Boşanmakla da bitmiyor dertler

Eşinizin berbat bir baba olması, hayat kurucam deyip çocuğunu sallaması sizin de böyle yapmanızın doğru olduğu anlamına gelmiyor. Takın takıştırın şimdi, yaşlanınca oğlunuza muhtaç olmayın inşallah da sizle uğraşmak zorunda kalmasın. Yazık!

Keşke suratına kussanız adamın. Erkekler boşanma aşamasında 180 derece dönüyor galiba. Adam gibi ayrilamiyorlar illa ki bir çirkeflik yapacaklar. Bütün bunların haricinde çocuğunuz kaç yasında orada durduğu surece belki sizi kötü bilecek bunlara da hazır mısınız

Bari bir daha evlenirseniz çocuk yapmayın. Birinciye bakmayıp bırakıp sonra bir sürü başka çocuk doğuranlardan tiksiniyorum

yani asgari ücretli iş.teyzenin evine sığınma ve teyzenin çocuğu yanında istememesi. belalı eski eş. sürekli belalı babayı görmek isteyen çocuk.vicdan azabı ve kızgınlığın içiçe geçmesi. kreş parası yok. anneniz yok. babanız sorumsuz. sığınma evi olmamış. sürekli eski kocası tarafından değersiz hissettiriliyor. teyze eve gelince laf sokuyor. eve gelme saati gecenin körü. işten gelince dinlenme saati bile kalmıyor. araba yok. anladığım kadarıyla arkadaş yok. derdini anlatacak biri yok. berbat boşanma.parasızlık. çaresizlik. bozulmuş psikoloji ve psikolojik yardım alabilmek için para olmaması. çaresizlik içinde evleneyim biriyle de çocuğumu alayım diyecek kadar sağlıklı düşünememesi. ben sizi anladım. çocuk siz bir düzen kuruncaya kadar babada kalsın. sizin zaten şu anda çocuk bakacak psikolojiniz kalmamış. yanınıza alsanız da bu süre bakmasanız daha iyi olur. sizi hiç sağlıklı görmedim. sağlıklı düşünemiyorsunuz. üç beş ay kafanızı toplayın. çocuk sokakta değil. baba hala aile ortamında sıcak yemeği oyunu. biraz da onlar baksın ki ne yaşadığınızı anlasınlar. çocuk bakması hele tek başına ne kadar zor anlasınlar bir süre. umarım maaşınız artar ev tutarsınız çocuk yanınıza gelir ve bu günler biter. çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…