Boşanmalara doymayan koca...

Böyle bir adamla aile ortamı ne kadar sağlıklı olur bir çocuk için. Düşünsenize, çocuğunuzun yanında sizi aşağıladığını, o çocuk daha size de saygı duymaz aynısını yapar. Söylenecek şey bulamıyorum, ne kadar iğrenç bir adam. Annesi terketti diye tüm kadınlara bilenmiş.
Bunu hiç düşmemiştim,çocuğun yanında da aşağılarsa onun da bana saygısı kalmaz hakikaten.üstüne bir de çocuğa yalakalık yapıp kendine çekerse o geldi şimdi aklıma çok doğru bişey söylediniz

30 milyar param olsa direkt evi terk ederim parasızlık tutuyo beni burda" dünyanın en iyi insanı da olsa 10 çocuğum bile olsa şu lafından sonra s.. git şerefsiz der kapıya atardım! Yazık size de hala onunla bir çatı altınsasınız.
Diyorum ya bebeği onun Yüzünden etken doğurup başka bir boyuta daha gelmemek için ahahaha yapıp es geçtim o cümleyi ama ölsem çıkmaz aklımdan.

Adam seni aldatmis, hakaretler falan da cabasi kendini neden bu kadar ezdiriyorsun kov evden gitsin ya...ogretmensin yetersin cocuguna bebeginn boyle bir adamla buyumesine masil razi gelirsin siz illaki bosanirsinz ama sakin evi terketme onu kov madem o kadar esyayi sen odedin s*ktrsin gitsin evden, ayrica seni kandirdim zaten 5 yil evlilik omru bosanacaktik falan demis ya eger tekrar yapabilirsen oyle birsey soylediginde ses kaydi al ve tazminat davasi ac beni bu sekilde kandirarak maddi manevi zarara ugratti diye..pislik adam ya hala iyi yonlerini anlatmissinz ya pes dogrusu
Çocuğumu onunls büyütmek istemiyorum sadece pusuya yatmış durumdayım şu an..ve ev malesef lojman onun üzerine ben evden kovamıyorum o da daha ucuz ev bulamayacağı için gidemiyor.Eşyaları evden almaya kalksam yasal Hakkı olur mu fiye de düşünüyorum önce bir avukatla haklarımı Konuşmak istiyorum

Alkol sigara kullanmamasi onu iyi bi adam mi yapıyo ?
Ya da ev işlerine yardimci olması falan ?
Bence bosanin kurtulun mesleginizde var hem 2 peynirin hesabını yapan adamla aynı evi paylaşmak işkence olsa gerek.
Evet bunu önceden de yapmıştı çok yiyorsun her şeyi bitiriyorsun deneye getiriyordu kavga edince kesmişti şimdi yine başladı üstelik hamile bir kadına ve de kendi çocuğunu taşıyan kadına !

Önceki iki kadını düşünüp evlenmemeliydiniz. Çünkü kadınlar çok zorda kaldıklarında boşanırlar. İki kadını Yıldirmis zaten. Sizde keklik gibi onun yalanlarina inanmissiniz.

Baştan aşağıya eşinizin söylemleri iğrenç. Karakteri sıfır. Yediğinin içtiginin çetelesini tutan, (ki onun bebeği karnınızda) bir adamdan ne hayır beklenir ki.

Ben peynirci bir insanım bir kutu peyniri üç günde bitiririm. Demek ki benim eşim de sizin ki gibi olsa s.mistim yani.

Bu adamla bir geleceğinin olmadığının sende farkındasın ve uzatmaları oynuyorsun.

En yakın zaman da bu parazitten kurtulmanın dileğiyle.....

sakın bir yere imza atma
ailesi ya da kendisi hakkında hiçbir yerde sosyal medya dahil küfür ya da rencide edici sözler söyleme
sosyal medya da imalayıcı aşapğılayıcı sözler yazma
bunlar senin tazminat alırken önüne gelecekler

haklı olduğunu bil
eşinin her dediğini yapma
peynirine laf ediyorsa da paramla aldım yiyiorum de yani seni aşağılarsa sende anlık aşağıla
ama çok da fifi der tarzıda olsun yani bağırıp çağırma uzatma olmasın
sen böyle söyleyince söylenmeye başlarsa git başka yerde söylen kafam almıyor senin ergenliklerini de

ama bu cümlelerden sonra uzatma sakın
ve tekrar hatırlatıyorum sakın ailesi ya da kendisi hakkında yazılı küçük düşürücü, aşağılayıcı sözler ya da hakaret küfür asla yapma dikkat et
Kendi paramla alıyorum yiyorum kimsenin Parasını yemiyorum dedim ve ben söyledim bir tane o söyledi bin tane üstelik çok da fifiyi o yaptı,hadsiz !
Sosyal medyada herhangi bişey paylaşmıyorum zaten çok Saçma buluyorum oralardan laf sokmayı böyle bir sorun olmaz o Yüzden.

Demek ki eşiniz hakkında su yazdiklariniz bir insanı cazip kılan şeyler.
Bizim adama söyleyeyim de üç beş de üstüne katıp uygulasın ki ona daha çok baglanayim.

Ne diyeyim bizim ülkede, eğitim de kadınları bilinçlendirmiyor.
O Yazdığım 2-3 madde onu iyi biri yapıyor demedim,sırf kötülemiş olmamak için daha objektif baksın herkes dşye yazdım yazmadam bu Adam'ı ne diye çekiyorsun olurdu.İlk günden niye bışamadın olurdu.Lütfen üslubunuza dikkat edin rica ediyorum

Üstelik Parasını da ben veriyorum evde her masrafı o borcu hafifleyinceye kadar karşılamayı üstlenmiştim bazı insanlara iyi niyet iyilik yaramıyo neyazıkki
Kendi emeğinle para kazanıp peynir alıyorsun.. istersen bir oturuşta bir teneke ye.. ne münasebet senin lokmanı sayıyor, ne yüzle, ne hakla? Delirdim oturduğum yerde.. ailenden yakın olduğun kimse varsa anlat, dertleş.. çekilir dert değil bu :KK43: tepende bu dırdır ederken sütun de gelmez doğurunca :KK43:

Nedenlerden sorular döşesem roman olur..

Adam bitmesine razı madem silkele düşsün yakandan.

Böyle olup, bir de yapışan, bırakmak istemeyen asalaklar var. O daha kötü..

Ver yolu gitsin gitmeye çok meraklı madem.
Kendilerini de bir b. Sanıyorlar bayılıyorum ayyy!

Sessiz sakin bir mizacınız varsa üstünüzden egosunu tatmin ediyordur
Böyle adamlar dışarda yasadıgı eziklikleri evde aslan kesilerek gidermeye calısır
Kendinizi ezdirmeyin
Özellikle aldatıldıgınızı da hissediyorsunuz zaten ayaklarınız üstündede durabiliyorsunuz kendinize bu adamla daha fazla mutsuz etmeyin

Selam arkadaşlar,

Direkt mevzuya geçeyim.36 yaşımda iki kere boşanmış bir çocuğu olan adamla aileme de karşı gelerek ilk evliliğimi Yaptım 7 aylık hamileyim.
38 bitiyo şimdi.

Eşim iki evliliğini de eften püften bahanelerle bitirmiş.Kendisini babaanne büyütmüş,baba bebekken ölmüş anne gitmiş mesafeliler fln,anneye öfkeli anne ne yapsa yaranamıyor,evden anneyi kovmuşluğu da olmuş.

Gel gelelim bana : Evlenene kadar bana karşı gayet şefkatli sevecen olan ve ailemden etkilenmemem için var gücüyle Savaşan o adamda evlendikten sonra o şefkat sevecenlik kalmadı.1.5 Yıldır Evliyiz ama birbirimize nerdeyse dokunmadan yaşıyoruz,rahatsız oluyormuş.yolda elini tutsam elim terliyor der bırakır.Cinsellik derseniz ; çok Oral'ı değil,hamileliğim kanamalı başladı cinsellik yasağı vardı yasak kalkınca da isyemedi "ıyyyy hamile kadınla sex mi ıyyy" yaptı.Bu arada kanama geçirdiğim dönemde cüzdanında prezervatif gördüm telefonunda da bi kadını erkek adıyla kaydettiğini,hamilelik öncesi de evde iki ayrı zamanda bana ait olmayan saç...

Eşimin özelliklerini sayacak olursam :

Iyi Yönleri :
Benim gibi evcimen evden işe işten eve,küfretmez,telde şüpheli bir atama mesaj olmuyor ( Mesajları bekletmez siler ),alkol sigara yok,ben talep edersem ev işlerinde yardımcı olur,herhangi bir konuda sorunum olursa çözüm üretmeye Çalışır aranması gereken yer varsa benim yerime arar bilgi alır...

Kötü Yönleri :
Aşırı sivri dilli ( hamilelik öncesi ve sonrası bana defol git diye çok bağırmışlığı vardır.Bebeğimin Hatrına Defolup gitmedim ! Ailemi sülalemi aşağılar beni aşağılar.Benim için nötrsün sen dedi iki gün önce,konuşmuyorum ilk kez de Odayı ayırdım.senin kırılman çok da umrumda,senin benim gözümde hiçbir zaman seviyen olmadı ki zaten,vs vs

Yediğimin içtiğimin çetelesini tutar.En yakın Örneği iki gün önce oldu,üç Kişilik peynir yiyorsun bu ne ya dedi.oysaki minik 5-6 dilimdi bebeğe kilo aldırmak için uğraşıyorum sütten tiksindim yerine peynir yoğurt yiyorum iki canlıyım.En sonki Tartışma bundan çıktı bi daha yediğimi içtiğimi hesaplama dedim art Arda bir Sürü hakaret işittim alaylı bir üslupla !

Beni sürekli eleştirir her yaptığına kusur bulur asla takdir etmez beğenmez.Hediye alırım kullanmaz,almam "insan bir hediye alır " der.Kendisi özel günleri geçiştirir,bir cüzdan 1-2 zorunlu alınmış çiçekten başka bişeyini görmedim,önemsemedim de çünkü sevgiyi bunlarla ölçmedim hiçbir zaman,tek istediğim huzurlu bir yuva,aile,bir Ömür..

Evliliğe bakışı çok farklıdır."Bir evliliğe en fazls 5 yıl dayanırım sıkılırım,30 milyar param olsa direkt evi terk ederim parasızlık tutuyo beni burda"
Bunlar onun sözleri ! Ufacık bir cümlemde hemen olayı boşanmaya getiriyo protokol hazırlayayım bile dedi.

Anlatsam daha çok uzar da toparlayayım.

36 yasından sonra evlenirsem bir Ömür Sürer artık demiştim,kendisi de bunu vaat etmişti ama şimdi diyor kü ben ikna için söylerim sen 15 lık ergen miydin inandın.
O kadar üzülüyorum ki ...Herkrsin evliliğinde bir takım sorunlar vardır ama bu kadar çabuk gözden çıkarılmak çok Kırıcı.Odayı ayırmış olmam umrunda değil.Gitsem parti verecek sanki.Bu arada kendisi 42 Yaşında benim geç evlenmemi hep yüzüme vurur,borç gırtlakta ( ya da ben öyle biliyorum) ,10 yaşındaki oğlu annede kalıyor anne 7 aydır göstermiyor çocuğu dolduruyor belli ki Öfkesi dinmedi bu adama,haklı !

Ben çalışıyorum Öğretmenim ,eşim 804 nafaka ödüyor nafakayı düştüğümüzde ben onun iki kati kazanıyorum,evi ben geçindiriyorum,eşyaların borcunu da ben ödüyorum bitmek üzere.

Ya arkadaşlar bu adamın yapmaya çalıştığı ne ? Kadınlardan annesinin intikamını mi alıyor ? 3.kez boşanmaktan , 2.çocuktan uzak kalmaktan korkmuyor,neden ! Ben çocuğuma Allah'ın izniyle Gül gibi bakarım ama isterdim ki aile içinde büyüsün.Niye böyle Şeyler yaşıyorum,nerde hata Yaptım nolur bir fikri olan söylesin.Yeni bir çocuk yeni bir başlangıç onun için,ben öğretmenim kredilerim fln yok,ortak noktalarımız var,evde benden sonra bir düzene sahip oldu yemek Yapılıyor ev işleri Yapılıyor masraflı doyumsuz biri de Değilim.O halde neden elinin tersiyle itiliyorum ????Serseri hayatına geri dönmek çok daha mi cazip ? Düşünmekten Kafayı yicem

Karışık Yazmış olabilirim kusura bakmayın kafam da darmadağın burası gibi ...

Not : arkadaşlar bu Saçma Evliliği hamilelik Sürecin riske girmesin diye şu an devam ediyorum bi yandan plan yapıyorum kendimi hazırlıyorum

Peynirden bahsettiğiniz paragraf yetti
Bu adamı bir de baba yaptınız ya helal olsun

Iyi Yön dşye Şundan diyorum.Beni evde bırakıp dışarıda arkadaşlarıyla takılan,içen bi adam olsaydı bunlar da Boşanma sebebi olurdu bunlardan tutundum şimdiye kadar.Bışanmak için acele etmedim bi izleyeyim dedim şans vermek istedim dozunu arttırınca zaten iyi Yönler hafif kaldı asla kurtarmaya fln çalışmayı düşünmedim bile bitecek bu evlilik şimdi değilse de 2-3 ay sonra..dertleşiyorum sadece

siz sağlıklı düşünme yetinizi kaybetmişsiniz.
kırmızı ile işaretlediğim yer adamın düzelebileceğini bekleyebileceğiniz sabır ettim diyebileceğiniz şeyler halbuki.
ama siz aldatmayı görmezden gelmişsiniz. çok mu aşık oldunuz ? gözünüze perde mi inmişti?

Sessiz sakin bir mizacınız varsa üstünüzden egosunu tatmin ediyordur
Böyle adamlar dışarda yasadıgı eziklikleri evde aslan kesilerek gidermeye calısır
Kendinizi ezdirmeyin
Özellikle aldatıldıgınızı da hissediyorsunuz zaten ayaklarınız üstündede durabiliyorsunuz kendinize bu adamla daha fazla mutsuz etmeyin
Bir tane bile Arkadaşı yok ( psikolojisi bozuk olup hastanede yatan biri dışında )
insanlarla alıp veremediği ne neden böyle iletişimi bozuk çözemedim çözemeyeceğim de..bunların faturasını mi ödüyorum bilmiyorum

siz sağlıklı düşünme yetinizi kaybetmişsiniz.
kırmızı ile işaretlediğim yer adamın düzelebileceğini bekleyebileceğiniz sabır ettim diyebileceğiniz şeyler halbuki.
ama siz aldatmayı görmezden gelmişsiniz. çok mu aşık oldunuz ? gözünüze perde mi inmişti?
Hayır hiç aşık fln Değilim.Herkes bişeyler için bişeyleri görmezden geliyor diye düşünüp bunlara sığındım evet hata ettim

Bir tane bile Arkadaşı yok ( psikolojisi bozuk olup hastanede yatan biri dışında )
insanlarla alıp veremediği ne neden böyle iletişimi bozuk çözemedim çözemeyeceğim de..bunların faturasını mi ödüyorum bilmiyorum
İşyerinde eziliyor olabilir mi ?

X