Boşanmalara doymayan koca...

Öyle bi adama baba demek istemezdim. Çocuğunuz da demez umarım yoksa çocuğunuz da sizin intikamınızı almak için o adam gibi olursa.. Nice canlar boştan yere yanar.

Öyle bi adama baba demek istemezdim. Çocuğunuz da demez umarım yoksa çocuğunuz da sizin intikamınızı almak için o adam gibi olursa.. Nice canlar boştan yere yanar.
Allah korusun o adam gibi olursa ondan ne farkı kalır

Madem evlilik anlam ifade etmiyor, ne diye 3 kere evlenip , 3 kadının hayatını mahvediyor .
Millet 1 tane bulamıyor bu maşallah 3.ye kapıyı gösteriyor .
En çok buna sinir oluyorum.Sordum derdin ne de Evlenip duruyorsun o halde dşyorum ses yok bir mahcubiyet bozulma da yok

İki kez boşanmış adama bu kadar kolay güvenmekle tüm bu olayları üzerinize çekmişsiniz. Hep derim ailelerin bir bildiği var diye.. diyecek başka bir şeyim yok. Karar sizin ama boşanabileceğinizi sanmıyorum.

Niye ki

Eşiniz sorunlu bir çocukluk dönemi geçirmiş. Anne, baba sevgisi görmeden büyümüş...eş ve babalık görevini yerine getirmesini beklemek çok zor. Bilemiyorum içinde kötü bir insan değil belki de... Herkes eşit şartlarda yetismiyor. Yerinizde olsam eşimin çocukluk dönemine inip ona yardımcı olmaya çalışırdım. Bu konuda uzman birinden yardım alirdim. Tüm bu cabalarim da sonuç vermez ise bosanirdim. Zor bir süreç Allah yardımcıniz olsun. Çocukluk dönemindeki sorunlar tüm hayatı etkiliyor ve aşılması çaba gerektiriyor.

Evlenip boşanmış adamlara güvenmeyin.Ne cesaret şaştım.Nerden mi biliyorum.Babamdan.Kendisi annemle birbirlerinin ilk evliliklerini yapmislar.Annem onu aldattigi icin ben bebekken boşadı.Babam 3kez daha evlendi arada evlenemeyip ikna edemediĝi hatunlari bilmiyirum.Demem o ki şu Türkiye gibi boşanmanin kadini bu kadar zorladigi ülkede bir kadin boşanmişsa o adamdan inan 2.kez o adama inanmayin

2 kere boşanmış bir adama nasıl güvenip evlendiniz ya. Hadi yasiniz kucuk cahilmissiniz desek kocaman kadınmışsınız evlendiginizde ya da yol yordam bilmiyor desek ogretmenmissiniz bide.

Doğumdan sonra kendini toparlayınca ilk isin tabi ki boşanmak olsun bu adamdan. Resmen seni insan yerine koymuyor.Ay ne kadar itici bi tip

Daha hamilelikten oncesi bile falsolarla dolu.
Bunca sene bu adamimi beklediniz?
Ardiniza bakmadan kacin. Adam sizi atm olarak kullaniyor. Farkinda degilsiniz. Yalniz basina da hamilelik pek tabi gecirilebilir. 1 sn dusunmeden protokolu siz hazirlatin.. Bu adam ne yapmaya calisiyor diye dusunup kendinizi uzmekten de vazgecin.
Ha iyi yonleri diye saydiginiz seyler normal adamlarda hep var zaten. Gozunuzde abartmayin.

Tekmeyi bas çocuğu kendin büyüt. Buradan bakınca da içinde olunca da en sağlıklı olan bu gibi görünüyor bence.Bu adam zaten çocuğunu görmek istemez karetta karettalar gibi heryere yavrusunu bırakarak geçirsin ömrünü erkeğin edepsizi daha kötü

Sizi anlıyorum.ben de yalnız bir kadınım.hem de çok uzun yıllardır. 30 yaşındaki boşanmamin üstünden 9 kusur yıl geçti. Eski üyeyim. Buraya kaç yıldır girmiyordum. Son zamanlarda aklıma geldi.yıllardır(evlilik öncesi de yıllarca yalnız yaşamıştım. )yalnız bir insanım.bunun çok acı tarafları var.bazen yalnızlıktan ölecekmiş gibi hissediyor insan.ama iyi yanları da var.buraya son zamanlarda ozellikle giriyorum ki halimin aslinda sukredilecek bir sey oldugunu goreyim diye.siz yalnızlık diyorsunuz ama artık çocuğunuz olacak hayırlısıyla. Ve yalnızlığınız bitecek.o adama da kesinlikle İhtiyacıniz yok.öyle biriyle evli olmak yalnızlıktan çok daha beter görünüyor. Neden böyle oldu diye sorguluyorsunuz.bunun bir faydası yok.nedenleri belli.bence siz de biliyorsunuz.neden değil çözümlere bakın artık.

Sinirlerim zipladi böylesi bir adaml niye evli kalasiniz elinizde mesleğiniz var bide nice kadınlar gidecek yeri olmadığı için katlanır kocaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…