Boşanmalara doymayan koca...

Ben nerde hata yaptım demişsiniz
En başında tabiiki.

Şimdi yaptıkları, söyledikleri yenilir yutulur değil.
Yapılacak belli.
Umarım mutlu olacağınız şeyler olur.

Bi 804 de siz nafaka alında eli yaş g*tü kuru gezsin ortalıkta

Çok da ortalığa düşmesin de başka kadınların canını yakmasın inşallah. Erkek müsveddesi.

Konu sahibi siz de en yakın zamanda ondan kurtulur sağlıkla evladınızi kucağınıza alırsınız inşallah.

Buna benzer bir erkek modelinden boşandım. Kendisi dakkasında ikinci evliliğini yaptı . Belki üçüncüyü de yapmıştır bilmiyorum :) Evlilik çocuk oyuncağı çünkü ! İçdünyasında kendini ezik hissettiği konuları , bu şekilde bastırmaya çalıştığı çok açık . Bu tarz tipler uygulama da özgüveni çok yüksekmiş gibi davransa da gerçek hissettiği bunun tam tersidir . Değişeceğine pek inanmıyorum . Hayırlısı ne ise o olsun.

Gerçekten ne denir bilmiyorum gebelikte bunları yaşamak korkunç olmalı. Keşke 2 kere boşanmasini bi düşünüp ailene kulak verseydin. Ama olan olmuş artık. Adamın sana yaptıklarına yüreğim sızladı. Bizlerin kocası zorla yiyelim de bebeğimiz aç kalmasın diye gözümüzün içine bakarken yeryüzünde böyle bi baba müsveddesi olduğu için utanç duydum! O günahsız sabinin ne suçu varmış? Evi sen gecindiriyomussun ona ne. 2 canlısın yiyeceksin tabi sakın dert edinip o bebeği harcama. Bebeğini kucağına al bas git o evden hiç bekleme babalık edemez o. İyi yönleri dediği şeyler iyi yön filan değil olması gereken vasat özellikler. Ama kötü özellikleri şeytanca. Hiç uğraşma değmez. Düzgün biriyle tanisip ömrünü geçirme şansın varken seni insan yerine koymayan biriyle hayatını mahvetme

Bi nafaka da konu sahibene verirse dolmuşa binecek para bulursa sevinsin

Bilgi lazım olunca sizin yerinize arıyormuş bu iyi özellik mi şimdi? Cidden bunu nimetten sayacak kadar değersiz misiniz?

Telefonunda şüpheli mesaj olmaz çünkü siler'i ironi kabul etmek istiyorum.

para sende ipler sende. o seni ezdikce sen iki katini yap!

Ben de böyle düşünüyorum.Bir de çok merak edip çözemediğim bişey var.Uzun Süreli arkadaşlık kuramıyor bir noktada kesiliyo çok konuşkan olmasına rağmen nedense

Bilgi lazım olunca sizin yerinize arıyormuş bu iyi özellik mi şimdi? Cidden bunu nimetten sayacak kadar değersiz misiniz?

Telefonunda şüpheli mesaj olmaz çünkü siler'i ironi kabul etmek istiyorum.
10 yıllık yalnızlıktan sonra inanin iyi Bişdy gibi geldi nasıl yorulmuşsam artık ! Ams tabi artık umrumda değil bunlsr
Evet ironiydi

Ben de böyle düşünüyorum.Bir de çok merak edip çözemediğim bişey var.Uzun Süreli arkadaşlık kuramıyor bir noktada kesiliyo çok konuşkan olmasına rağmen nedense
İşine gelmeyen bir durumda hemen kestirip atabiliyor çünkü . Zaten maddi manevi konularla ilgili verdiğiniz bilgiler, kendisinin söylemleri herşeyi açıklıyor . Bu tarz adamlar evlenmesine evlenir ama çabuk bıkar , çünkü ne istediğini kendiside bilmez . Sadece eş anlamında değil , insan ilişkileri de böyle . Zaten kendiniz söylüyorsunuz uzun süreli arkadaşlık kuramadığını.

Bu akşam ilk kez yemek yapmadım,son üç günkü keyfi yok.Ciddiyetimi anlasın bakalım ufaktan ufaktan..

Aaa Ben konuyu okurken destegi olmayan işi gucu meslegi olmayan bir kadın yazıyor sandım ogretmenim para kazaniyorum kısmında şok...

Ah bu anneler ahhhh.
Ya boğarlar ilgileriyle ya da böyle düşman ederler kadınlara ilgisizlikleriyle.
Bundan birkaç gün önce oğlunun velayetini babaya vermek isteyen bir anneye yazmıştım, sonuç her zaman kötü oluyor.
Eşimi de annesi beş yaşında babaya bırakmış. Kayınpederim kayınvalideyi boşamış, kayınvalide de intikam için eşimi babaya vermiş. Evliliğimizin ilk yıllarında eşim o kadar bencil ve ilgisizdi ki o kadar ilgisiz. Ne çok ağlamıştım.
Şimdi, yani 20 yıllık evliyiz bambaşka biri. O zaman en son beni düşünürken şimdi her şeyden önce ben geliyorum. Bana, “sen benim her şeyimsin” diyor ama evliliğimizin ilk yıllarında ben var mıyım, yok muyum hiiiçççç.
Sanırım annelerinden bu şekilde intikam alıyorlar.
Benimkinin annesi şimdi seksenlerinde. Aklı başına yeni geldi, oğlunun peşinde. Eşim de bana diyor ki, “tanımıyorum ki onu, yaşına hürmetim. Benim hayatım sensin.” Ama bu raddeye gelene kadar ben neler çektim.
Evliliğimizde anne, baba, kadın, koca bendim. Eşim sanki şımarık bir çocuktu. Üç kez iş kuracağım dedi ve hepsinde battı. Bunca yıl evi ben geçindirdim. Evde hem kadın hem erkek işleri bendeydi. İsyan ettiğim de oldu, ayrı eve bile çıktım. Tek farkımız ben hiçbir zaman başka bir kadın şüphesi duymadım.
Bu arada ben de eşimin ikinci eşiyim. Benden önceki eşimi terk etmiş.
Diğer taraftan eşim çok iyi bir insan ve kendimi yanında rahat hissettiğim, aynı evi paylaşmaktan rahatsız olmadığım tek insan. En yakın arkadaşım. Çok merhametlidir. Birlikte keyifli vakit geçirdiğim biri. Zor zamanımda beni rahatlatabilen tek kişi. Hayat arkadaşım, yoldaşım.
Bütün bunları neden anlatıyorum bilmiyorum ama anne eksikliği çocuklarda inanılmaz travmalara sebep ve maalesef bunun acısını karşı cinsten çıkarıyorlar.
Siz yolunuzda yürüyün, yanınızda olmak isterse kalacaktır. Kendinizden ödün vermeyin. Merhametsiz olmayın ama paspas da olmayın.

Bir adam iyi olsaydı ilk karısı bırakmazdı derler sizinki iki defa ayrılmış
Hiç mi demediniz bu adam ne yapıyor bu kadinlara diye
Ayrıca anasiyla aşırı yapışkanlarda olduğu gibi böyle anasiyla sorunlu olanlarda problem

Bir dakika bile cekme bu adamı kendi paranla adam besliyor üstüne hakaret isitiyorsun
Ha bu arada senin eşinin istediği şey temiz bir dayak başka bir sey değil

2defa boşanmış erkeklerle evlenmeyin biraz şüpheci olun yahu
Saygısız herifin teki tekmeyi bas ve boşan adamdaki özgüv ene bak! Onca hakarete ve aşağılamaya nasıl dayanıyorsun? Adam dediğin huzur verir huzur bozmaz! Birde üstelik sen hamilesin davranışları çok kötü

Merhamet çok önemli.Merhsmetli mi değil mi onu bile çözemez oldum çünkü bir öyle bir böyle kendiyle çelişiyor.eşinizle çok benziyor ama,o da büz henüz evlenmemişken dost gibiydi çok rahatlıyordu anlıyordu beni korumacıydı iyi bir dinleyiciydi ama evlendik bunlar yok oldu.O kadar öfkeliyim ki bana bu hayal kırıklıklarını yaşattığı için.Sadece izliyorum şu an ve düşünüyorum neyi ne zaman yapacağıma karar vermeye çalışıyorum.Zamam geçerse öfkem azalırsa diye de korkuyorum.
Rabbim nice mutlu yıllar göstersin size sizin adınıza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…