Boşanmakla boşanmamak....uzun oldu.

Kadın bide her şiddette gidip sikayet etmis darp raporu almis kimsenin haberi olmadan

bu durum çocuğa daha çok zarar verir bence en mantıklısı sevginin bittiği yerde durmamak

Boşanırsan senin çoğuğun sen de kalır,diğer kadın büyük ihtimalle kendisi istemiştir,hiç göstermez diye birşey yok eğer velayeti kadın alsaydıda mahkeme yine babaya görüş günü verirdi haftasonları,bayramlarda,yazları yatılı

Ayrı evde de olsanız yuvanızı bozmak isteyen her türlü bozar,boşanınca maddi bir sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum eski konularından ötürü,ayrıca eşin evet 3 aydır maaşı sana veriyor ama bununda getirisi ile sanırım sana böyle davranıyor maaşı sana vermeden önce ailene falan gidiyordun gibimi geliyor eşinin ve kayınvalidenin amacı seni pes ettirip tekrar maaşın öbür eve girmesi olabilir.

parayı sakin eşine verme.

Evet çok doğru. Aslında şöyle ki önceden ben pek aileme gitmiyordum. Annem geliyordu ayda 1 felan biz gidiyorduk arabamız olmadıgı için.Biz maaşı ayırınca kv sinirinden senin ailen bu eve gelmıycek dedi.
Bende bu yüzden sık sık gitmek istiyorum onlar gelemedigi için. Eşimde her hafta oraya mı gidilir diyor.
Her defasında da parasında gözüm olmadıgını da söylüyorum ama oda biliyor ki maasını ailesine verdiğinde hiçbişeyin sahibi olamayacak bunu çok iyi anladı.
(Maaşı ayırmasındaki en büyük sebep babasının, eşimin dayısına, arsayı çeviriyim x'in üstünden alacam ona ne ev ne mal hiçbişey bırakmam dedi . Arsayıda eşim kredi çekip aldığı halde )
İnanın çok kafam karışık artık . Geçende ev alma konusu geçti en az 20 bin biriktirmek lazım şimdi erken felan dedi ....

Allah böyle kaynanalarin belasini ......
Rabbim yardimcin olsun sabir versin yavrunuzu size bağışlasin... esinizin yaninda kalin eger annenize goturmemek ve baskidan baska araniz iyiyse biraz daha sabretmenizi oneririm... neden diyecek olursaniz kurulu bir duzeninz var babaniz abiniz icki kullanıyor annenizin durumu ortada ve siz ailenizin yanında kalacaksiniz mahkemede bunlar öne sürülürse sikinti... esinize baska bir eve tasinmayi önerin birde bu sekilde deneyin baktiniz olmuyor bosayin gitsin

Tamamını okumadım ancak; Bayram geçeli henüz iki hafta olmuş sanki aylardır aileniz ile görüşemiyor gibi bir hava oluşmuş. Benim kayınpederim de bana telefon açıp hafta sonu piknik ayarladım işini gücünü ayarla gel derse tepki gösteririm. Böyle böyle bir planımız var gelebilirseniz bekleriz dese daha uygun düşer sanki.

Ben eşime senden şu alacağımı alayımda seni boşayacağım desem aynı gün hadi güle güle der ki, ters durumda bende aynını yaparım. Bu arada sanırım yatakları da ayırdınız.
Sonuçta evlilikde bunlar dile getirilmişken evlilik borç alacak ilişkisine dönmüş.

Size sabredin şöyle böyle demeyeceğim ancak sanırım sizin sevgi tükenmiş. Bunlar henüz 2,5 yıllık evlilikde boşanma sebebi değil (yalnız iki sayfa okudum aldatma içki kumar şiddet sorumsuzluk vb. varmı bilmiyorum)

Eteğinizdeki taşları dökün fevri karar vermeyin sakin sakin düşünün. Çocuğun velayeti de büyük ihtimal sizde kalır.

Ya aslında ailem beni çok etkiliyor. Bayramdan 1 sonraki hafta bizi özleyip habersiz çıkıp gelmisler ve evde değildik bu sefer babam(alkol kafasıyla ) kızım bizi evine kabul edemiyor diye ağlamış.
Annemde birsürü şey söyledi bana halbuki 1 hafta öncesi görüştük sanki aylardır görmüyor gibi üzülüyolar ve üzüyolar. Daha gitmeden şu gün görüşelim diyolar.Konuda açtım buraya herkes bana kızdı ailemi öyle üzdüm diye.
Öbür ablamı hiç arayıp sormazlar mesela ama beni çok darlıyorlar sürekli gelin yada gelelim diye. E ortamlarda belli ben ne yapayım bu sefer eşime sataşıyorum. Gerçekten 3 aydır üst katımdaki kv ye bikere gitmedim görmedim.(kavgalıyız orası ayrı da)
Evet baya emrivaki yapmış babam eşimde öyle şeyi hiç sevmez aslında düşününce hak veriyorum
Bunların dışında alkol vs hiçbi sorunumuz yok
Bu aileye gidip gelme işine bi çözüm bulmamız lazım mesela ayda belli bi gün gitmek gibi

Aminn çok teşekkür ederimmm. Evet bu sorunlar olmasa iyiyiz gayet. Ama ben annemlere gitmek için üstüste ısrar edince bu sefer " benim annemle konusmuyosun bende gitmiyorum ama her hafta siiznkilere gidiyoruz vs diyor. Büyüük bi kavga çıkıyor evde.
Ev almayı teklif ettim en az 20 bin birikim gerekir simdi erken dedi. Sonrada sinirli anında 'bana bunu bidaha söyleme benim evim burası' dedi...

Üstelik o habersiz geldiklerinde son ses muzik açıp kapının önünden 2-3 kere geçmişler. Kv gilde kapıda oturuyomuş.
Bunuda kp söylemis esime artık ne şekilde söyledi onuda bilmiyorum ama çok kızdım öyle yapmalarına niye geçip onlara laf veriyosunuz ki ..

Yaşınız küçük henüz ancak dengeyi de kuracak olan sizsiniz. Tamam elbette ki aile önemli ağaç kovuğundan olmadık ama artık sizin onlardan bağımsız bir aileniz bir de yavrunuz var. Arada içki yok kumar yok aldatma yok şiddet yok adam evine bakıyor eeee sevgi de varsa ailenize sıkı sıkı sarılın. Aradaki tartışmalar ile sevginizi tüketmeyin.

Ailenize de kapatın kulaklarınızı. İnanin çocuk ile boşanmak kolay değil. Elbetteki her koşulda evlilik sürmeli demiyorum boşanmak da evlilik kadar olağan ama başkası için yapmayın.

İnanin benim ailem ile eşim yada eşimin ailesi arasında hiç bir sıkıntı sorun yok aynı mahallede oturuyoruz ben ayda 1 eşim ile birlikte de iki yada üç ayda bir gideriz. Kaldı ki sizinki birde sorunlu bir aile (alkol yada annenizin durumu). Doldurmayın kendinizi.

Evire cevire sucu ailenizde buldunuz pes. Size sahip cikmaya calisiyorlar ... ezildiginizin farkindalar galiba. Emri vaki yaptiysa esiniz cevap vereydi neden size tepki veriyor? Dili bi yerine mi kacmis? Iiiyyy daha iki dakka önce ailenize siginmak istediniz simdk onlari sucluyorsunuz ....

Altli üstlü oturan kendisi
Sürekli laf sokusturan dışarı çıkarmayan kayinvalidesi
Başka eve gitmeyen ailesiyle dengeyi kuramayan kocası
Suçlu kendi ailesi oldu
Gidip gelme otur kocanin evinde isterse seni öldürsun dese ailesi oturup ağlar niye bana sahip çıkmıyorlar diye

Eee sorun yok o zaman
Gitmeyin görmeyin ailenizi olsun bitsin madem her şey bu kadar mükemmel

Bu nası bi uslup anlamadım neyse genede cevap vereyim.
Eşim söz vermiyim ama işlerimi ayarlarsam gelırız demiş. babam, ayarlarsam değil kesin gelin demiş.
Ezildiğimin değil tam tersi çok mutluyum sanıyolar. Madem okadar eziliyorum mutsuzum ozaman arkamda olduklarını hissettirsinler. Geçen anlattm Kocan iyi evine sahip çık kocana sahip çık diyip duruyolar.
Suçlular zaten. Son ses muzik açıp kapıdan 3 kere geçmenin anlamı ne. Su insanlara laf veriyolar. Kvnin hoşuna gitmiştir.
Annem zaten baslı basına suçlu. Benim evime aldıgım esyayı bile o konuştuğu adamdan duyuyor. Adamda karısından duyup anneme söylüyor vs.
Annemde bana gelip koltuk takımınızı herşeyinizi almışsınız söylemediniz bilmem ne diye sitemli konuşuyor.. daha cok sey. Bu anlattıgım en ufak şeyler. Tabi üstünden 1 bucuk sene geçti ama unutulmuyor daha cok sey var..

Yani bende sasdim kaldim suan gercekten... adam oturmus kizina agliyor burnumun diregi sizladi ... habersiz gelmislermismis randevu mu alsalarmis anlamadim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…