Boşanmakta haklı mıyım???

Anlattigin cok fazla sey bir süre sonra evliligin getirdiği yan etkiler.Seni duygusal manada yipratmis ama boşanınca her sey birden mukemmel olmayacak.Bence boşanma ama sen bilirsin.Yerinde olsam o adami hic tinlamaz cocuklarimla keyfime bakardım.Tabi yeniden hayat kurar yepyeni bir yuva kurarim vs diosan başka.Ama hayatında bir sey değişmeyecekse rahatini bozma derim

Boşanma tum evliliklerde erkekler kötü özelliğin çoğunu tasiyorlar.butun evliliklerde yozlasmaya mahkum gibi.kocanda bu beni omur boyu guder moduna girmiş.kaybetme korkusu yok.simdikilerde saydigin tüm kötü ozellikler var iyi ozellikler yok koca musveddelerinin hatta evde yok arkadaslarinin dertlerine düşüyorlar

Bence boşanmak için geçerli sebepleriniz yok. Biraz macera arıyor olursunuz. Bir de lüks yat alırsınız parayla mutluluk geliverir.
Değersizlik ve sevilmeme duygusu öyle ağır bir yük ki. Bilmem para harcayınca hafifler mi o yük, henüz deneme imkanım olmadı, hala fakir gibi yaşıyoruz yalnız. Üç ay sonra kurdele kesilecek

Ticarete devam edin şu şartlarda.Ev işini filan neden ondan bekliyorsunuz ki sınırsız harcama ile ultra lüks ev yaptıran eve yardımcı da alabilir

Değersizlik ve sevilmeme duygusu öyle ağır bir yük ki. Bilmem para harcayınca hafifler mi o yük, henüz deneme imkanım olmadı, hala fakir gibi yaşıyoruz yalnız. Üç ay sonra kurdele kesilecek
Herhalde aldatma, şiddet vs olmayınca boşanmak olmaz gibi geliyor burdakilere. Sen bakma. Saydiklarin boşanma için çok geçerli sebepler. Tabii sen yine de iyice ölç biç tart.

15 sene sümüğünü gazını çekmişsin canım. Biraz daha idare et. Kimse 4 4lük değil inan. O sana ne yapoyorsa sen de ona öyle davran. Maddi açıdan kendini ve çocuklarını garantiye al. Ondan sonra tekrar değerlendir. Çocuklar bolluğa alıştıysa 10000 de zor aylık.

Ben olsam sırf onu delirtmek için sürekli aktif bir şekilde gezer tozar kendime bakar güzelliğime güzellik katar parasıyla kendimi mutlu ederdim. Kullanırım her bir imkanını. Hazırlasın yesin yemeğini ayı. Bugün yorgunum diyip yatarım işine gelmezse kapı orda.
Oh valla alıştırıyorsunuz her işini görmeye sonra ayı gibi yapışıp kalıyorlar koltuğa.
9 gün banyo yapmamak ne demek ya keçe gibi kokar hele erkek kokusu çok ağır oluyor.
Ay bune keçe gibi kokmuşsun de sende onu rencide et şımarık ve yüzsüz ol. Niye onlar size sayarken bön bön bakasınız ki, sizde onun leş yönlerini şak şak şak yüzüne vurun. Iy kokuyosun de mesela yatma yanımda bugün de. Ben hep inanırım şu söze ' Deveye diken ... ' biraz ağır oldu kusura bakmayın sinir oluyorum şu yambul yumbul heriflere.

12- 10 - 2 yaşındalar
Sevmese parası da var gıderdı diyorlar kocan ıcın sanki bana Bradley Cooper ve her kadın paraya tapıyor onu bekliyor?
Kim napsın aylının dıs fırcalamayan gazcı kocasını.
Kadınların tek kriteri sanki para ve hepsi aylının kocasını bekliyor, o da sagolsun aylini sevdıgınden gitmiyor.
Okumamıs lar heralde ameliyat olup hastaneden kendı kendine taburcu olup eve geldıgını. Bir de adama kahvaltı hazırladığını.
Aylin iyi bir anne, hanım bir kadın, titiz, maddi gucu yerinde bu kadını hıcbır erkek kaybetmek istemez ama adı her zaman sevgi olmaz. Bı de boyle mi baksak olaya.

Aile başka şehirde ve doğu hizmetim var ve ayrılır ayrılmaz doğuya tayinim çıkacak ailem de yanıma gelmezşer
Zor Aylincim, yazı dilinden belli efendi hanım kadınsın. Kıymetin bilinmemıs. Uzuldum.
Karar sana ait. Hayat senin, evlilik koca senın.
Dogruyu sen bileceksin elbette kendı hayatınla ılgılı.
Ama sevginin olmadigi yerde durmakta sana haksızlık. Sevgiyi saygıyı hakedıyosun, neden sevgısızlıge razı gelesin. Hayat kısa. Ne bıleyım.
Insallah mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…