Boşanmakla boşanmamak....uzun oldu.

Bebeğin tam olarak kaç aylık? İki önceki konunda 15 aylık demişsin. Bir anne bebeğinin kaç aylık olduğunu kolay kolay karıştırmaz herhalde.

kv baskıcı demişsin. ne yapmak istiyosun da izin vermiyolar?
dışarı çıkacaksın izin vermiyolar mı, vur kapıyı çık dövecek halleri yok.
ailemle görüştürmüyolar demişsin eve mi kilitliyolar seni? bi saat mesafeymiş git görüş ailenle.
yapmak istediğin ne varsa yap. zaten boşanmayı göze almışsın iki kavga dövüşten mi korkuyosun. çek restini. isteidğin gibi yaşa. baktın bu da mutlu etmiyor o zaman boşanırsın. ben konuda bi sorun göremedim tek sorun kv ve baskısı. e onun da ucunda kurulu tabanca yok, yık o baskıyı.

bu evlilik bitmiş maalesef. bir an önce yoluna bak. çocuk küçükken ayrılmak daha mantıklı yoksa büyüyünce çocuk için çok daha zor olur. çekişmeli de boşansanız senin rızan olmadıkça velayeti babasına vermez mahkeme. çocuk sende kalır rahat ol.

Bu da farklı ve mantıklı bir bakış açısı,üzerinde düşünmeye değer.

Sorun sadece kayınvalide mi ? Yoksa eşinizi seviyor musunuz ? Bence bu olaylardna dolayı eşinizden soğumuşsunuz. Aradaki dengeyi kuramayan bir erkek zamanla sizi bitirir. Siz biterseniz çocuk da biter. Ayrıyken daha sağlıklı olacaksanız inanın çocuğunuzun için daha iyi olur. Annenizin yaptığına bir anlam veremedim o konuya hiç girmiyorum çarpık birşeyler var sanırım ama annenizin yaptığı bişey yüzünden çocuğunuzun velayetini düşünmeyin. Çocuk daha küçük.

Allah yardımcın olsun demeye geldim.
Senin yerinde olsam, ben boşanırdım ve tahmin ediyorum ki mahkeme çocuğu annesine verecektir.

Öyle deme. Bizim bir yengenin annesi gecen 100 yasin üstünde öldü. Torunlarinin torunlarini gördü kadin. Yani Allahin takdiri. Nasilsa ölücek diye tüm genclugi gider. Veya kendisinin yasama garantisi de yok. Bende hemen "bosan" demeyi sevmem. Iyi tartsin. Ama o evde durduklari sürece kari koca hayati degilde. Oglum ve gelinim hayati yasamaya devam edecekler

Bazı arkadaşlar kayınvalide yüzünden yuvanı yıkma, babasız bırakma falan demiş de burada sorun kayınvalide değil ki. Kocanın ta kendisi. Kayınvalideye izin veren o. Kapısını kapatıp evini ayırmayı bilememiş. Zaten eşinizle ilişkiniz çoktan bitmiş. Gideceğim diyorsun, git diyor. Bu saatten sonra kalsanız kaç yazar? Adam evliliği kurtarmaya çabalamıyor bile.

İnsan ömrü ortalama 60-70 yıl evet. Şu kadarcık hayatını da bunlar için tüketme derim.

Ayrıca annenin yaptığı hatayla sen ne alaka ya? Hayat kadınını bile çocuğunu alabiliyor. Ki senin bahsettiğin şeyin seninle alakası yok. Mahkemede işler öyle dönmüyor. Evladın için korkma. Beklediğin borcunu tamamlasın, hiç bekleme.
Rast gitsin.

Bebeğin tam olarak kaç aylık? İki önceki konunda 15 aylık demişsin. Bir anne bebeğinin kaç aylık olduğunu kolay kolay karıştırmaz herhalde.
Ay aradım ama bulamadım orda yanlıs yazmıs olmalıyım 13 aylık kızım.

Valla gidecegin yer yani babanin evi daha kotu gibi geldi.Biraz gercekci konuscagim yasayan biri olarak iyi dusun derim oyle bosandik bitti gitti olmuyor Turkiyede.Psikolojik olarak cokuyorsun yani demek istedigim ailen destek verecek mi ,tum gun evde mi oturacaksin,sana kariscaklar mi?Baban ve abin iciyormus annen desen tuhaf bir kadin bilemedim yani.Kocanin kaynana gitmesini cok ofkeyle anlatmissin ama annesi gidecek yani.Kaynanani hicbir seye karistirmasan esin kavga cikarir mi?

Aslında babamlar şuan bize hiç dayanamıyor çok özlüyolar vs. Geçenlerde babam bişey olur canın bişeye sıkılır beni ara ben seni gelir alırım arkandaym kızım dedi. Bekarken de öyle çok sıkmazlardı ama boşanırsam değişmeyeceklerinden şüpheliyim .
3 ay önce kv ile büyük bi kavga ettim maaşı yeme içmeyi ayırdık diye. 3 aydır görüşmüyorum onunla. Haklı oldugum halde eşim bunuda takıyor sorun ediyor bazen. Arada eşimi doldurmaya cabalafıgınada sahit oluyorum.
O kadının varlığına bile tahammül edemiyorum artık..

Kendi ailenizle görüşmenizi annenizin vukuati ve babanızın içmesi nedeni ile kabul etmiyorlardir..

Toplumda şöyle bir öngörü var "anasına bak kızını al diye".. tahminim anneniz ile görüşüpte onu örnek almanizi istemiyirlar..
Eğer tek sorun aileniz ile görüşmemek ve kv ise bence biraz sabır..

Çalışan bir kadın olarak kv yi 8 yıl her cirkefligi ile cektim, bayramlarda aileme bile gondermediler, sebebi eşim tek çocuk olması...ama

4 yıldır kv hayatımdan s..r ettim tabiri caizse..

Baba evinde sıkıntı yaşarsın gibi düşündüm nedense..

Size sabredin diyemem ama bu sorunlarınız geçici ve birçok evlilikte var... eğer çalışıyor olsaydınız biraz daha iyi durumda olabulirdiniz ve durumu yonetebilirdiniz.

Eşimi cocuktan önce çok seviyordum. İşe gidince bile özlerdim . Kaldı ki ozamanlar sabah 10 da kv ye cıkıp akşam eşim gelene kadar ordaydım tepemde 2 görümce bi kvyle . Sürekli laf sokmalar bıdı bıdılar.
Her işi bana yaptırıyolardı
Eşim maaşıda annesine veriyordu.aslada ayrılmam diyodu.
Arada bunları eşime anlatınca kavga ederdik ama bu derece değil. Cocuktan sonra sogudum ben eşimden sevgim bitti gibi bişey. Halbuki şuan günde toplasan 2 saat onları görmediğim halde sorunlarımız bitmiyor. Kv ile 3 aydır konuşmuyorum zaten. Önceden nasıl okadar iyiydik bilmiyorum
Çocuk olmasa şimdiye boşanırdık bunu eşimde söylüyor.. zaten eşim hiç bi zaman yapıcı olmadı sevgiliyken bile ayrılalım desem direk tamam diyen biriydi evlilikte de öyle..

Evet çok haklısıınız. Nasıl bir orta yol bulucam sasırdım annemde istemiyolarsa gelmeyiz huzurun kaçmasın vs diyor.
Eşimde hiç yapıcı değil ki. Herşeyi sorun edip boşanmaya getiriyor konuyu.
Ayrılmak istiyosan bahane üretme direk söyle diyorum,istesem söylerim ama böylede yürümez diyor. Şu son 3 gundur zaten 5 karış surat geziyor. ben gidiyorum desem git diyecek dunya umurunda değil bıkmış havalarında geziyor..

ne parasi anlamadim yani siz calisip kazanip para mi biriktirip kocaniza borc verdiniz?evlilik oncesi..evlilik sonrasi senin benim param muhabbeti dönmemeli..Adam kotu biri olsa biriktir diye sana parasini vermez..Ayni ev degil altli ustluymus..pekala da idare edebilirsin..Onceki konularini bilmiyorum ama siddet alkol ve sorumsuzluk evinin rizkını getirmeme aldatma..bunlar varsa boşan ama bunlar yoksa baska erkeklerde de mutluluk bulamazsin..O zavallı yavrucagi pat diye dogurduysan biraz katlanmalısin bazi seyler zaman ve sabir ister hayir gidecegin yer zaten icki yuvasi gibi anlatmissin ayrica annen yasak aşk falan yasamis tovbe tovbe tabi ki seni eşin ailene göturmez ben olsam oyle anneye kendim gitmem..

Evet eşim 2 işte çalısıyor ve aldıgı parayıda hep bana getiryor onlarda evi kadın idare ediyor.
Çok şükür içki aldatma bişey yok ama işte anneci. .
yasak aşk değilde çok karışık mevzular yani şuan asla öyle bişeyde yok ama insan özlüyor onlarda torununu görmek istiyor babam felan. Bikere annemlere iftara gittik geldiğimizde kv kapıda eşime birsürü şey söyledi anlamadım pek. Ondan korkusuna da götüremiyor sanırım. Her hafta oraya mı gideceğim diyor. Bende sıkılıyorum evde değişiklik istiyorum..
Bu konuyu bile boşanmaya getiriyor..
Kafam okadar karışık ki..

Boşanmak istese seni istemese sevmese bosanirdi..bence sorun sizin ilişkinizde değil.

Annenin vukuati kaynaklı aile çevresinden laf yediğini düşünüyorum..
Eşin de bunu erkeklik onuruna yediremiyordur.

Ne yapacağını bilemedigi icin bu şekildedir davranışlari.

eski konularını biliyorum canim
bu hale gelmenize çok üzüldüm.

çocuğu kesinlikle senden alamazlar

arabanızın 3 yaşındaki çocuğu n üzerindeki karar, annesi belki çocuğa şiddet uygulamıştır vs. işin içinde başka bir is var kesinlikle, yada anne öyle olmasını istemiştir, 3 ay anne 3 ay baba da.

çocuk kesinlikle sende kalır o kondu kafada bir suphen olmasin

Çok teşekkür ederim evet sanırım annesi öyle istedi bende çok sasırdım bide okadar darp raporuna ragmen . Avukat felan tutmuşlardı. ben istese göstermez bile diye düşünüyodum. Bide şu var annesi uzak şehire atandı gitti, bundan dolayıda olabilir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…