüz göz olmuşsun eşinle''. O zamanki aklımla anlamamıştım ama şimdi daha net görüyorum ki, bazı konularda sınır aşılırsa geri dönüş çok zor.
Şimdi nasılsınız tekrar evlendiniz mi?
Bazen korkuyorum gelen gideni aratır diye
Çünkü etrafımda hiç mutlu evlilik yoko_O

Eşinizle 2 günden fazla aynı ortamda olmak istemediklerini söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam o manada dedim yalnız olacaksınız diye, telefonun diğer ucunda olabilirler ama yardım isterken çekineceksiniz.
Evet doğru hatırlıyorsunuz :KK24:
Onlar şimdi öyle derler de her anne baba gibi yarın zorda olsam yine yanımda olurlar:oops:

Tekrar evlendim evet ve 5 sene sürdü. Aldatılarak boşandım. Bu sefer 2 çocukla. Gelen gideni aratmadı ama hiç ummazken meğerse bir yılanla evlenmişim ....
Üzüldüm sizin adınıza ama sevinilecek bir yön var ki: iki evlat :emir_bebek:
Neden bilmem en çok korktuğum şey aldatılmak ve şiddet Allaha şükür eşime bu konularda kendimden fazla güvenirim
O nedenle boşanmak için çok acele etmiyorum galiba:işsiz:

X