Boşanmakla boşanmamak....uzun oldu.

Yani bende sasdim kaldim suan gercekten... adam oturmus kizina agliyor burnumun diregi sizladi ... habersiz gelmislermismis randevu mu alsalarmis anlamadim ki
Ya aglayacak birşeyi yokki ! Aradıgında alkolden konusamıyordu bile. 1 hafta onceside görüştük zaten. E haber etse evde olurum zaten geleceklerini ne bileyim.

Mutlu oldugunuzu saniolar ama arkanizda durmalarini istiosunuz.... mutluysaniz niye arkanizda dursunlar? Hangi konuda arkanizda dursunlar? Ben anneme dedim annemde babama demis dediniz ya ....... madem esiniz iyi ailenize demeyin gelmek istemedigini. Bunu anne baba icerler. Siz unutursunuz onlar unutmat.

O gün mesela anneme anlattım böyle böyle kavga ettik bana bu şekilde davrandı biraz daha devam ederse abimi yada sizi cagırcam beni alın dedim. Başladı kocan iyi sahip çık bebenin babasına ihtiyacı var biz arayıp konuşalım vs vs dedi başkada bişey demedi ne kadar bunaldıgımın farknındaydı. Herşey 2 işte çalışıp eve para getirmekle bitmiyor ama ailem bunlar olunca herşey mukemmel diyor.

Eee sorun yok o zaman
Gitmeyin görmeyin ailenizi olsun bitsin madem her şey bu kadar mükemmel
Peki şuda var biz kadınlar bazen eşimizin telefonda annesiyle konuşmasına sürekli gitmek istemesine bile takılıyoruz. E her hafta sonu ya biz annemlerde ya onlar bizde bu şekilde de olmuyor ki. Tamam 2 haftada bi biz gidelim diyorum hem gezmiş oluyoruz hem özlem gideriyoruz ama onlar sürekli istiyorlar. Mesela pazar gittiysek eve geliyorum arayıp hafta içi seni alalım bize gel diyorlar. Ben eşimin ailesiyle nerdeyse hiç görüşmüyorum arada torunlarını alıp seviyolar bu kadar

Çok teşekkür ederim. Haklısınız. Burdaki bazı arkadaşlar beni aileme nankörlük yapmakla itham etti. Söz konusu eşin ailesi olunca ayda bir gitmek bile fazla derler kendi ailemize 2 haftada bir gidince nankör oluyoruz.. dediğiniz gibi eşit olmak lazım..

Canim bu erkekler ve kadinlar arasinda mutlaka geciyor bence benimnanneme gitmiyosan seninkinede ben gitmem diyor.... benim kaynanamla bir srounum yok dugunnsirasi birseyler oldu isinamadim halada giderken ayaklarim geri geri gider yeri gelir kendi gider anneme gidelim desem sen gelmiyorsun bende gitmem der bi olur unutur gider bazen yüzüme vurur gitmez kimle konussam hep bu sorunu anlatiyolar..

Ev alalim deme zaten ilerde kendi almak isteyecek yavastan yavastan işle örneğin ev eski yapi ise bak dökülüyor de bu eve masraf yapilir mi gibisinden insaallah işe yarar....

Farkettim de eşiniz biraz inatlasiyor sizle annesine babasina bisey diyememesi normal ben bile isteyemem annemden babamdan sunu yapin diye ornek verecek olursam. .. benim eşimde diyemez annesine babasina ben böyle kabul ettim yoksa hayat geçmiyor

Kv nin olmesini felan bekleme tabiki.. suan ben 25 yasindayim kv 55 :) 70 yasinda olcek desek 15sene az bi zaman mi sizce sunay hanim evet yuva dagilmasin. Evet cocuk babasiz buyumesin ama bunu birazda babalar dusunsun. Annenin yaptiklarinada pes diyorum. Seni bu hale dusuren zaten ailen. Aptallik edip ailenin yanina gideyim deme. Kendi ayaklarinin uzerinde durmayi bil sonraa bosan.

Benimki 45 yaşındaaaa aynen öyle ailem beni çok utandırdı. Ben doğumdayken babam oturmuş hastanenin bahçesinde içmiş efkarlanmış tuhaf tuhaf hareketler.. daha neler neler..

Benimki 45 yaşındaaaa aynen öyle ailem beni çok utandırdı. Ben doğumdayken babam oturmuş hastanenin bahçesinde içmiş efkarlanmış tuhaf tuhaf hareketler.. daha neler neler..
O zaman gitme canim ailene. Yada ayda 1defa 2 saat o kadar. Senin buyuk husranin ailen olmus zaten. Ailenin yaptiklarinin acisini birazda esinden cikariyor gibisin.

Çok tskler yorumun için canım aynen öyle eşimde baya inat var. Şu 1 haftadır iyiyiz bakalım sakin kalıyorum şimdilik ve zamana bıraktım dediğin gibi

O zaman gitme canim ailene. Yada ayda 1defa 2 saat o kadar. Senin buyuk husranin ailen olmus zaten. Ailenin yaptiklarinin acisini birazda esinden cikariyor gibisin.
Çok haklısın canım kendimi herkese rezil olmuş hissediyorum. Neymiş içipte birine sarkıntılık vs yapmıyomuş babam. annemin savunması bu. Hergun annemi dövüyor ama. Niye et yok diye döven bi insan. Ben bekarkende öyleydi şimdide öyle 63 yaşında. Üzülüyorum çökmüş resmen babam ama hergün yürüyemeyecek hale gelene kadar içilir mi... annemi anlatacak kelime yok zaten..

Şimdi, seni ailenle görüştürmeyin eşine ben ailemle görüşmüyorsam senin ailenle de görüşmem diyin. Kv ve tantanasından uzak durursunuz.
Baba evine giderseniz mutsuz olacaksınız koca evinde de mutsuzsunuz ama bana boşanmak için yeterli gelmesi gerekçeler açıkçası.
Bebeğin biraz daha büyümesini bekleyin kreşe başlatır siz de çalışmaya başlarsınız zaten size kreş yardımı da yapar devlet.
Önce kendinize olan güveniniz gelsin sonra önünüze bakın

Bir de baban anneni dövüyor annen başkası ile mesajlaşıyor bu birde tüm sülaleye yayılıyor baba evine gittiğinde çocuğun bu şiddeti görüp duymayacak mı, daha iyi olacağını sanmam senin iş bulup kendi ayaklarının üzerinde durman lazım ne kocadan ne babadan hayır var.

Aynen öyle maalesef. Orda da huzurlu bi ortam yok ..
Aslında ben kv ile 4 aydır görüsmüyorum ne evine gidiyorum nede o geliyor. Kavga ettik yeme içmeyi ayırdık diye. Bu konuda rahatım eskisi gibi gelip canımı sıkan yok hiç değilse. Yüzünüde görmüyorum. Kendi evimde kendi halimdeyim yani. Eşimde pek takmıyor gibi bu durumu

Üzerinden çok geçmiş ama merak ettim evliliği kurtarabildiniZ mi

Kuzum 20 bine tek kapı bile alınmıyor, hangi evin peşinatı 20 bin olabilir ki? Seni oyalamak için söyleniyor belli, ama sırf alkolik baban , eğitimi mesleği olmadan 19 yaşında başından attığı kızını özleme ayagina , içip içip ağlıyor diye boşanmanın da manası yok...İyi düşün derim...

Konu 2018 in konusu 6 yıl olmuş sayılır o zamanlar peşinat oluyordu 20bin

Konu sahibi ne yaptın merak ettim
Canım çok iyiyim şuan, iyi ki ozaman bu basit sorunlar yüzünden bosanmamışım. Olay tamamen bende bitiyormuş kendim çözdüm bütün sorunlarımi 1 sene içinde. Konumda ki yasadiklarimdan hiçbiri kalmadı. Aynı yerde yaşıyorum halen , hafif bir sinir krizi ile çözdüm diyebilirim. Ehliyetimi aldım okuluma devam ediyorum. Annemlere götürmesi için eşimle tartıştığımı görünce gülümsedim.:) artık görüşürüz deyip çıkıp gidiyorum istediğim zaman istediğim yere. Kimseye bırak karışıp engel olmayi 'nereye gittin 'diye sorma cesareti dahi vermiyorum . Çok şükür şuan mutlu bir evliliğim var zaten eşim iyiydi baskıcı bir insan değil ailesini de hayatimdan çıkardıktan sonra çok rahatladım duzeldik. Artık ağzını bile acamiyor o evime gelip nutuklar atan annesi. Evime giremiyor bile..
Üzerinden çok geçmiş ama merak ettim evliliği kurtarabildiniZ mi

Bacım tüm bunları nasıl başardın aç biraz Allah rızası için anlat aydınlat bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…