• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak

Anladığım kadarıyla adamın maddi imkanlarına tav oldunuz.
Ve hala maddi imkanlarından faydalanacak olsanız probleminiz yok
Sizi geçindirse, her şeye razısınız.
Çocuğunuz küçük değil. Çalışmaya başlayın artık.
Gördüğünüz gibi evdeki hesap çarşıya uymuyor
Tam tersi bu çalıştığı dükkanda yaşıyordu benim ailemde yardım ederek ev tutup iyi kotu yaptık evlenmeye 1 ay kala içten çıkarırdı iyi kotu bir dükkan açtı şimdide dahada büyüttü yeri geldi ben onla ac yattım ama asla şikayet etmedim evlenmeden önce kendi kendine geçindiren biriydi bana yardımı şöyle oldu yengemler beni hırsızlıkla suçladı arkamda durdu korudu sahip çıktı ama ben ondan 5 kuruş para almadim ayrılırsak hak geçmesin diye

Gireceksin gerekirse kurumsal firmada temizlik yapacaksın. Ama yine de bu adama minnet etmeyeceksin canım. Annenle oturacaksın. Kendi maaşınla geçineceeksiniz. Çocuğunun zaten okul çağı gelmiş . Daha iyi küçük olmasındansa.
Allah yardımcın olsun...

Gireceksin gerekirse kurumsal firmada temizlik yapacaksın. Ama yine de bu adama minnet etmeyeceksin canım. Annenle oturacaksın. Kendi maaşınla geçineceeksiniz. Çocuğunun zaten okul çağı gelmiş . Daha iyi küçük olmasındansa.
Allah yardımcın olsun...
Amin inşallah peki şuan ne yapmalıyım inanın hiç sağlıklı düşünemiyorum şuan kızım anaokuluna gidiyor yarın anneme gitsem yer uzak olduğu için okula gelemicek okulunu çok seviyor arkadaşım 3 ay konuşma onla sana bakmak zorunda okulların kapandığı gibi ayrıl evden diyor bende bu süreçte davayı açsam evde kaldigim için bir sorun olurmu

Amin inşallah peki şuan ne yapmalıyım inanın hiç sağlıklı düşünemiyorum şuan kızım anaokuluna gidiyor yarın anneme gitsem yer uzak olduğu için okula gelemicek okulunu çok seviyor arkadaşım 3 ay konuşma onla sana bakmak zorunda okulların kapandığı gibi ayrıl evden diyor bende bu süreçte davayı açsam evde kaldigim için bir sorun olurmu

O zaman okul kapanınca dava açın. Acele etmeyin . Çocuğunuzu dönem ortasında almayın okuldan daha iyi olur, doğru söylüyorsunuz. İş bakın kendinize isterseniz bir de.

O zaman okul kapanınca dava açın. Acele etmeyin . Çocuğunuzu dönem ortasında almayın okuldan daha iyi olur, doğru söylüyorsunuz. İş bakın kendinize isterseniz bir de.
Şuan iş için saatler uymuyor okuldan sonra bakıcak kimse yok ben bu olaylar olmadan önce okulun servisiyle konuşmuştum benim kızın 1 sınıfa başlarken okulda servis hostesliği yapacaktım bu sene istedim ama ana okul öğlenci olduğu için saatler uymadı bu şekilde kendi birikimimi yapıp onu yok saymakti ama olmadı işte

Back