Boşanmakla da bitmiyor dertler

velayet davası açın. oğlunuzun velayetini alın. yanınızdayken kreşe verin. günü geldiğinde babası da görsün oğlunuz da sizde kalsın.

ikinizden de bi cacık olmaz bu arada.
Velayet bende zaten. Benim düzenim yok anlamıyo musun yoksa büyüttüğüm oğlumu onlara ne diye vereyim. Senden olur inşallah bu arada

Çok üzülerek okudum bir çocugum olmadigi icin sizi anlamam imkansiz. Zamanin sizin için çok cabuk gecmesini ve kendi evinize cikmanizi diliyorum. Ev ustune ev stresside çekilmez bir yaşam yapiyordur eminim cocuğu bir kadin için, tüm iletisimi kesin bence çocugunuzu görmek isterse kendi gelsin görsün siz muhatapa almayin yani bilemiyorum uzaktan konusmasi hep kolay oluyor. Size sabır ve güç diliyorum. Allah yardimcisiniz olsun

Dimi 2 aydır yeğenini bilen bir hala. Rabbim yaşatmadan kınayanlardan eylemesin bizi
Annesi sizsiniz o çocuğun, halası değil. Dünyaya getirirken anne ve baba karar veriyo hala değil! halaya hem teşekkür edip hemde 2 aydır bilen diye bahsetmeniz ne kadar doğru?
Şu konuda en net görünen şey, olan o masum yavruya olmuş.. konunun başında yazdıklarınızı bir daha okuyun çocuğu bile görmek istemediğinizdem bahsetmişsiniz bir yerde, 3 yaşındaymış hala size muhtaç farkında mısınız... anne baba ayrı doğum günü kutlamanızdan daha fazla etkileniyo inanın şu süreçlerinizden. Takılmanız gereken daha farklı şeyler var. Hala boşandığınız adamdan beklentiye girmek de ayrı bir saçmalık. Bir an önce psikolojinizi toplayıp, çocuğunuzu heder etmeyin lütfen

Lütfen çocuğu aramamazlik,almamszlik yapma gerçekten bu konu beni dağıttı.

Lütfen çocuğu aramamazlik,almamszlik yapma gerçekten bu konu beni dağıttı.
Ben mutsuzken oğluma mutluluk veremiyorum. Bir süreç sadece bu. 3 yıldan sonra iş hayatına döndüm alışmaya çalışıyorum sadece kendime odaklanmaya çalışıyorum çünkü benim kadınlık onurum gururum kalmadı o insanlar yüzünden ,ben kendimi hayatımı kazanıcam ki oğlumunda bana vereceği bir değer ve saygısı olsun yoksa öbür türlü eziklenen bir anneye bir çocukta değer vermiyor

Allah razı olsun beni anlamanıza çok sevindim Rabbim kimseyi çaresizlikle sınamasın

Olan yine çoğu boşanmada olduğu gibi süreci yönetemeyen ebeveynler yüzünden çocuğa olmuş. Bence beklentilerinizi düşürün. Boşanmışsınız bitmiş aranızdaki ilişkiyi minimumda tutmanız belli bir saygı çerçevesinde olmanız gerek. Çocuğunuz var bir ömür yüz yüze bakacaksınız. Engelleyerek yanlış yapmısşınız. Çocuk için iletişimde kalmanız şart. Gerçi sizin gözünüz çocuğu da görmüyor ya. Boşandığı karısına her gün taksi tutan adam var mıdır sanmam. İstiyorsanız aynı taksiyi siz de tutabilirsiniz. Bir de üstüne gidip yığınla hakaret etmişsiniz. Sadece kendinize odaklı olmak istiyordunuz madem çocuk doğurmayacaktınız. Garibim aranızda heba olmuş. Adamı koca diye seçen siz, ona çocuk doğuran siz. Şimdi de faturayı çocuğunuza kesmişsiniz. Babası ne yapmış olursa oldun küçücük çocuğu aramayacağım, almayacağım demeniz doğru değil. Destek beklemeyin boş yere aklı başında kimse bu konuda size destek vermez

Aşırı saçma hareket edip sonuçlarının da normal olmasını beklemeniz ne kadar dogru ?
Adamla habire muhatap olup laf sokup dururken alacagın karşılığın normal olmasını beklemek ayrı facia.
Hanımefendi oglunuzu almaya gittiyseniz taksi çagırıp geri dönebilirdiniz ne yani bunun dramasını beş para etmeyecek adama yaptınız ?
Habire şikayet edip durmuşsunuz.
Adam agır karaktersiz olabilir de sizin de normal olmadıgınız o kadar belli ki.
Sürekli beklenti içindesiniz.
Kabullenmek yerine habire didişme aşamasında bozulan sinirlerinizin sorumluluğunu çocuga yüklemişsiniz.
Haklı felan degilsiniz, de hayde...

Bunu biliyorum kimse bakmak zorunda da değil bununda farkındayım .Ama o mahlukat herif ablalalrım bakar eder diyip sonrada ablam evde yok sen alcak mısın demelere başladı. Sonra velayeti ver kreşe vereceğim diyip sustu. lafları tüketiyor beni oğlum yanımdayken sen şöylesin böylesin çocugumu ver ben yaparım ederimn diyodu sımdı de benım oğlumsuz durmadıgımı ozledıgımı bıldıgı ıcın bılerek ayagına cagırıyor benı. 1 gün evdeyım sadece onda da aksam işten cıkıp karanlık havada soğukta gıdıp oğlumu alıyorum hala daha bana laf ediyor. İster kızın ister sövün ama bu hayatta insanın önceliği önce kendi olmalı.

Ben hep önceliğim oğlum ettim o adam benim magduriyetimle dalga gecti hep. Neden imkanım saglığım varken kendı hayatımı kurmayayım zaten oğlum da bana gelir durumumu iyileştirince. Ve sundan da emin oldum bu surecte oğlum benı asla bırakmaz cunku bana olan düşkünlüğünü gördüm bu süreçte. Bendeyken babayı cok ısterdı.

Ben oğlunuza üzüldüm hemde çok... daha 3 yaşında daha anne sevgisine bakımına muhtaç.hayat şartlarınızi bilmiyorum ama yinede o çocuk.sırf bosandiginiz eşinize inat çocuğunuzu fazlalık gibi görünüyor izlenimi verdiniz. ben olsam her şekilde çocuğuma sahip çıkarım yakında evinizde geçeceksiniz bence akşamları sizde kalsın.büyünce sizden nefret edecek onu sevginizden mahrum bıraktığınız için.suan çok zor bir süreç yaşıyorsunuz sağlıklı düşünemiyor olabilirsiniz.eski eşiniz kötü biri diye bahsediyorsunuz çocuğunuz bıraktığınız zaman size karşı dolduramayacagini ne malum

Ben zaten hatayı kendimde buluyorum neyin açıklaması bunlar anlamadım.Ben bilmiyor muyum olanın oğluma olduğunu. Ben her seferinde gidip alamıyorum oğlumu bunu biliyor kendinde araç var getirebilir bu anlamda destek olabilir ki teyzemde pek istemiyor gibi oğlumun gelmesini tavırlarından anlıyorum.Bu sefer geriliyorum oğlum bır adım atsa evde kotu oluyorum. Yapacak keske bir şey olsa. Yemin ediyorum bazen diyorum kı evlenıcem oglumda yanımda olur çalışmam etmem. O da olmuyor kolay değil böyle bir kararda. Bir süre sadece bu ,sanki evladımı silmişim gibi ne kaba yorumlar böyle bunlar. Hepimiz kadınız kadın kadını anlamıyor ne acı ya

Ben sizi anlayamadım, onlar çocuğunuza doğum günü yapıyorlarsa siz de ayrıca yapın ya da anne oğul kutlayın. Boşandığınız adamla başbaşa ne doğum günü kutlayacaksınız? Ayrıca tabiiki de sizi taksiye bindirmeyecek ne alaka bir de adam laf saydırıyorsunuz. Siz hala eş ya da sevgili gibi korunup kollanayim istiyorsunuz ama annelik kontenjanında bu yan haklar yok.
Siz bir oturup düşünün, ben neden hala bu adamdan beklenti içindeyim diye falan...

İnsanın önceliği kendi olmalı haklısınız ama çocuğu 3 yaşındayken değil. Sağlıklı düşünemiyosunuz bence şuan yaşadıklarınızdan.
İnsan dünyaya bir yavru getiriyosa o kendine bakacak seviyeye gelmeden önceliği kendi olamaz net.

Allah güc kuvvet versin. Psikolojik siddete ugramak agirdir ve yipratici. O yüzden icinizdeki düsünceleri de anlayabiliyorum. Am korkulariniza yenik düsmeyin. Oglunuza sımsıkı sarılın. Benimde 5 yasinda bir oglum var. Sevgiye ilgiye cok muhtac olduklari bir yas. Vazgecmeyin. Eski esinizi de Allah islah etsin. Ne eş nede baba olmayi beceriyor

Size bir örnek vereceğim. Bir çocuk anne babayı bilirse her şekilde biliyor zaten. Bu yolda oğlumla perişan olup sonunda oğlumun bana, sen mükemmel bir annesin diyeceğini bilsem sokakta da yaşarım ama bu işler öyle değil malesef. Annem 27 yasındakı erkek kardesımı tepesınde buyuttu. 1 yıl olacak annemı kanserden kaybettım ve bılıyor musun kardesım bır kere bıle annemın hasta yatagına ugramamıstır. Annemin hep keşke vardı dilinde pişmalıklarıyla gitti. Çünkü kendini hiç düşünmezdi hep evlatlarını düşündü bak şu an da herkes kendi hayatında olan anneme oldu. Hak ettiği değeri kimseden göremedi o yüzden belki de bu yüzden fikirlerim değişti bilmiyorum.

Evlenecek misiniz? Aşırı saçma bir karar olur sakın öyle bir şey yapmayın. Sizin anlaşılır bir tarafınız yok kusura bakmayın. Kocanız zaten sorunlu onu anladık siz niye hala bu adamdan beklenti içindesiniz onu anlamadık. Bir de arada sorun olmasın diye uğraşacağınıza gidip sayıp sövüyorsunuz. Adam susacak mı bu laflara? Elbette bunların bir yaptırımı olacak. İkiniz de hırsınınızı çocuktan çıkarıyorsunuz. Şu an aldığınız çocuğu aramama, almama kararının mantıklı bir tarafı yok. O bir süre geçtiğinizde sizinle olmak isteyecek evlat bulamayabilirsiniz. Çocuktur anlamaz sanıyorsunuz ama anlıyorlar. Annesiyseniz o çocuğu bu dünyaya siz getirdiyseniz tüm zorlukları çekip o çocuğu görmek zorundasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…