Boşanmak ya da boşanmamak

Ama benim cinsel isteğim var. Fakat eşimi arzulayamıyorum. Evet cinsellik yasanmadıgı içinde hormonlar dengesizleşiyor erilleşiyor kadın stres oluyor. Fakat ilişkimde önceliğim cinsellik yaşayamamak değil duygusal destek olunmaması. Ben ilişki dısında bir seye üzülmüş ağlarken yanıma gelmemesi sakinleştirmemesi. Bilgisayara bakmaya devam etmesi gibi gibi davranısları var.

Bunu bazen düşünüyorum. İçten içe rahatlayacakmısım hafifleyecekmişim gibi hissediyorum ama acele mi ediyorum haksızlık mı yapıyorum diyerek suclu hissediyorum ve özlemekten de korkuyorum
Alışkanlıktan, konfor alanından çıkmak kolay olmuyor. Eşinizi özleyeceğinizden değil de düzeniniz değişecek diye kaygılanıyorsunuzdur aslında. Arada az biraz aşk sevgi olsa bu denli dokunmaktan kaçmak istemezsiniz insan sinirden delirse bile bir sarılası geliyor içinden çünkü.

Ayrilinca Türkiye’ye donmeniz zorunlu mu? Vize/oturum durumunuz nedir?

Hayvan konusunda çok endişelenmeyin. Tabii ki neredesiniz, hayvanlarınız ne ve kaç tane bilmiyorum ama üç tane kediyle yurt dışından (bir Avrupa ülkesi) Türkiye’ye geldim ve 10 ay sonra geri dondum. Kedileri Türkiye’ye getirmesi en ucuz ve kolay kısmıydı diyebilirim. Eğer sormak istediğiniz bir şey olursa her zaman yazabilirsiniz, zamanında çok ince araştırdığım için bayagi tecrübem oldu.

Evet Türkiye ye dönmek isterim. Zaten bulundugum ülkede de mutlu değilim. Evlilik vizesiyle kalıyorum suan. 2 köpek 4 kedimiz var. Köpeklerim yaşlı sayılır biri kalp hastası. Onları bindiremem uçaga maalesef. Kediler de 12 saat ucak yolculuguna dayanır mı bilemiyorum. Cok arada kaldım bu durumda.

Hiç sarılmak için gelmiyor. Eskiden kanım kaynardı sarılırdım öperdim sıkardım. O halde bu hale geldiğime inanamıyorum ve cok üzülüyorum.Eşimde benim gibi temas göstermezdi sevgisini böyle göstermezdi. Belki de ondan karsılık göremedim ve gittikçe teması da kestim duygusal destek de göremeyince zor zamanımda.

Yani cano bu evliliği sürdürmek için tek motivasyonun lojistiğin zor olmasıysa ortada pek bir evlilik yok demektir evliliği zaten gözden çıkarmışssın sadece taşınmanın detayları kalmış senin için.

Hayvanını arkanda bırakıp gitme düşüncesi insanı çok üzüyor. O kısma takılmakta ben haklı buldum kendisini

Hayvanını arkanda bırakıp gitme düşüncesi insanı çok üzüyor. O kısma takılmakta ben haklı buldum kendisini

Bırakmasın tabi, ben olsam köpeğimi ölsem bırakmam. Hele yailıysa zaten hiç olmaz. Ayrı eve çıkma olanağı olmaması çok kötü olmuş.

Yok pişman olmaktan, özlemekten, yanılmaktan da korkuyorum. Ve elimde cocugum gibi büyüyen köpeklerime ben yokken bir sey olırsa diye de düşünüyorum. Kafamda bir sürü şey var. Sadece ayrılırsam şöyle mi yaparım diye düşündüğüö zamanlar da oldu. Bu yüzden sordugunuz soruya rahatca cevap verdim. Çünkü ben coktan o soruyu kendime sormustum.Eşimle sürekli ilişkimiz evliliğimiz hakkında konuşasım var daraldıkca ona acmak istiyırum tekrar tekrar konuları ama yapmıyorum. Üzerine gitmek istemiyorum cok kez anlattım konustuk hep sorular sordum zaten.

Köpeğini bırakma tabi de bu adamla da devam etme bence. Gençsin duygusallık istiyorsun, cinsellik istiyorsun gayet normal, gayet de hakkın zaten. Bu adam andavallı bence, otizmli mi yoksam bilemedim ama uyuşuk bir hayat sürüyor bu adamdan istediğin şeyleri alamazsın.

Evet zor olur, haklısınız. Kediler her şekilde ilaç desteğiyle ve de titiz hazırlıklarla uzun yolculuklarla başa çıkabiliyor ama 4 tane de zor gerçekten. Her şey gönlünüzce olur insallah.

Evliliğinizle ilgili tek diyebileceğim ise mutlu değilseniz, artık olmuyor gibi hissediyorsanız bir yerden sonra tamam demek lazım, kendinizi yıpratmadan.

Bilmiyorum ne yapacagım. Bu kadar hayvanı da onun sorumluluguna bırakamam bu da vicdanıma ters.Arkamda da bırakamıyorum hiç birini. Resmen cocuklu evlilik gibi sanırım bu. Bu ülkede kalmaya da devam etmek istemem acıkcası ayrılırsam. Çünkü aşıro bunaldım buradada. Asla bana göre yer değil. Ait hissetmiyorum kendimi.

Yabancıysa muhtemelen hayvan bakabiliyordur, bence aranızda anlaşın yaşlı köpeği bırak, diğerlerini de paylaşın. Benim de köpeğim var bu arada yani ben de köpeğimden ayrılamam tabi ama böyle de hayat gitmez, orayı sevmiyorsun adamı sevmiyorsun bırakman gerek bu işi.

Zaten sevgiliyken birlikte sahiplenmiştik ikimiz bakıyorduk köpeklere türkiyedeyken. Tasınınca yurt dısına da getirdik köpekleri. Kedileri buradan kurtardık sahiplendik. Kendisi biliyor kedi köpek bakmayı. Sanırım son bir damlanın taşmasını bekliyorum patlamak için. Tam ucundayum çünkü. Zamana bırakıyorum sözde ama tükenerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…