Boşanmalara doymayan koca...

Bunu hiç düşmemiştim,çocuğun yanında da aşağılarsa onun da bana saygısı kalmaz hakikaten.üstüne bir de çocuğa yalakalık yapıp kendine çekerse o geldi şimdi aklıma çok doğru bişey söylediniz

Diyorum ya bebeği onun Yüzünden etken doğurup başka bir boyuta daha gelmemek için ahahaha yapıp es geçtim o cümleyi ama ölsem çıkmaz aklımdan.

Çocuğumu onunls büyütmek istemiyorum sadece pusuya yatmış durumdayım şu an..ve ev malesef lojman onun üzerine ben evden kovamıyorum o da daha ucuz ev bulamayacağı için gidemiyor.Eşyaları evden almaya kalksam yasal Hakkı olur mu fiye de düşünüyorum önce bir avukatla haklarımı Konuşmak istiyorum

Alkol sigara kullanmamasi onu iyi bi adam mi yapıyo ?
Ya da ev işlerine yardimci olması falan ?
Bence bosanin kurtulun mesleginizde var hem 2 peynirin hesabını yapan adamla aynı evi paylaşmak işkence olsa gerek.
Evet bunu önceden de yapmıştı çok yiyorsun her şeyi bitiriyorsun deneye getiriyordu kavga edince kesmişti şimdi yine başladı üstelik hamile bir kadına ve de kendi çocuğunu taşıyan kadına !

Önceki iki kadını düşünüp evlenmemeliydiniz. Çünkü kadınlar çok zorda kaldıklarında boşanırlar. İki kadını Yıldirmis zaten. Sizde keklik gibi onun yalanlarina inanmissiniz.

Baştan aşağıya eşinizin söylemleri iğrenç. Karakteri sıfır. Yediğinin içtiginin çetelesini tutan, (ki onun bebeği karnınızda) bir adamdan ne hayır beklenir ki.

Ben peynirci bir insanım bir kutu peyniri üç günde bitiririm. Demek ki benim eşim de sizin ki gibi olsa s.mistim yani.

Bu adamla bir geleceğinin olmadığının sende farkındasın ve uzatmaları oynuyorsun.

En yakın zaman da bu parazitten kurtulmanın dileğiyle.....

Kendi paramla alıyorum yiyorum kimsenin Parasını yemiyorum dedim ve ben söyledim bir tane o söyledi bin tane üstelik çok da fifiyi o yaptı,hadsiz !
Sosyal medyada herhangi bişey paylaşmıyorum zaten çok Saçma buluyorum oralardan laf sokmayı böyle bir sorun olmaz o Yüzden.

O Yazdığım 2-3 madde onu iyi biri yapıyor demedim,sırf kötülemiş olmamak için daha objektif baksın herkes dşye yazdım yazmadam bu Adam'ı ne diye çekiyorsun olurdu.İlk günden niye bışamadın olurdu.Lütfen üslubunuza dikkat edin rica ediyorum

Üstelik Parasını da ben veriyorum evde her masrafı o borcu hafifleyinceye kadar karşılamayı üstlenmiştim bazı insanlara iyi niyet iyilik yaramıyo neyazıkki
Kendi emeğinle para kazanıp peynir alıyorsun.. istersen bir oturuşta bir teneke ye.. ne münasebet senin lokmanı sayıyor, ne yüzle, ne hakla? Delirdim oturduğum yerde.. ailenden yakın olduğun kimse varsa anlat, dertleş.. çekilir dert değil bu tepende bu dırdır ederken sütun de gelmez doğurunca

Nedenlerden sorular döşesem roman olur..

Adam bitmesine razı madem silkele düşsün yakandan.

Böyle olup, bir de yapışan, bırakmak istemeyen asalaklar var. O daha kötü..

Ver yolu gitsin gitmeye çok meraklı madem.
Kendilerini de bir b. Sanıyorlar bayılıyorum ayyy!

Sessiz sakin bir mizacınız varsa üstünüzden egosunu tatmin ediyordur
Böyle adamlar dışarda yasadıgı eziklikleri evde aslan kesilerek gidermeye calısır
Kendinizi ezdirmeyin
Özellikle aldatıldıgınızı da hissediyorsunuz zaten ayaklarınız üstündede durabiliyorsunuz kendinize bu adamla daha fazla mutsuz etmeyin

Peynirden bahsettiğiniz paragraf yetti
Bu adamı bir de baba yaptınız ya helal olsun

siz sağlıklı düşünme yetinizi kaybetmişsiniz.
kırmızı ile işaretlediğim yer adamın düzelebileceğini bekleyebileceğiniz sabır ettim diyebileceğiniz şeyler halbuki.
ama siz aldatmayı görmezden gelmişsiniz. çok mu aşık oldunuz ? gözünüze perde mi inmişti?

Bir tane bile Arkadaşı yok ( psikolojisi bozuk olup hastanede yatan biri dışında )
insanlarla alıp veremediği ne neden böyle iletişimi bozuk çözemedim çözemeyeceğim de..bunların faturasını mi ödüyorum bilmiyorum

Hayır hiç aşık fln Değilim.Herkes bişeyler için bişeyleri görmezden geliyor diye düşünüp bunlara sığındım evet hata ettim

İşyerinde eziliyor olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…