Boşanmalı mıyım bilemiyorum.

Adam da vallahi dövmedim diye ağlamış. Dövmediysen ne işin vardı orda? O anana diyemedin mi çok biliyorsun git sen döv. Kardeşimin çocuklarına sahip çıktığın gibi çıkarsın benim çocuklara da dememiş, koşa koşa adam dövmeye gitmiş.

Adamı da ne hakla dövüyorlar yani? Kızımıza, kardeşimize sahip çıkmayalım ama yanlış bir şey yaparsa başına çöküp dersini verelim, kolay iş tabi bunu demek. E her seyinde bir bedeli olacak şu durumda.

Yalnız bu hikayede hayatı kararan halan.

Halanın haline çok üzüldüm genç yaşında mı öldü?

Ben ne okudum ya? Bir manyakla evlisin. Kardeşini öldürme planı mı yapmış bir de ona yardım etmeni mi istemiş sen de üstüne 2 çocuk mu yaptın? Pes! Böyle babam olacağına babasız olmayı tercih ederim eğer gerçekten çocuklarınsa boşanmamana sebep

Babaannemin nasıl bir fettan olduğunu bilmiyorsunuz , çok dolduruşa getirmiş herkesi.Babam da artık cahillik midir nedir uymuş anasına.Üstüne üstlük ben 40 günlükmüşüm annem nerdesin bu saate kadar diye hesap sormuş babaannem gece yarılarına kadar evinde topladığı için herkesi babam gelmemiş o gece, gelince de anneme sen kimsin bana dikleniyorsun diye kumanda fırlatmış.Kan içinde kalmış iki kaşın ortası.Her şeyin de bir bedeli var ama babam çok güzel çekti cezasını, dövmesine gerek yok gitmeyecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…