• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak

Peki davayı kimin açtığı önemlimi benim şuan acicak durumum yok bu konularıda hiç bilmiyorum nereye gidiler ne yapılır diye artı üzerimden vergi kredi kart borçları var hepsini kendi yaptı bu nasıl ödetebilirim
Avukatla konuşman lazım bunları
Boşanmak istiyorsa taleplerini bildir mutlaka kabul edecektir

16 yaşındaki çocuğun 32 yaşındaki adamla ne işi olur?
Dahası o yaşta adamın çocuk yaşta kızla ne işi olur?
Valla şu hesapları yapacağım diye konuya kafa yoramadım.
Hatayı en başta yapmışsın da olan olmuş işte...

Ickisi sorumsuzluğu çok birde bir kaç keç polislik olduk kayıtlarda var
Bunları delil olarak sunabilirsin
Fakat ben Gizli casus proğramı yükleyip dinledim falan bunlar suç
Delil olarak kabul edilmiyor
Sizden şikayetçi olup dava açsa bu hareketinizden dolayı kazanır

Maşallah siz de kendinizi pek bir gelistirmissiniz...eski eş dansozluk eğitimi ? almış ,siz programcılık egitimi:kahve:

Ailecek psikiyatriste gitmelisiniz hemde çok acil:KK57:

16 yaşındaki çocuğun 32 yaşındaki adamla ne işi olur?
Dahası o yaşta adamın çocuk yaşta kızla ne işi olur?
Valla şu hesapları yapacağım diye konuya kafa yoramadım.
Hatayı en başta yapmışsın da olan olmuş işte...
Şimdiki aklım olsa zaten yüzüne bakmam bana 27 yaşındayım demişti kimlik ölen abimin babam tekrar çıkarmanmış falan kandırdı zaten yaşından baya küçük gösteren biri malesef evlendikten sonra annesine konu açınca çıktı ortaya

Maşallah siz de kendinizi pek bir gelistirmissiniz...eski eş dansozluk eğitimi ? almış ,siz programcılık egitimi:kahve:
Eğitimle alakası yok 1 program bilmek için eğitime gerek yok sonuçta ben benim arkamdan neler konuşuluyor diye merak ettim pişmanda değilim keşke daha önce duysaydım diyorum ben sadece orta bir yol bulmak istiyorum bana dese haftanın 2 günü kızımı görcem gereken yardımı yapicam tmm dicem ama ne ailesi nede kendisi bu duruma yanaşmıyor ne haliniz varsa görün demek istiyorlar

Şimdiki aklım olsa zaten yüzüne bakmam bana 27 yaşındayım demişti kimlik ölen abimin babam tekrar çıkarmanmış falan kandırdı zaten yaşından baya küçük gösteren biri malesef evlendikten sonra annesine konu açınca çıktı ortaya
16-32
16-27
Benim icin farkı yok. Ve istismar bana göre.
18 yaşınızda koşa koşa evlenirken kimse dur demedi mi?

Eski üye olmasa dalga geçiyor diyeceğim o derece yani:confused:
Keşke dalga geçsem insanlar yaşamadan bilmiyor ben istemedim annemle babam ayrılsin 2 abim dışarda yaşarken bizi bir odaya sığıntı gibi dayimlarin yanında yaşamak ben belki o an bir kaçış gibi geldi bu evlilik ama cahillik işte yağmurdan kaçarken doluya tutuldum

Eğitimle alakası yok 1 program bilmek için eğitime gerek yok sonuçta ben benim arkamdan neler konuşuluyor diye merak ettim pişmanda değilim keşke daha önce duysaydım diyorum ben sadece orta bir yol bulmak istiyorum bana dese haftanın 2 günü kızımı görcem gereken yardımı yapicam tmm dicem ama ne ailesi nede kendisi bu duruma yanaşmıyor ne haliniz varsa görün demek istiyorlar
Hukuki yollarla hakkınızı arayın

16-32
16-27
Benim icin farkı yok. Ve istismar bana göre.
18 yaşınızda koşa koşa evlenirken kimse dur demedi mi?
Annem hiç istemedi annanem evlensin en azından yuvası olur dedi tabi ozmnlar bizden içkisini saklar baya yardımlar ederdi 2 yıl boyunca kavgamız bile olmazdı

Annem hiç istemedi annanem evlensin en azından yuvası olur dedi tabi ozmnlar bizden içkisini saklar baya yardımlar ederdi 2 yıl boyunca kavgamız bile olmazdı
Anladığım kadarıyla adamın maddi imkanlarına tav oldunuz.
Ve hala maddi imkanlarından faydalanacak olsanız probleminiz yok
Sizi geçindirse, her şeye razısınız.
Çocuğunuz küçük değil. Çalışmaya başlayın artık.
Gördüğünüz gibi evdeki hesap çarşıya uymuyor

Nafaka vermem hapiste yatarım demesine kanmayın. Gidin bir avukat bulun donuna kadar alın. Ezdirmeyin artık kendinizi. Zamanında hata yapmışsınız. Şimdi yine hata yapmayın.

Tüm geçmiş paylaşımlarınıza göz atıyorum eşiniz ile ilgili tek paylasiminiz zayıflığı,nasıl kilo aldırabilirim diye..onun dışındakiler dalgalı saça katlı kesim ,çocuğunuz ile ilgili paylaşımlar....tüm bunlar ,bu sorunlar bir günde mi ortaya çıktı anlamaya çalışıyorum

Nafaka vermem demeyle olmuyor bu işler
Hukuk kanun ne diyorsa o olur
Hukuk söylenene değil ispata bakar

Onun erkekligine ......vereceği nafakayida alma zaten.. bacım sen 7 yıldır bu adamla birlikteysen 17 yaşında 34 yaşındaki adamla nasıl tanıştın Allah aşkına okulun yokmuydu bi akıl vereninde mi olmadı çocuk aklinla cocuklu koca adamla evlenmişsin.
Hadi iş işten geçti diyelim daha 25 yaşındasın bal gibide çalışır kızına bakarsın kızın zaten okul cağına gelmiş ayaklarının üstünde dur biran önce kurtulmaya bak.. bi kuru ekmek ye bi erkeğe muhtaç olma..
Malesef liseye gidemedim imkanlar el vermedi akıl veren yoktu çünkü yengemler le yaşadığımız için sürekli evde kavga vardı biz gidelim diye sürekli kavgalar çıktı bir cahillik evlendim ama bugün annemle konuşurken ona anlatırken bir kere olsun gel demedi hep ne zmn düzelicek diyor bugün çok istedim yeter orda durdugun gel demesini

Tüm geçmiş paylaşımlarınıza göz atıyorum eşiniz ile ilgili tek paylasiminiz zayıflığı,nasıl kilo aldırabilirim diye..onun dışındakiler dalgalı saça katlı kesim ,çocuğunuz ile ilgili paylaşımlar....tüm bunlar ,bu sorunlar bir günde mi ortaya çıktı anlamaya çalışıyorum
Tabiki bir günde olan kavga değil onlar zaten eski paylaşım ama hiç buraya içimi dökmedim yani son 1 aydır hiç bu kadar ağır kavgalar yaşamadım en çokta bu gün anladım onu hiç sevmedigimi

Hiç görüştünüz mü bu konuyu ailenizle.?
Belki size destek olsalar , güveniniz yerine gelecek ve sağlıklı karar verip boşanacaksınız
Hiç bir zmn gel demedi sürekli ne smn düzelir diye söylenir ben boşandım ama baba evi çok zor çocuğun ufak daha bu gibi cevaplar aldım

Back