İyi yapmışsınız. Sağlıkla doğurun.Kendimi anne Yaptım aslında
Selam arkadaşlar,
Direkt mevzuya geçeyim.36 yaşımda iki kere boşanmış bir çocuğu olan adamla aileme de karşı gelerek ilk evliliğimi Yaptım 7 aylık hamileyim.
38 bitiyo şimdi.
Eşim iki evliliğini de eften püften bahanelerle bitirmiş.Kendisini babaanne büyütmüş,baba bebekken ölmüş anne gitmiş mesafeliler fln,anneye öfkeli anne ne yapsa yaranamıyor,evden anneyi kovmuşluğu da olmuş.
Gel gelelim bana : Evlenene kadar bana karşı gayet şefkatli sevecen olan ve ailemden etkilenmemem için var gücüyle Savaşan o adamda evlendikten sonra o şefkat sevecenlik kalmadı.1.5 Yıldır Evliyiz ama birbirimize nerdeyse dokunmadan yaşıyoruz,rahatsız oluyormuş.yolda elini tutsam elim terliyor der bırakır.Cinsellik derseniz ; çok Oral'ı değil,hamileliğim kanamalı başladı cinsellik yasağı vardı yasak kalkınca da isyemedi "ıyyyy hamile kadınla sex mi ıyyy" yaptı.Bu arada kanama geçirdiğim dönemde cüzdanında prezervatif gördüm telefonunda da bi kadını erkek adıyla kaydettiğini,hamilelik öncesi de evde iki ayrı zamanda bana ait olmayan saç...
Eşimin özelliklerini sayacak olursam :
Iyi Yönleri :
Benim gibi evcimen evden işe işten eve,küfretmez,telde şüpheli bir atama mesaj olmuyor ( Mesajları bekletmez siler ),alkol sigara yok,ben talep edersem ev işlerinde yardımcı olur,herhangi bir konuda sorunum olursa çözüm üretmeye Çalışır aranması gereken yer varsa benim yerime arar bilgi alır...
Kötü Yönleri :
Aşırı sivri dilli ( hamilelik öncesi ve sonrası bana defol git diye çok bağırmışlığı vardır.Bebeğimin Hatrına Defolup gitmedim ! Ailemi sülalemi aşağılar beni aşağılar.Benim için nötrsün sen dedi iki gün önce,konuşmuyorum ilk kez de Odayı ayırdım.senin kırılman çok da umrumda,senin benim gözümde hiçbir zaman seviyen olmadı ki zaten,vs vs
Yediğimin içtiğimin çetelesini tutar.En yakın Örneği iki gün önce oldu,üç Kişilik peynir yiyorsun bu ne ya dedi.oysaki minik 5-6 dilimdi bebeğe kilo aldırmak için uğraşıyorum sütten tiksindim yerine peynir yoğurt yiyorum iki canlıyım.En sonki Tartışma bundan çıktı bi daha yediğimi içtiğimi hesaplama dedim art Arda bir Sürü hakaret işittim alaylı bir üslupla !
Beni sürekli eleştirir her yaptığına kusur bulur asla takdir etmez beğenmez.Hediye alırım kullanmaz,almam "insan bir hediye alır " der.Kendisi özel günleri geçiştirir,bir cüzdan 1-2 zorunlu alınmış çiçekten başka bişeyini görmedim,önemsemedim de çünkü sevgiyi bunlarla ölçmedim hiçbir zaman,tek istediğim huzurlu bir yuva,aile,bir Ömür..
Evliliğe bakışı çok farklıdır."Bir evliliğe en fazls 5 yıl dayanırım sıkılırım,30 milyar param olsa direkt evi terk ederim parasızlık tutuyo beni burda"
Bunlar onun sözleri ! Ufacık bir cümlemde hemen olayı boşanmaya getiriyo protokol hazırlayayım bile dedi.
Anlatsam daha çok uzar da toparlayayım.
36 yasından sonra evlenirsem bir Ömür Sürer artık demiştim,kendisi de bunu vaat etmişti ama şimdi diyor kü ben ikna için söylerim sen 15 lık ergen miydin inandın.
O kadar üzülüyorum ki ...Herkrsin evliliğinde bir takım sorunlar vardır ama bu kadar çabuk gözden çıkarılmak çok Kırıcı.Odayı ayırmış olmam umrunda değil.Gitsem parti verecek sanki.Bu arada kendisi 42 Yaşında benim geç evlenmemi hep yüzüme vurur,borç gırtlakta ( ya da ben öyle biliyorum) ,10 yaşındaki oğlu annede kalıyor anne 7 aydır göstermiyor çocuğu dolduruyor belli ki Öfkesi dinmedi bu adama,haklı !
Ben çalışıyorum Öğretmenim ,eşim 804 nafaka ödüyor nafakayı düştüğümüzde ben onun iki kati kazanıyorum,evi ben geçindiriyorum,eşyaların borcunu da ben ödüyorum bitmek üzere.
Ya arkadaşlar bu adamın yapmaya çalıştığı ne ? Kadınlardan annesinin intikamını mi alıyor ? 3.kez boşanmaktan , 2.çocuktan uzak kalmaktan korkmuyor,neden ! Ben çocuğuma Allah'ın izniyle Gül gibi bakarım ama isterdim ki aile içinde büyüsün.Niye böyle Şeyler yaşıyorum,nerde hata Yaptım nolur bir fikri olan söylesin.Yeni bir çocuk yeni bir başlangıç onun için,ben öğretmenim kredilerim fln yok,ortak noktalarımız var,evde benden sonra bir düzene sahip oldu yemek Yapılıyor ev işleri Yapılıyor masraflı doyumsuz biri de Değilim.O halde neden elinin tersiyle itiliyorum ????Serseri hayatına geri dönmek çok daha mi cazip ? Düşünmekten Kafayı yicem
Karışık Yazmış olabilirim kusura bakmayın kafam da darmadağın burası gibi ...
Not : arkadaşlar bu Saçma Evliliği hamilelik Sürecin riske girmesin diye şu an devam ediyorum bi yandan plan yapıyorum kendimi hazırlıyorum
Üslubum da bir problem göremedim he eşinize yazdıysanız bunları bilemem. Hani yazdıklarınizdan esinizin bariz bi üslup sorunu olduğunu biz buradan görebiliyoruzO Yazdığım 2-3 madde onu iyi biri yapıyor demedim,sırf kötülemiş olmamak için daha objektif baksın herkes dşye yazdım yazmadam bu Adam'ı ne diye çekiyorsun olurdu.İlk günden niye bışamadın olurdu.Lütfen üslubunuza dikkat edin rica ediyorum
Kompleksli, takıntılı, şımarık, sevgi nedir bilmeyen biri... Madem en fazla 5 sene evli kalırmış ne evleniyorsun da insanların hayatını mahvediyorsun, kendini de biliyorsun üstelik. Evlilik sınava tabi olmalı bence.Selam arkadaşlar,
Direkt mevzuya geçeyim.36 yaşımda iki kere boşanmış bir çocuğu olan adamla aileme de karşı gelerek ilk evliliğimi Yaptım 7 aylık hamileyim.
38 bitiyo şimdi.
Eşim iki evliliğini de eften püften bahanelerle bitirmiş.Kendisini babaanne büyütmüş,baba bebekken ölmüş anne gitmiş mesafeliler fln,anneye öfkeli anne ne yapsa yaranamıyor,evden anneyi kovmuşluğu da olmuş.
Gel gelelim bana : Evlenene kadar bana karşı gayet şefkatli sevecen olan ve ailemden etkilenmemem için var gücüyle Savaşan o adamda evlendikten sonra o şefkat sevecenlik kalmadı.1.5 Yıldır Evliyiz ama birbirimize nerdeyse dokunmadan yaşıyoruz,rahatsız oluyormuş.yolda elini tutsam elim terliyor der bırakır.Cinsellik derseniz ; çok Oral'ı değil,hamileliğim kanamalı başladı cinsellik yasağı vardı yasak kalkınca da isyemedi "ıyyyy hamile kadınla sex mi ıyyy" yaptı.Bu arada kanama geçirdiğim dönemde cüzdanında prezervatif gördüm telefonunda da bi kadını erkek adıyla kaydettiğini,hamilelik öncesi de evde iki ayrı zamanda bana ait olmayan saç...
Eşimin özelliklerini sayacak olursam :
Iyi Yönleri :
Benim gibi evcimen evden işe işten eve,küfretmez,telde şüpheli bir atama mesaj olmuyor ( Mesajları bekletmez siler ),alkol sigara yok,ben talep edersem ev işlerinde yardımcı olur,herhangi bir konuda sorunum olursa çözüm üretmeye Çalışır aranması gereken yer varsa benim yerime arar bilgi alır...
Kötü Yönleri :
Aşırı sivri dilli ( hamilelik öncesi ve sonrası bana defol git diye çok bağırmışlığı vardır.Bebeğimin Hatrına Defolup gitmedim ! Ailemi sülalemi aşağılar beni aşağılar.Benim için nötrsün sen dedi iki gün önce,konuşmuyorum ilk kez de Odayı ayırdım.senin kırılman çok da umrumda,senin benim gözümde hiçbir zaman seviyen olmadı ki zaten,vs vs
Yediğimin içtiğimin çetelesini tutar.En yakın Örneği iki gün önce oldu,üç Kişilik peynir yiyorsun bu ne ya dedi.oysaki minik 5-6 dilimdi bebeğe kilo aldırmak için uğraşıyorum sütten tiksindim yerine peynir yoğurt yiyorum iki canlıyım.En sonki Tartışma bundan çıktı bi daha yediğimi içtiğimi hesaplama dedim art Arda bir Sürü hakaret işittim alaylı bir üslupla !
Beni sürekli eleştirir her yaptığına kusur bulur asla takdir etmez beğenmez.Hediye alırım kullanmaz,almam "insan bir hediye alır " der.Kendisi özel günleri geçiştirir,bir cüzdan 1-2 zorunlu alınmış çiçekten başka bişeyini görmedim,önemsemedim de çünkü sevgiyi bunlarla ölçmedim hiçbir zaman,tek istediğim huzurlu bir yuva,aile,bir Ömür..
Evliliğe bakışı çok farklıdır."Bir evliliğe en fazls 5 yıl dayanırım sıkılırım,30 milyar param olsa direkt evi terk ederim parasızlık tutuyo beni burda"
Bunlar onun sözleri ! Ufacık bir cümlemde hemen olayı boşanmaya getiriyo protokol hazırlayayım bile dedi.
Anlatsam daha çok uzar da toparlayayım.
36 yasından sonra evlenirsem bir Ömür Sürer artık demiştim,kendisi de bunu vaat etmişti ama şimdi diyor kü ben ikna için söylerim sen 15 lık ergen miydin inandın.
O kadar üzülüyorum ki ...Herkrsin evliliğinde bir takım sorunlar vardır ama bu kadar çabuk gözden çıkarılmak çok Kırıcı.Odayı ayırmış olmam umrunda değil.Gitsem parti verecek sanki.Bu arada kendisi 42 Yaşında benim geç evlenmemi hep yüzüme vurur,borç gırtlakta ( ya da ben öyle biliyorum) ,10 yaşındaki oğlu annede kalıyor anne 7 aydır göstermiyor çocuğu dolduruyor belli ki Öfkesi dinmedi bu adama,haklı !
Ben çalışıyorum Öğretmenim ,eşim 804 nafaka ödüyor nafakayı düştüğümüzde ben onun iki kati kazanıyorum,evi ben geçindiriyorum,eşyaların borcunu da ben ödüyorum bitmek üzere.
Ya arkadaşlar bu adamın yapmaya çalıştığı ne ? Kadınlardan annesinin intikamını mi alıyor ? 3.kez boşanmaktan , 2.çocuktan uzak kalmaktan korkmuyor,neden ! Ben çocuğuma Allah'ın izniyle Gül gibi bakarım ama isterdim ki aile içinde büyüsün.Niye böyle Şeyler yaşıyorum,nerde hata Yaptım nolur bir fikri olan söylesin.Yeni bir çocuk yeni bir başlangıç onun için,ben öğretmenim kredilerim fln yok,ortak noktalarımız var,evde benden sonra bir düzene sahip oldu yemek Yapılıyor ev işleri Yapılıyor masraflı doyumsuz biri de Değilim.O halde neden elinin tersiyle itiliyorum ????Serseri hayatına geri dönmek çok daha mi cazip ? Düşünmekten Kafayı yicem
Karışık Yazmış olabilirim kusura bakmayın kafam da darmadağın burası gibi ...
Not : arkadaşlar bu Saçma Evliliği hamilelik Sürecin riske girmesin diye şu an devam ediyorum bi yandan plan yapıyorum kendimi hazırlıyorum
İş yerinden nefret ediyor ,askeriyede sivil memur ,çok sıkı çok stresli diyor.Eve genellikle surat beş karış geliyo bişey de paylaşmıyorİşyerinde eziliyor olabilir mi ?
Elinize sağlık ne güzel analiz ettiniz bu Adam'ı aynen öyleKompleksli, takıntılı, şımarık, sevgi nedir bilmeyen biri... Madem en fazla 5 sene evli kalırmış ne evleniyorsun da insanların hayatını mahvediyorsun, kendini de biliyorsun üstelik. Evlilik sınava tabi olmalı bence.
İşte orda eziyorlardır oda eve gelip erkeklik taslamaya calısıyordur aklıncaİş yerinden nefret ediyor ,askeriyede sivil memur ,çok sıkı çok stresli diyor.Eve genellikle surat beş karış geliyo bişey de paylaşmıyor
Eften püften oldupunu neyazıkki Nikahtan sonra annesinden öğrendim durum biraz Karışık satırlara sığmıyoYa inanamadım konuya..siz şaka gibi birisiniz.Hatayı bastan yapmissiniz zaten 2 kez eften puften bosandigini bile bile ailnizi karsiniza alarak evlenmissiniz.aldatildiginizi yazip birde iyi yonlerini yazmissiniz pes
Hala ne iyi yonu yaIyi Yönleri :
Benim gibi evcimen evden işe işten eve,küfretmez
Artık evden işe işten eve git gel yapması bir Önem arzetmiyor bugüne kadar neden durduğumu anlatmak için saydım onları boşanmak korkunç geldi belkide üstünü bunlarla örttüm galiba yeni evlendim azıcık daha yaşayayım dedim sanırım ne bileyim aileme böyle bişeyi söylemeyi de geciktirmek istemiş olabilirimÖğretmenim demissiniz ben onun 2 katı kazanıyorum demissiniz.hadi 4.000 alsanız ekdersle adamın aldığı 2.000 civarı bunun 800 lirası zaten nafaka. Yani demem o ki maddi bir zorunluluğunuz bile yok.neden duruyorsun ki? Yediğin peynire kadar hesabını yapan bir adam.gercekten çok itici ve saçma.sen hamilesin ye diyeceğine yeme diyor.ayrica demissiniz ki evden işe işten eve gelir.sonra da demissiniz ki 2 farklı saç teli gördüm bana ait olmayan.yani bu adam evden işe işten eve gitse nolur ?
Hamile Olduğum için Ağzına sokamadım tartaklarsa fln diye bugüne kadar olmadı ama nolur nolmazbana hamileyken ne bu ya üç kişilik peynir yiyosun dese peyniri tabağıyla birlikte ağzına sokarım.
Öyle güzel kılıflar ile üstünü örttü ki olabilir dedim iki defa talihsizlik yaşamış olabilir yok Artuk kimselere inanmam güvenmem bittiMadem defolup git dedi bu işi sen ona yap.. maaşın iyi eşyaların parasını sen ödüyorsun kov onu evden.. 5 parasız ortada kalsın..
Üstelik yazmadan geçemicem bi adam 2 kere evlenip boşanmış.. hiç mi adamın evlenilecek bir adam olmadığını anlamadınız acaba...
Bakın iyi yönleri bile iyi yön değil ki bu adamın.. para için yanınızda duran adamı siz evden kovun lütfen... 5 parasız kalsın da aklı başına gelsin. .Öyle güzel kılıflar ile üstünü örttü ki olabilir dedim iki defa talihsizlik yaşamış olabilir yok Artuk kimselere inanmam güvenmem bitti
Lojman olunca oturma Hakkı onun oluyo malesef o kadar isterdim ki bunu yapmayı.Bakın iyi yönleri bile iyi yön değil ki bu adamın.. para için yanınızda duran adamı siz evden kovun lütfen... 5 parasız kalsın da aklı başına gelsin. .