Bende konu sahibinin Nasıl dinlediğini anlamadımTelefon dinleme olayı nasıl oluyor anlamadım ama anladığım bir şey varsa adam eski eşine aşık ve onunla boşandığı için deliler gibi pişman. ..
Amin inşallah hayırlı kapılar açılır benim evden gitme cesaretim yok sanki gidersem kızıma iyi gelecek veremem korkusu var ama bi yandanda daha ne kadar katlanırım diyorum yaşım küçük olduğu için anlayamadım nasıl biri olduğunu ailem istemedi evlenmemi zaten ama cahillikAllah yardımcınız olsun...
Keşke başından beri , o kadar yaş farkı ve evlilik geçiren biriyle birlikte olmasaymışınız. Yaşınız çok genç
Evimden , düzenimden vazgeçmem , ailemin yanında kalamam derseniz sanırım kabullenip yaşamaya devam etmelisiniz... Kızınız , şuan için baba sevgisi özlemi çeksede ,yaşı büyüyünce size hak verecek annesini aldatan bir adamdan uzak olduğu için sevinecektir bile.
Bu şekilde devam edeyim dersenizde , bilemiyorum ama her kadın için gurur ve onur kırıcı . Hazmedemezsiniz gibi geliyor , her yüzüne baktığınızda pislikleri gelecek gözünüzün önüne...
Allah hayırlı kapılar açsın , ferahlatsın inşallah.
Onun telefonuna casus kamere var gözetim gibi ben burdan açtığımda hem görüyorum hemde duyuyorumBende konu sahibinin Nasıl dinlediğini anlamadım
Hiç görüştünüz mü bu konuyu ailenizle.?Amin inşallah hayırlı kapılar açılır benim evden gitme cesaretim yok sanki gidersem kızıma iyi gelecek veremem korkusu var ama bi yandanda daha ne kadar katlanırım diyorum yaşım küçük olduğu için anlayamadım nasıl biri olduğunu ailem istemedi evlenmemi zaten ama cahillik
Kadin ayrıldıktan sonra dansöz olmuş eğitimini alıp ayrıca evlenmiş yeni şimdi mantıklı düşündüğünde onun gözüne o daha iyi geliyor makyajlı resimleriyleTelefon dinleme olayı nasıl oluyor anlamadım ama anladığım bir şey varsa adam eski eşine aşık ve onunla boşandığı için deliler gibi pişman. ..
Onun telefonuna casus kamere var gözetim gibi ben burdan açtığımda hem görüyorum hemde duyuyorum
Başka program var anlık gibi açtığımda direk görüp duyabiliyorumTelefonu dinlemek çok büyük bir suçtur
Anlamadım konuşmadığı halde Nasıl dinlediniz arkadaşlarıyla masada konuştuklarını
Eşiniz bu durumdan şikayetçi olursa ceza alırsınız
Yapma arkadaşımOnun telefonuna casus kamere var gözetim gibi ben burdan açtığımda hem görüyorum hemde duyuyorum
Bunlara dayanarak boşanma davasıda açamazsınBaşka program var anlık gibi açtığımda direk görüp duyabiliyorum
Peki davayı kimin açtığı önemlimi benim şuan acicak durumum yok bu konularıda hiç bilmiyorum nereye gidiler ne yapılır diye artı üzerimden vergi kredi kart borçları var hepsini kendi yaptı bu nasıl ödetebilirimElalem nasıl çalışıyorsa sende öyle çalışacaksın herkesin çocuğu hareketli herkesin çocuğu özel ve her annede bebeğinin yanında olmak ister 24 saat
Bahanen yok yani! 14 yaşında iken sana göz diken herif kusura bakmasında nafakanı verecek, ödemem falan yok yani hapse girsin görsün
Sen şimdi seni istemeyen bir adamla ömür geçirmek istiyormusun kararını vereceksin sonra iş ilanlarını açacaksın önüne başlayacaksın bir yerden, daha 25 yaşında gencecik kızsın
Kızın zaten kreş Çağında kreşe göndereceksin annen okuldan alacak sen gelene kadar bakacak bu arada kesin eğitimini de yarım bırakmışsındır onu da tamamlamanın yollarını ara
Sübyancı heriflere de acayip sinir oluyorum sen ne koparabiliyorsan kopar salaklık edip boşanmasaydı eski karısından şimdi de seni boşarken tabiki maddi bir bedel ödeyecek onu da avukat halleder
Ickisi sorumsuzluğu çok birde bir kaç keç polislik olduk kayıtlarda varBunlara dayanarak boşanma davasıda açamazsın
Hukuka aykırı delildir
Üstüne suçtur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?