- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.622
- 548
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Benim bu tuhaf ilişkiyi bitirmesi yönünde bir umudum yok. Ama gerçeği de sokarım gözüne , huyum kurusun. Yok konuşuyoruz yok orta yol yok bilmem ne, güzelleme görünce bana bi gülme geliyor. Adam anasından izin alıyor ya, bunu da güzellemezsin, ay hala inanamıyorum . Çok gördüm de bu fazla.İyi de kendi düşünmüyorsa bize ne ? Herşey yazıldı çizildi, hatta ailelerden gizli görüşüyorlarmış. Tekrar evlensin çekecek olan kendisi.
gençsin elinde gül gibi mesleğin var neden bu adama takılı kalmakta ısrar ediyorsun adam değişecek olsa cicim aylarında değişirdi . bu adamdan sana koca olmaz bu adamı bırak ve iyileş özgür kal sana iyi gelecekArkadaşlar linçleyip belaltı dalgalar geçtiler sağolsunlar ama ne yaparız da orta yolu bulabiliriz diye düşünüp konuşuyoruz ara sıra bizim aileler de birbirine girdiği için onlara söylemeden önce bi ikimiz halletmeye çalışıyoruz çay kahve içip konuşuyoruz işte ara sıra. Bu yani. Ara sıra buluşup öpüşüp sarılıp ayrılmıyoruz Yeşilçam filmi gibi sandı arkadaşlar malesef sadece dalga geçtiler.
Bunu söylemekte çekinecek ne var ki, ben hep söylüyorum. Mensubu olduğunuz, özellikle vurguladığınız "aristokrat" sınıf insanlarının tabii ki öğretmen, polis, asker olacak hali yok. Bu öyle vay be denilecek bir tespit değil. Orta sınıf Türk insanı mesleği bunlar. Benim ailemde de öğretmen çok var. Gayet bilinçli bir şekilde seçtim bu mesleği. Ama öğretmenim diye bu tipleri de inkar edecek değilim. Şunu ayırt edelim, öğretmenler kadınların geneli böyle değildir ama içlerinde böyle olan da az değildir.Ben bu kadar acik yazmak istememistim ama durum aynen bu bence de. Ben koklu bir ozel okulda okudum, ogretmenlik tercih eden arkadasim hic olmadi. Sebebini o zamanlar hic dusunmemistim ama su an asagi yukari anlayabiliyorum. Ha asker/polis es tercih edenler de olmadi hic. Bilemiyorum tesaduf mu
Bravo en elit sizsiniz yaa, öğretmenler, asker polisler falan hep avam tabakası
Bunu söylemekte çekinecek ne var ki, ben hep söylüyorum. Mensubu olduğunuz, özellikle vurguladığınız "aristokrat" sınıf insanlarının tabii ki öğretmen, polis, asker olacak hali yok. Bu öyle vay be denilecek bir tespit değil. Orta sınıf Türk insanı mesleği bunlar. Benim ailemde de öğretmen çok var. Gayet bilinçli bir şekilde seçtim bu mesleği. Ama öğretmenim diye bu tipleri de inkar edecek değilim. Şunu ayırt edelim, öğretmenler kadınların geneli böyle değildir ama içlerinde böyle olan da az değildir.
Bir öğretmen olarak kesinlikle hak veriyorum. Düzenli gelir,iş saatlerinin eve de vakit ayırma uygunlugu derken ağzı salyalı avcılar pusuda bekliyor. Nitekim onlardan biri de benim eski es ve ailesiydi. Atanmış ögretmen oldugumu duyunca maden bulmus gibi sevindiler,güzel de yoldular beni haklarını yiyememÖğretmen kız = ideal eş, ideal gelin. Kk böyle av vs avcı hikayeleri ile dolu.
Artık yazmıyor bize. Kötü bizler hep de boşan denilir mi ya. Kağıt üzerinde hâlâ evli insanların kayınvalide korkusundan gizlice buluşma heyecanını çekemiyoruz işte.
Nikahlı kocasıyla gizli gizli cafede buluşup el ele tutuşmayan da seviyorum demesinArtık yazmıyor bize. Kötü bizler hep de boşan denilir mi ya. Kağıt üzerinde hâlâ evli insanların kayınvalide korkusundan gizlice buluşma heyecanını çekemiyoruz işte.
Heyecan desen 10 da 10.Nikahlı kocasıyla gizli gizli cafede buluşup el ele tutuşmayan da seviyorum demesin
Modern Family diye bir dizi var oradaki sahneyi hatırlattı bana. Karı koca sevgililer gününde bir birlerini tanımıyor gibi otelde buluşur sonra sevişirlerdi.Heyecan desen 10 da 10.
Biz kvnin evinde buluşup kvnin gözünün önünde çay içiyoruz ondan mı ekşınsız bizim evlilik o zamanNikahlı kocasıyla gizli gizli cafede buluşup el ele tutuşmayan da seviyorum demesin
Böyle gizli sevgililer gibi yaşamakta sıkıntı verici bir durum.Eşinizde sizde ayrılamıyorsanız,birbirinizi seviyorsanız,evlilik terapisine gidin.Sorunlarınızı çözmenizde yardımı olabilir.Tabiki bunu iki tarafında istemesi gerekir.Annesinden gizli görüşüyoruz genelde. Benim annem de kızıyor artık söylemiyorum.
Gizli gizli görüşüyoruz sarılıyor elimi tutuyor ama hep tartışarak vedalaşıyoruz çünkü annesine laf söyletmiyor ama asıl sorun da annesinin oğlunu bana vermemesi. Bunu anlamıyor. Deli oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?