Boşanmakla boşanmamak....uzun oldu.

Çok sevindim, kendini geliştirmek adımlar atmak insana özgüven veriyor. Sınırlarınızı da çizmişsiniz. İnşallah okulunuzu bitirip güzel de bir iş bulursunuz

Kocan destek olmasa yapamazdın zaten . Bak mesela ben yapamadım ailesini tuttu çünkü ezdirmeye devam etti

Bence çok ugrasılmayacak bir aile değil, sadece cazgır olacaksın. Mesela ailene gittiğinde kapıda bekliyorlarsa, hayrola bi şey mi oldu diye üste çıkacaksın. Ya da parayı sana veriyor diye sinirleniyorsa sen takmayacaksın. Bence ilgisiz olup aklından çıkarırsan ve baskın olursan hepsini yola getirirsin

Bacım tüm bunları nasıl başardın aç biraz Allah rızası için anlat aydınlat bizleri
Canım bizde ki tek sorun eşimin ailesiydi... Annesi iki bacısı hergun gelir gider laf sokmalarla hayatımı zehir ederdi. Benim burda o dönemden kalma çok konum var. Bende sessiz bı insanim diye tepeme binmişlerdi. Baksana eve hapis etmişler hatırladıkça kendi kendime şok oluyorum. Nasıl bunu yapmışlar diye düşünüyorum. Baya uzun olur anlatsam.
En başta, birgün gene bunlar evimdeyken ben artık dayanamadım. TV açıktı yayılmış izliyorlardi fişi çekip fırlattım . Alın çocuğu da götürün evinize yeter dedim. çocuğu gorcez diye cikmiyolardi evimden. Bunlar anlamazdan geldi bir iki daha gelmeye devam etti. Ya açmadım kapıyı, yada açıp eve sokmadim çocukları kapıdan verdim sürekli gelmelerini istemediğimi belirttim. Beni zorbaladiklari her konuda cevabını yapıştırdım. Başta yapmam gereken şeyleri sonradan yaptım aslında.
Böyle böyle araya mesafe girdi . Annesi benle iletisimi herşeyi kesti elini ayağını çekti kısaca ki bence suçunu oda biliyor . Bunları yaptıktan sonra inan ki iyi oldum eşimin gözünde. Çünkü eskiden hep ailesini kötüleyen ortalık karıştıran biri olarak görüyordu beni anladığım kadarıyla . Yaklaşık 4 - 5 sene oldu bunların üstüne hatırladığım kadarı bunlar. Büyük kavga dövüş olmadı ama şuan sadece karşılaşırsak merhaba merhaba o kadar. Mesafeliyiz yani. tabi eş çok önemli. Eşim arkamda durdu. bu olaylardan sonra eşim benim ailemle de daha çok yakınlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…