• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak

The-End

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
159
56
48
32
Iyi akşamlar arkadaşlar 25 yaşındayım 5 yaşında kızım var 2 sene tanışma 7 senelikte evliyim eşim 41 yaşında. 1 evlilik yapmış 1de oğlu var annesinde yaşıyor oğlu bize gelmez daha doğrusu babasıyla fazla konuşmaz
hamile kaldıktan sonra eşim çok değişti alkol alan birisi en küçük kavgada evden gider telefonları kapatır herkesi arayıp ağzına geleni sayar bende sürekli bu tavırlarından şüphe edip telefonuna dinleme yukledim tabi o içki masalarında neler duydum en son arkadaşıyla kadına gideceklerdi ben öğrenince gidemedi
bugün de dükkanda elemanlarına eski karısını anlatıyor ben onun kıymetini bilemedim o çok iyiydi onun bedduası yüzünden başıma bu evlilik geldi hatta durun onun numarası benim aklımda var whatsaptan size resmini gösteriyim dedi tabi onlarda bu kadını birakmakla hata yaptın şu bu bende aradım ağzına geleni saydım o beni suçladı sen beni dinleyemezsin diye karakola şikayet e gidecem diye karşılık verdi ardından ablasını arayıp araya başka laflar katarak beni kötüledi ben olmazsam açlar annesi zaten istemiyor baya ağır laflar etti
benimde annem babam küçükken ayrıldılar babam beni hiç aramıyordu onun zorluğunu çok çektim şimdi kızımda babasını çok seviyor hep bu gün ne zmn gelcek diye sorar çalışmıyorum aslında sevmiyorum ama alışkanlık çok evimi seviyorum düzenimi seviyorum ama böylede yaşaamıyorum her kavga ayrılmak istiyor gurursuz kadınsın gidemiyorsun diyor evi ben tek başıma geçindiremem 900 kirası var bosaniyim anneme gidiyim diyorum kızıma üzülüyorum çünkü eşim 1 kere bile gelmez görmeye zaten oda öyle diyor o beni büyüyünce bulur diye annemde çalışsam okulu var yanında olamıcam birde cok hareketli annemlere gittigimizde bile yerinde durmuyor bir gun kalsak anne evimize gidelim der hep. daha önce çalışmadım nerde çalıscam annen kalp ameliyatı oldu kendini zor geçindiriyor bende gidersem daha zor olur nafakada vermem diyor sigortam yok zaten zorla olursa ödemem ceza evinde yatarım diyor o kadar caresizimki hergun mutsuzum

18 yaşınızdan beri bu adamla mı berabersiniz?Telefonla iş yerindeki konuşmalar nasıl dinleniyor ilk kez duyuyorum..Hafiye gibisiniz maşallah :))Siz zaten evli değilsiniz böyle evlilik olmaz.Çocuğunuza yazık bu olaylara şahit olup psikolojisi bozuluyor.

Allah yardımcınız olsun...
Keşke başından beri , o kadar yaş farkı ve evlilik geçiren biriyle birlikte olmasaymışınız. Yaşınız çok genç :KK43:
Evimden , düzenimden vazgeçmem , ailemin yanında kalamam derseniz sanırım kabullenip yaşamaya devam etmelisiniz... Kızınız , şuan için baba sevgisi özlemi çeksede ,yaşı büyüyünce size hak verecek annesini aldatan bir adamdan uzak olduğu için sevinecektir bile.
Bu şekilde devam edeyim dersenizde , bilemiyorum ama her kadın için gurur ve onur kırıcı . Hazmedemezsiniz gibi geliyor , her yüzüne baktığınızda pislikleri gelecek gözünüzün önüne...
Allah hayırlı kapılar açsın , ferahlatsın inşallah.

Telefonu dinlemek çok büyük bir suçtur
Anlamadım konuşmadığı halde Nasıl dinlediniz arkadaşlarıyla masada konuştuklarını
Eşiniz bu durumdan şikayetçi olursa ceza alırsınız

Onun erkekligine ......vereceği nafakayida alma zaten.. bacım sen 7 yıldır bu adamla birlikteysen 17 yaşında 34 yaşındaki adamla nasıl tanıştın Allah aşkına okulun yokmuydu bi akıl vereninde mi olmadı çocuk aklinla cocuklu koca adamla evlenmişsin.
Hadi iş işten geçti diyelim daha 25 yaşındasın bal gibide çalışır kızına bakarsın kızın zaten okul cağına gelmiş ayaklarının üstünde dur biran önce kurtulmaya bak.. bi kuru ekmek ye bi erkeğe muhtaç olma..

Bu babanin kızına verebileceği bir sey var mi sence??Kızın tabiki seviyor ve soruyordur babasını ama zaten evine zamaninda gelmiyor ki "ne zaman gelecek" diyor.Kamyon çarptı esin öldü say,git annenle ve kızınla yeni bir hayata basla

Telefon dinleme olayı nasıl oluyor anlamadım ama anladığım bir şey varsa adam eski eşine aşık ve onunla boşandığı için deliler gibi pişman. ..

Allah yardımcınız olsun...
Keşke başından beri , o kadar yaş farkı ve evlilik geçiren biriyle birlikte olmasaymışınız. Yaşınız çok genç :KK43:
Evimden , düzenimden vazgeçmem , ailemin yanında kalamam derseniz sanırım kabullenip yaşamaya devam etmelisiniz... Kızınız , şuan için baba sevgisi özlemi çeksede ,yaşı büyüyünce size hak verecek annesini aldatan bir adamdan uzak olduğu için sevinecektir bile.
Bu şekilde devam edeyim dersenizde , bilemiyorum ama her kadın için gurur ve onur kırıcı . Hazmedemezsiniz gibi geliyor , her yüzüne baktığınızda pislikleri gelecek gözünüzün önüne...
Allah hayırlı kapılar açsın , ferahlatsın inşallah.
Amin inşallah hayırlı kapılar açılır benim evden gitme cesaretim yok sanki gidersem kızıma iyi gelecek veremem korkusu var ama bi yandanda daha ne kadar katlanırım diyorum yaşım küçük olduğu için anlayamadım nasıl biri olduğunu ailem istemedi evlenmemi zaten ama cahillik

Amin inşallah hayırlı kapılar açılır benim evden gitme cesaretim yok sanki gidersem kızıma iyi gelecek veremem korkusu var ama bi yandanda daha ne kadar katlanırım diyorum yaşım küçük olduğu için anlayamadım nasıl biri olduğunu ailem istemedi evlenmemi zaten ama cahillik
Hiç görüştünüz mü bu konuyu ailenizle.?
Belki size destek olsalar , güveniniz yerine gelecek ve sağlıklı karar verip boşanacaksınız

Telefon dinleme olayı nasıl oluyor anlamadım ama anladığım bir şey varsa adam eski eşine aşık ve onunla boşandığı için deliler gibi pişman. ..
Kadin ayrıldıktan sonra dansöz olmuş eğitimini alıp ayrıca evlenmiş yeni şimdi mantıklı düşündüğünde onun gözüne o daha iyi geliyor makyajlı resimleriyle

Elalem nasıl çalışıyorsa sende öyle çalışacaksın herkesin çocuğu hareketli herkesin çocuğu özel ve her annede bebeğinin yanında olmak ister 24 saat
Bahanen yok yani! 14 yaşında iken sana göz diken herif kusura bakmasında nafakanı verecek, ödemem falan yok yani hapse girsin görsün
Sen şimdi seni istemeyen bir adamla ömür geçirmek istiyormusun kararını vereceksin sonra iş ilanlarını açacaksın önüne başlayacaksın bir yerden, daha 25 yaşında gencecik kızsın
Kızın zaten kreş Çağında kreşe göndereceksin annen okuldan alacak sen gelene kadar bakacak bu arada kesin eğitimini de yarım bırakmışsındır onu da tamamlamanın yollarını ara
Sübyancı heriflere de acayip sinir oluyorum sen ne koparabiliyorsan kopar salaklık edip boşanmasaydı eski karısından şimdi de seni boşarken tabiki maddi bir bedel ödeyecek onu da avukat halleder

Telefonu dinlemek çok büyük bir suçtur
Anlamadım konuşmadığı halde Nasıl dinlediniz arkadaşlarıyla masada konuştuklarını
Eşiniz bu durumdan şikayetçi olursa ceza alırsınız
Başka program var anlık gibi açtığımda direk görüp duyabiliyorum

Elalem nasıl çalışıyorsa sende öyle çalışacaksın herkesin çocuğu hareketli herkesin çocuğu özel ve her annede bebeğinin yanında olmak ister 24 saat
Bahanen yok yani! 14 yaşında iken sana göz diken herif kusura bakmasında nafakanı verecek, ödemem falan yok yani hapse girsin görsün
Sen şimdi seni istemeyen bir adamla ömür geçirmek istiyormusun kararını vereceksin sonra iş ilanlarını açacaksın önüne başlayacaksın bir yerden, daha 25 yaşında gencecik kızsın
Kızın zaten kreş Çağında kreşe göndereceksin annen okuldan alacak sen gelene kadar bakacak bu arada kesin eğitimini de yarım bırakmışsındır onu da tamamlamanın yollarını ara
Sübyancı heriflere de acayip sinir oluyorum sen ne koparabiliyorsan kopar salaklık edip boşanmasaydı eski karısından şimdi de seni boşarken tabiki maddi bir bedel ödeyecek onu da avukat halleder
Peki davayı kimin açtığı önemlimi benim şuan acicak durumum yok bu konularıda hiç bilmiyorum nereye gidiler ne yapılır diye artı üzerimden vergi kredi kart borçları var hepsini kendi yaptı bu nasıl ödetebilirim

Baştan sona vasat bir ilişkiniz varken çocuk yapmışsınız ve bu kişi de sorumluluk sahibi değil. Gerçi sen çocuktun evlendiğinde. Akıllı planlı hareket etmek zor.
Ne diyelim ki zaten sen bir sürü bahane saydın. Oraya gidemem evimi seviyorum bla bla bla. Tamam seversin de birşey demiyorum,ayrılmak basit değil ama böyle de yaşamak olur mu? Bir şekilde ayaklarının üzerinde durmak için bir çaban olmalıydı şimdiye kadar..

Back