Boşanmalara doymayan koca...

Evden kov gitsin ama sen bu adamdan boşanma. Bilmiyorum 38 yaşında hamile bir kadın belli bir süre bebeğinin tadını çıkarmak ister. Tekrar evlenmeye hazır olman 40-42. o zamana kadar ipini tut bu adamın. Ne cek ne birak. Evine de sokma. Gidip başka bir kadının kalbini kıramasin. Boyle suruncemede birak. Sonra bakarsın yoluna. Ama sana dönmek isterse önce terapi ve anne problemini çözsün öyle gelsin.

Üslubum da bir problem göremedim he eşinize yazdıysanız bunları bilemem. Hani yazdıklarınizdan esinizin bariz bi üslup sorunu olduğunu biz buradan görebiliyoruz

Kompleksli, takıntılı, şımarık, sevgi nedir bilmeyen biri... Madem en fazla 5 sene evli kalırmış ne evleniyorsun da insanların hayatını mahvediyorsun, kendini de biliyorsun üstelik. Evlilik sınava tabi olmalı bence.

Ya inanamadım konuya..siz şaka gibi birisiniz.Hatayı bastan yapmissiniz zaten 2 kez eften puften bosandigini bile bile ailnizi karsiniza alarak evlenmissiniz.aldatildiginizi yazip birde iyi yonlerini yazmissiniz pes

Elinize sağlık ne güzel analiz ettiniz bu Adam'ı aynen öyle

İş yerinden nefret ediyor ,askeriyede sivil memur ,çok sıkı çok stresli diyor.Eve genellikle surat beş karış geliyo bişey de paylaşmıyor
İşte orda eziyorlardır oda eve gelip erkeklik taslamaya calısıyordur aklınca
Ezdirmeyin kendinizi o size hakaret ettikce sus pus durmayın dahada yükseliyor belliki cevap bulamayınca
Allah sabır versin size

Ya inanamadım konuya..siz şaka gibi birisiniz.Hatayı bastan yapmissiniz zaten 2 kez eften puften bosandigini bile bile ailnizi karsiniza alarak evlenmissiniz.aldatildiginizi yazip birde iyi yonlerini yazmissiniz pes
Eften püften oldupunu neyazıkki Nikahtan sonra annesinden öğrendim durum biraz Karışık satırlara sığmıyo

Iyi Yönleri :
Benim gibi evcimen evden işe işten eve,küfretmez
Hala ne iyi yonu ya

Bu herif evden ise isten eve gelip giderken tanimadi herhalde o erkek olarak kaydettigi kadini.

Yada bahsettiginiz prezervatifi cuzdan uguru olarak falan mi sakliyor saniyorsunuz

Hayret edilesi bazi insanlar resmen

Öğretmenim demissiniz ben onun 2 katı kazanıyorum demissiniz.hadi 4.000 alsanız ekdersle adamın aldığı 2.000 civarı bunun 800 lirası zaten nafaka. Yani demem o ki maddi bir zorunluluğunuz bile yok.neden duruyorsun ki? Yediğin peynire kadar hesabını yapan bir adam.gercekten çok itici ve saçma.sen hamilesin ye diyeceğine yeme diyor.ayrica demissiniz ki evden işe işten eve gelir.sonra da demissiniz ki 2 farklı saç teli gördüm bana ait olmayan.yani bu adam evden işe işten eve gitse nolur ?

Artık evden işe işten eve git gel yapması bir Önem arzetmiyor bugüne kadar neden durduğumu anlatmak için saydım onları boşanmak korkunç geldi belkide üstünü bunlarla örttüm galiba yeni evlendim azıcık daha yaşayayım dedim sanırım ne bileyim aileme böyle bişeyi söylemeyi de geciktirmek istemiş olabilirim

Madem defolup git dedi bu işi sen ona yap.. maaşın iyi eşyaların parasını sen ödüyorsun kov onu evden.. 5 parasız ortada kalsın..

Üstelik yazmadan geçemicem bi adam 2 kere evlenip boşanmış.. hiç mi adamın evlenilecek bir adam olmadığını anlamadınız acaba...

Öyle güzel kılıflar ile üstünü örttü ki olabilir dedim iki defa talihsizlik yaşamış olabilir yok Artuk kimselere inanmam güvenmem bitti
Malesef ki lojmandayız ve onun adına lojman

Öyle güzel kılıflar ile üstünü örttü ki olabilir dedim iki defa talihsizlik yaşamış olabilir yok Artuk kimselere inanmam güvenmem bitti
Bakın iyi yönleri bile iyi yön değil ki bu adamın.. para için yanınızda duran adamı siz evden kovun lütfen... 5 parasız kalsın da aklı başına gelsin. .

hayatı yeniden kesfet sema terapı diye bir kitap var onu oku . ama adam seni aldatmıs nedemek cüzdanda prezervatif

aslında evlennce kadınların gü enilmez olacagı fikri va zhnde otuzdne bağlanmıyor

Bakın iyi yönleri bile iyi yön değil ki bu adamın.. para için yanınızda duran adamı siz evden kovun lütfen... 5 parasız kalsın da aklı başına gelsin. .
Lojman olunca oturma Hakkı onun oluyo malesef o kadar isterdim ki bunu yapmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…