Boşanmalara doymayan koca...

Okuyan yorum yapan fikir veren destek olan dua eden herkese teşekkür ederim.Gerçekten içim daha rahat şu an daha kararlıyım.

Şimdi şöyle de bir durum var fikirlerinizi yine almak isterim.Çalıştığım okul hem iki vesait hem muhiti kötü hem okuldan memnun değilim.Önümüzdeki hafta eş durumu tayin başvuruları başlıyo beyfendinin görev belgesi Lazım bana ve o da bunu biliyor.Ondan istemeye minnet etmek istemiyorum ya kendiliğinden getirmezse ? Kurumundan kendim başvurup alma yetkim var mıdır ki acaba ???

Niye evlenmiş evlenmeden istediği hayatı yaşayabilirdi diyecektim
Ama evi ben gecindiriyorum demissiniz . Nafaka ödüyor maddi anlamda sizi kullanıyor sanırım.. adam da 42 yaşında bu yaştan sonra düzelir mi bilmem..

Okuyan yorum yapan fikir veren destek olan dua eden herkese teşekkür ederim.Gerçekten içim daha rahat şu an daha kararlıyım.

Şimdi şöyle de bir durum var fikirlerinizi yine almak isterim.Çalıştığım okul hem iki vesait hem muhiti kötü hem okuldan memnun değilim.Önümüzdeki hafta eş durumu tayin başvuruları başlıyo beyfendinin görev belgesi Lazım bana ve o da bunu biliyor.Ondan istemeye minnet etmek istemiyorum ya kendiliğinden getirmezse ? Kurumundan kendim başvurup alma yetkim var mıdır ki acaba ???
Son güncelleme yaptınız mi kacirdim herhalde. Neden kocanizdan gorev yeri belgesi isteyemiyorsunuz???

Çalışmıyorsunuz, mecbursunuz, ailenize rest çektiniz o yüzden katlanıyorsunuz sandım ama öğretmenmişsiniz.
Yazık değil mi canınıza?
Hamile kadının yediklerini saymak nedir? Yediniğinizde atla deve değil ki?
Peynir yahu?
Kimseye boşan diyemem iyi düşünün.
Adam annesinin hırsını falan çıkarmıyor sadece yüzsüz.
42 yaşında şımarık büyümemiş.
Yazık çocuklarına.
Sakın ola üzülmeyin bir de bu adama annesinin yaptıklarından böyle diye.
Annesinin yaptıklarından etkilense 2 çocuğuna da kendi yaşadıklarına benzer şey yaşatır mı??? Eşiniz sadece şımarık.

Eşinize ayrılma niyetinizi şimdilik söylemeyin görev yeri belgesini isteyin ya da direkt kurumuna başvurup almaya çalışın.tayininiz çıkınca ayrılma mevzusunu açarsınız.tayinler agustos sonuna kalmaz belli olur

Bundan bur halt olmayacağı belliymis 42 yasında ergen beyinli. Anne sevgisi görmeyen sevgi bilmeyen adamdan bir halt olmaz. Onlar sevgi yerine çıkar ve parayı koyarlar. Ayrıca onu eve bağlamıyorsunuzdur kapı açık isterse çıkıp gider. Size de önce sağlık sonra mutluluk diliyorum. Sağlıklı düşündüğünüzde sizde doğru olanı yaparsınız umarım.

Bunu minnet etmek değil, kullanmak olarak düşünüp kesinlikle tayin hakkınızı kullanın derim. Zorunlu hizmet yükümlüsü iseniz şimdikinden iyi ama kesinlikle zorunlu hizmet olan bir okul bakın.

Olası boşanmanızda zh yükümlüsü iken zh olmayan bir okulda olursanız tayin istemek zorunda kalırsınız fakat okulunuz zh ise sıkıntısız devam edersiniz.

Ha zh göreviniz yoksa sıkıntı yok zaten, her durumda isteyin derim o belgeleri. Size iş yeri belgesi verirler belki ama diğerleri nasıl olur bilemiyorum, benim eşim özelde olduğu için memur eş belgelerini bilemiyorum.

Konu hakkında yorum yapmayacağım, aklı selim yorumlar gelmiş.

Hakkınızda hayırlısı.

Iyi yonleri demissiniz de olmasi gerekenler onlar. Kotu yonleri okuyunca iyi dediginiz solda sıfır kalıyor. Evlilik degil ki bu. Adam bitirmek icin bekliyor. Gonderin evden gitsin ama siz gitmeyin. 2 kez bosanmis niri icin ucuncu bosanma zor olmaz sanirim. Cocuk da onun icin cok onemli degil bence cunku evlilihi toparlamak icin cabasi yok aksine bitis gununu bekliyor sanki. Bu yuzden hakaretler ediyor. Bavulunu kapi onune koyun gitsin.

Çocuğumu onunls büyütmek istemiyorum sadece pusuya yatmış durumdayım şu an..ve ev malesef lojman onun üzerine ben evden kovamıyorum o da daha ucuz ev bulamayacağı için gidemiyor.Eşyaları evden almaya kalksam yasal Hakkı olur mu fiye de düşünüyorum önce bir avukatla haklarımı Konuşmak istiyorum
O zaman ilk isin avukatla konusmak olsun, esyalari alirsin neden alamayasin ama bu adamdan kurtulmak senin icin cok daha iyi olacaktir

Son güncelleme yaptınız mi kacirdim herhalde. Neden kocanizdan gorev yeri belgesi isteyemiyorsunuz???
Muhatap olmak istemediğimden,üç gündür yüzüne bakmıyorum Odayı ayırdım yemek de Yapmıyorum bireysel takılıyorum gıcıklık yapabilir

Gerçekten çok üzüldüm durumunuza,
Allah yardımcınız olsun.

Insan hata yapar ama hatadan dönmesini bilerek ancak hatasını telafi edebilir.

Kocanıza adam bile diyemedim, biyolojik atık resmen.
Lütfen önce bebeğiniz sonra kendiniz için güçlü olun. B planiniz hazır olsun, uygun zaman geldiğinde de yolunuza bakin. Bu süreçte maddi manevi kendinize yatırım yapın. Ve k...daki dona kadar almak için ne lazımsa delil toplayın. Dilim varmıyor ama çocuğunuzun karakteri için böyle haysiyetsiz bi adamla mümkünse gorusturmeyin.

Bunu minnet etmek değil, kullanmak olarak düşünüp kesinlikle tayin hakkınızı kullanın derim. Zorunlu hizmet yükümlüsü iseniz şimdikinden iyi ama kesinlikle zorunlu hizmet olan bir okul bakın.

Olası boşanmanızda zh yükümlüsü iken zh olmayan bir okulda olursanız tayin istemek zorunda kalırsınız fakat okulunuz zh ise sıkıntısız devam edersiniz.

Ha zh göreviniz yoksa sıkıntı yok zaten, her durumda isteyin derim o belgeleri. Size iş yeri belgesi verirler belki ama diğerleri nasıl olur bilemiyorum, benim eşim özelde olduğu için memur eş belgelerini bilemiyorum.

Konu hakkında yorum yapmayacağım, aklı selim yorumlar gelmiş.

Hakkınızda hayırlısı.
Zh yükümlüsü Değilim.Devlet memuru olunca sadece görev belgesi yetiyor.kağıda yazıp masaya bırakayım en iyisi,sabah olunca Görsün bir zahmet

Iyi yonleri demissiniz de olmasi gerekenler onlar. Kotu yonleri okuyunca iyi dediginiz solda sıfır kalıyor. Evlilik degil ki bu. Adam bitirmek icin bekliyor. Gonderin evden gitsin ama siz gitmeyin. 2 kez bosanmis niri icin ucuncu bosanma zor olmaz sanirim. Cocuk da onun icin cok onemli degil bence cunku evlilihi toparlamak icin cabasi yok aksine bitis gununu bekliyor sanki. Bu yuzden hakaretler ediyor. Bavulunu kapi onune koyun gitsin.
Malesef lojman burası ve onun adına Kayıtlı yoksa direkt kilidi değiştirirdim valiz de vermezdim

Sıkıntılar hamilelikle beraber süreklilik Kazandı maalesef.Hamileliğim de çok sıkıntılı başladı kafamda bitti bu adam sadece bebeğimin hatrı için onu kaybetmemek için dayandım 2 ay kaldı şu süreç bir geçsin bu konuyu sonuca bağlayacağım.şimdi mi sonlandırırsam psikolojim nasıl olur bebeğim erken doğum riskiyle Karlı karşıya kalır mi onu bilemiyorum.Aynı evde yemek yapmadan ayrı odalarda geçecek bu vakit bir de soyadını alsın diye bekliyorum

O evden gitsin zaten çocuk onun soyadını alır ki niye almasın henüz boşanmadınız. Bence bi yandan psikolog desteğine başlayın. Bu süreci tek başınıza atlatmak zorunda değilsiniz. Aileniz yanınızda mı ya da öğretmensiniz zaten tatildesiniz ailenizin yanına gidin ya da onlar gelsin.

O evden gitsin zaten çocuk onun soyadını alır ki niye almasın henüz boşanmadınız. Bence bi yandan psikolog desteğine başlayın. Bu süreci tek başınıza atlatmak zorunda değilsiniz. Aileniz yanınızda mı ya da öğretmensiniz zaten tatildesiniz ailenizin yanına gidin ya da onlar gelsin.
7 aylık hamileyim şehir dışında ailem ben gidemiyorum onlar gelirler artık.Yardımı da düşünüyorum önce şu bebek masraflarını bir bitireyim de

Adam sıkıldıkça boşanıyor
2.kez boşanan adam 3.de dikiş tutturabilir mi???
Bu kafayla sen daha çokkkk e kebir boşanırsın diyorum,olabilir valla diyo benim öyle kaygıların yok diyo bi tane Hayatım var nasıl mutlu olacaksam öyle yaşarık diyo

X