Kadın bide her şiddette gidip sikayet etmis darp raporu almis kimsenin haberi olmadaneski konularını biliyorum canim
bu hale gelmenize çok üzüldüm.
çocuğu kesinlikle senden alamazlar
arabanızın 3 yaşındaki çocuğu n üzerindeki karar, annesi belki çocuğa şiddet uygulamıştır vs. işin içinde başka bir is var kesinlikle, yada anne öyle olmasını istemiştir, 3 ay anne 3 ay baba da.
çocuk kesinlikle sende kalır o kondu kafada bir suphen olmasin
Eşimi cocuktan önce çok seviyordum. İşe gidince bile özlerdim . Kaldı ki ozamanlar sabah 10 da kv ye cıkıp akşam eşim gelene kadar ordaydım tepemde 2 görümce bi kvyle . Sürekli laf sokmalar bıdı bıdılar.
Her işi bana yaptırıyolardı
Eşim maaşıda annesine veriyordu.aslada ayrılmam diyodu.
Arada bunları eşime anlatınca kavga ederdik ama bu derece değil. Cocuktan sonra sogudum ben eşimden sevgim bitti gibi bişey. Halbuki şuan günde toplasan 2 saat onları görmediğim halde sorunlarımız bitmiyor. Kv ile 3 aydır konuşmuyorum zaten. Önceden nasıl okadar iyiydik bilmiyorum
Çocuk olmasa şimdiye boşanırdık bunu eşimde söylüyor.. zaten eşim hiç bi zaman yapıcı olmadı sevgiliyken bile ayrılalım desem direk tamam diyen biriydi evlilikte de öyle..
Boşanırsan senin çoğuğun sen de kalır,diğer kadın büyük ihtimalle kendisi istemiştir,hiç göstermez diye birşey yok eğer velayeti kadın alsaydıda mahkeme yine babaya görüş günü verirdi haftasonları,bayramlarda,yazları yatılıÇok teşekkür ederim evet sanırım annesi öyle istedi bende çok sasırdım bide okadar darp raporuna ragmen . Avukat felan tutmuşlardı. ben istese göstermez bile diye düşünüyodum. Bide şu var annesi uzak şehire atandı gitti, bundan dolayıda olabilir değil mi?
parayı sakin eşine verme.Çok teşekkür ederim.. şu araba almak için verdigim paramı bi alayım düzeldi düzeldi yoksa yoluma bakıcam...
Bikere kavga anında paramı tamamlayınca ben ayrılıcam dedim sen git ben paranı hesabına yatırırım dedi düşünün..
Evet çok doğru. Aslında şöyle ki önceden ben pek aileme gitmiyordum. Annem geliyordu ayda 1 felan biz gidiyorduk arabamız olmadıgı için.Biz maaşı ayırınca kv sinirinden senin ailen bu eve gelmıycek dedi.Boşanırsan senin çoğuğun sen de kalır,diğer kadın büyük ihtimalle kendisi istemiştir,hiç göstermez diye birşey yok eğer velayeti kadın alsaydıda mahkeme yine babaya görüş günü verirdi haftasonları,bayramlarda,yazları yatılı
Ayrı evde de olsanız yuvanızı bozmak isteyen her türlü bozar,boşanınca maddi bir sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum eski konularından ötürü,ayrıca eşin evet 3 aydır maaşı sana veriyor ama bununda getirisi ile sanırım sana böyle davranıyor maaşı sana vermeden önce ailene falan gidiyordun gibimi geliyor eşinin ve kayınvalidenin amacı seni pes ettirip tekrar maaşın öbür eve girmesi olabilir.
Evet aldıgım gibi direk bankaya koyucam. Asla da çekmem. Onu eşim bilicek ama ben gizliden para biriktircem gene.parayı sakin eşine verme.
para birkitiğini biliyor muydu?Evet aldıgım gibi direk bankaya koyucam. Asla da çekmem. Onu eşim bilicek ama ben gizliden para biriktircem gene.
Evet şimdi 2 işte çalısıyor maaşları alınca getiriyor beraber sayıp koyuyoruzpara birkitiğini biliyor muydu?
Allah böyle kaynanalarin belasini ......Arkadaşlar ben şuan boşanmayı düşünüyorum ama henüz eşimin evindeyim.
Vaktiniz varsa diğer konularımı okumanızı rica ediyorum neler yaşadığımı bilin.
Bu evlilikten çok büyük tecrübeler kazandım. 2 buçuk senelik evliyim 13 aylık kızım var 22 yaşındayım. Bi cocukla hayat benim için nasıl olur bilmiyorum. Pisman olur muyum bilmiyorum..
Boşanmadan önce herşeyi(mahkemede söyleyeceklerime kadar) düşünüp tartıp öyle boşanmaya kesin karar vermek istiyorum.
Aklı başında olmayan bi kızdım eşimi çok sevdim ama hep sorunlu bi evlilik yaşadık.
Kv ile altlı üstlüyüz burdan taşınmıyor. Yeme içme birdi zor ayırdım.ama yürümüyor özgürlüğümü kısıtlıyorlar aşırı baskıcı bi kv var.
Ailemle görüştürmüyolar.
Belki bi gün aklı başına gelip burdan taşınmasını beklesem ömrüm gidicek belki.
Neyse uzatmayayım diğer konularda hepsi var.
Çok büyük bi hayat tecrübesi oldu bana. Hiçbişeyi düşünmeden evlendim eşimle. (belki eşim olmasa başkası ile de böyle düşünmeden evlenirdim çünkü aklım bi karış havadaydı) şuan ne sevgi ne saygı gözümde bitek kızım var.
Öyle bi aileye düştüm ki Resmen Allah belamı verdi.
Mesela pazar günü eşimle aileme gitmek istediğim için tartıştık(her hafta orayamı gideceğim diyor. En son bayramda gittik) baya kavga ettik. (Annesinden korkusuna götüremiyor eminim,ne kadar inkar etsede) ben anneme biraz anlattım.
Annemde kocana sahip çık kocan iyi cocugunun babasına ihtyacı var dedi durdu.
Sonra babam eşimi aramış öbür hafta pikniğe gidelim hep beraber ama işlerini kesin ayarla vs demiş.
Bugün bana diyor ki " Beni aramış yok işini ayarla bilmem ne emri vaki yapıyor beni niye arıyolar aramasınlar"
Bende açtım ağzımı yumdum gözümü sustu oturdu. Bugün iyice soğudum ondan adam yerine koyup arayan babamda suç.
Şimdi ben eşimle medeni bi şekilde konuşsam artık soğuduğumu ayrılmak istediğimi gidip anlaşmalı boşanma dilekçesi verip (kızımın velayetini bana kendi isteğiyle vermesinide söyliycem) boşanmak istediğimi söylesem tabi velayet işini kabul eder mi bilmiyorum. Ama istediği zaman gelip görebilir 1 saatlik mesafede olucaz zaten. Bu şekilde bana bi oyun oynayabilir mi?
Kabul etmezsede ben ailesi yüzünden yaşadıklarımı vs anlatsam mahkeme beni haklı bulur mu. (Boşanmayı kabul edeceğine eminim de velayet nasıl olacak) ben öyle aylarca kızımdan ayrı kalamam
Yakn akrabamız karakolda eşinin burnunu kırdı daha nice siddet darp raporu olduğu halde mahkeme 3 yaşındaki kızlarının 3 ay annede 3 ay babada kalmasına karar vermiş. Annesi öğretmen babası kahve vs işletiyor.
Çocuk şuan benim kv de kalıyor çünkü babannesi memlekette. Annesiyle babasına üzülmekten kekelemeye başlamış durgunlaşmış. Ellerinde nedeni belli olmayan yaralar çıkmış onu öyle görünce kızıma bakıp bakıp ağladım
Kızıma bunları yaşatmaktansa afedersiniz yedim bi b*k çekeyim bi ömür mü diyede düşünüyorum...
Hiçbişey istemiyorum tek isteğim kızımın velayeti. Bide bana bi miktar borcu var onu tamamlamasını bekliyorum eşimin.ozmana kadarda karar vericem. Ben biriktiriyorum zaten maaşını.
Kızlar daha büyük 2 sorun da ;babam ve abim aynı apt. Oturuyolar ve ikiside içki kullanıyor bunuda bütün ailesi biliyor.ama asla ne bana ne kızıma zararları dokunmaz.
Bide nefret ettiğim bi konuda annemin yaptıkları. Kv nin amcasımı ne onla mesajlaşmış konuşmuş annem. Yani çok karışık bi olay ama herkes bunu böyle biliyor. Bunlar yüzünden kızımı kaybedebilir miyim. Kv rezil bi insan ne bulursa dökecek ortaya eminim. Boşanırsam ailemle yaşıycam çünkü.
Ah o cadı kaynanaa ben gittiğim gün evimde göbek atacak eminiim.
Ya aslında ailem beni çok etkiliyor. Bayramdan 1 sonraki hafta bizi özleyip habersiz çıkıp gelmisler ve evde değildik bu sefer babam(alkol kafasıyla ) kızım bizi evine kabul edemiyor diye ağlamış.Tamamını okumadım ancak; Bayram geçeli henüz iki hafta olmuş sanki aylardır aileniz ile görüşemiyor gibi bir hava oluşmuş. Benim kayınpederim de bana telefon açıp hafta sonu piknik ayarladım işini gücünü ayarla gel derse tepki gösteririm. Böyle böyle bir planımız var gelebilirseniz bekleriz dese daha uygun düşer sanki.
Ben eşime senden şu alacağımı alayımda seni boşayacağım desem aynı gün hadi güle güle der ki, ters durumda bende aynını yaparım. Bu arada sanırım yatakları da ayırdınız.
Sonuçta evlilikde bunlar dile getirilmişken evlilik borç alacak ilişkisine dönmüş.
Size sabredin şöyle böyle demeyeceğim ancak sanırım sizin sevgi tükenmiş. Bunlar henüz 2,5 yıllık evlilikde boşanma sebebi değil (yalnız iki sayfa okudum aldatma içki kumar şiddet sorumsuzluk vb. varmı bilmiyorum)
Eteğinizdeki taşları dökün fevri karar vermeyin sakin sakin düşünün. Çocuğun velayeti de büyük ihtimal sizde kalır.
Aminn çok teşekkür ederimmm. Evet bu sorunlar olmasa iyiyiz gayet. Ama ben annemlere gitmek için üstüste ısrar edince bu sefer " benim annemle konusmuyosun bende gitmiyorum ama her hafta siiznkilere gidiyoruz vs diyor. Büyüük bi kavga çıkıyor evde.Allah böyle kaynanalarin belasini ......
Rabbim yardimcin olsun sabir versin yavrunuzu size bağışlasin... esinizin yaninda kalin eger annenize goturmemek ve baskidan baska araniz iyiyse biraz daha sabretmenizi oneririm... neden diyecek olursaniz kurulu bir duzeninz var babaniz abiniz icki kullanıyor annenizin durumu ortada ve siz ailenizin yanında kalacaksiniz mahkemede bunlar öne sürülürse sikinti... esinize baska bir eve tasinmayi önerin birde bu sekilde deneyin baktiniz olmuyor bosayin gitsin
Tamamını okumadım ancak; Bayram geçeli henüz iki hafta olmuş sanki aylardır aileniz ile görüşemiyor gibi bir hava oluşmuş. Benim kayınpederim de bana telefon açıp hafta sonu piknik ayarladım işini gücünü ayarla gel derse tepki gösteririm. Böyle böyle bir planımız var gelebilirseniz bekleriz dese daha uygun düşer sanki.
Ben eşime senden şu alacağımı alayımda seni boşayacağım desem aynı gün hadi güle güle der ki, ters durumda bende aynını yaparım. Bu arada sanırım yatakları da ayırdınız.
Sonuçta evlilikde bunlar dile getirilmişken evlilik borç alacak ilişkisine dönmüş.
Size sabredin şöyle böyle demeyeceğim ancak sanırım sizin sevgi tükenmiş. Bunlar henüz 2,5 yıllık evlilikde boşanma sebebi değil (yalnız iki sayfa okudum aldatma içki kumar şiddet sorumsuzluk vb. varmı bilmiyorum)
Eteğinizdeki taşları dökün fevri karar vermeyin sakin sakin düşünün. Çocuğun velayeti de büyük ihtimal sizde kalır.
Üstelik o habersiz geldiklerinde son ses muzik açıp kapının önünden 2-3 kere geçmişler. Kv gilde kapıda oturuyomuş.Ya aslında ailem beni çok etkiliyor. Bayramdan 1 sonraki hafta bizi özleyip habersiz çıkıp gelmisler ve evde değildik bu sefer babam(alkol kafasıyla ) kızım bizi evine kabul edemiyor diye ağlamış.
Annemde birsürü şey söyledi bana halbuki 1 hafta öncesi görüştük sanki aylardır görmüyor gibi üzülüyolar ve üzüyolar. Daha gitmeden şu gün görüşelim diyolar.Konuda açtım buraya herkes bana kızdı ailemi öyle üzdüm diye.
Öbür ablamı hiç arayıp sormazlar mesela ama beni çok darlıyorlar sürekli gelin yada gelelim diye. E ortamlarda belli ben ne yapayım bu sefer eşime sataşıyorum. Gerçekten 3 aydır üst katımdaki kv ye bikere gitmedim görmedim.(kavgalıyız orası ayrı da)
Evet baya emrivaki yapmış babam eşimde öyle şeyi hiç sevmez aslında düşününce hak veriyorum
Bunların dışında alkol vs hiçbi sorunumuz yok
Bu aileye gidip gelme işine bi çözüm bulmamız lazım mesela ayda belli bi gün gitmek gibi
Ya aslında ailem beni çok etkiliyor. Bayramdan 1 sonraki hafta bizi özleyip habersiz çıkıp gelmisler ve evde değildik bu sefer babam(alkol kafasıyla ) kızım bizi evine kabul edemiyor diye ağlamış.
Annemde birsürü şey söyledi bana halbuki 1 hafta öncesi görüştük sanki aylardır görmüyor gibi üzülüyolar ve üzüyolar. Daha gitmeden şu gün görüşelim diyolar.Konuda açtım buraya herkes bana kızdı ailemi öyle üzdüm diye.
Öbür ablamı hiç arayıp sormazlar mesela ama beni çok darlıyorlar sürekli gelin yada gelelim diye. E ortamlarda belli ben ne yapayım bu sefer eşime sataşıyorum. Gerçekten 3 aydır üst katımdaki kv ye bikere gitmedim görmedim.(kavgalıyız orası ayrı da)
Evet baya emrivaki yapmış babam eşimde öyle şeyi hiç sevmez aslında düşününce hak veriyorum
Bu aileye gidip gelme işine bi çözüm bulmamız lazım mesela ayda belli bi gün gitmek gibi
Altli üstlü oturan kendisiEvire cevire sucu ailenizde buldunuz pes. Size sahip cikmaya calisiyorlar ... ezildiginizin farkindalar galiba. Emri vaki yaptiysa esiniz cevap vereydi neden size tepki veriyor? Dili bi yerine mi kacmis? Iiiyyy daha iki dakka önce ailenize siginmak istediniz simdk onlari sucluyorsunuz ....
Eee sorun yok o zamanYa aslında ailem beni çok etkiliyor. Bayramdan 1 sonraki hafta bizi özleyip habersiz çıkıp gelmisler ve evde değildik bu sefer babam(alkol kafasıyla ) kızım bizi evine kabul edemiyor diye ağlamış.
Bu nası bi uslup anlamadım neyse genede cevap vereyim.Evire cevire sucu ailenizde buldunuz pes. Size sahip cikmaya calisiyorlar ... ezildiginizin farkindalar galiba. Emri vaki yaptiysa esiniz cevap vereydi neden size tepki veriyor? Dili bi yerine mi kacmis? Iiiyyy daha iki dakka önce ailenize siginmak istediniz simdk onlari sucluyorsunuz ....
Altli üstlü oturan kendisi
Sürekli laf sokusturan dışarı çıkarmayan kayinvalidesi
Başka eve gitmeyen ailesiyle dengeyi kuramayan kocası
Suçlu kendi ailesi oldu
Gidip gelme otur kocanin evinde isterse seni öldürsun dese ailesi oturup ağlar niye bana sahip çıkmıyorlar diye
Görmemek değil ama onlar beni bu şekilde etkiliyor demek istediğimEee sorun yok o zaman
Gitmeyin görmeyin ailenizi olsun bitsin madem her şey bu kadar mükemmel