Boşanmakta haklı mıyım???

İyi yanlari görmezsin artık bitmiş senin kafanda evliliğin. Istemiyorsun yani, cocuklarda büyümüş, zorlama. Inceldigi yerden kopsun.

Çok zor
Ben olsam onu takmadan yanıma yaklaştırmadan kendi keyfime bakardım
Çok sıkmayın harcamalarınızı
Evinize bir yardımcı tutun
Bir de size nasıl davranıyorsa aynen karşılık verin

Şekerim hemen boşamalısın, yok güven bitmİş, mal kaçırıyo senden, gençsin de o düşünsün yeni hayat kurarsın kendine, ııyykkk bi de pis herif ayyy çok irenç

tespit ettiğiniz gibi kaybetme korkusu da kalmadıysa sonraki adım aldatılmanız olacaktır. adamda para da var, kaçınılmaz son bu. bu durumu kaldırıp kaldıramayacağınızı düşünüp karar verebilirsiniz.

A Aylin3333 uc cocuk var.. onlarin standardi dusecek diyorsunuz..

ya bosanip kitkanaat uc cocukla huzurlu kocasiz bir hayat yasayacaksiniz..

ya da super luks eve gecip gonlunuzce doseyip cocuklarinizla rahat yasayacaksiniz.. o da koca konumunu dolduracak girecek cikacak vs.. ama beklentilerinizi dusureceksiniz..

bastan beri fena alistirmissiniz.. siz ameliyat olurken nasil yatar uyur sessize alir bir de 10 cikcam dedin der.. hic ama hic normal degil. hodukluk kaninda varmis da bastan beri beklentilerinizi soyleye soyleye yonlendirmeliydiniz mumkun oldugunca tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…