Boşanmak ya da boşanmamak.

Ben çok şanslıyım mide bulantısı vs sıfır 20. Haftam göbek hala yok ama çok yorgunum kafam kalkmıyor tahammül edemiyorum anneme de böyle çalışıyorum ama iş yeri tazminatı verip bay bay diyecek doğum iznim bile gelmeden. Ben kendimi zorluyorum ya. Düzelsin istiyorum tabii ki. Ama içim soğudu adama. Bunu da ilk düşük oldu ona bağlıyorum çünkü ilk hamilelikte muyluydum mesela heyecan vardı bunda da tam tersi sürekli korku ve mutsuzluk vardı eşimden bağımsız

Böyle nasıl devam edecek ki
Çok garip gelecek ama her şey bitti dediğiniz anda yeşillenir bir şeyler. Küçüklüğümden beri annemler hep tartışırdı mesela. Ben o yaşımdan beri dua ederim kaç sene. Ben daha yeni kendi olayların olunca saldım her şeyi yeter dedim. Bakış açım da değişti çünkü. Ve şuan çok iyiler (maşallah). Yani sıkıntılarınızı bi düşünün neyi kafanıza takıyorsunuz, ne olsun istiyorsunuz. Birde gerçekten tartışmaya değecek konular mı tatsızlıklar. Birbirinizi bir süre bunaltmayın. Aileleri de umursamayın. Çok anlam yğklemekten oluyor gerçekten. Ben şimdi diyorum ki eski kaynanamı çok takmışım kafama.

Bu bir süreç siz eşiniz değişiyorsunuz bir aile oluyorsunuz. Kimse sabit karakterde kalamaz huy yani demek istediğim. Ama kaldırılmayacak çizgileriniz ezildiği zaman tavur koyun. Çekip giderek kavga ederek değil. Sakin lafını söyleyip muhatap olmayarak( büyük şeyler olmadığı vs) özelden anlatmak isterseniz dinlerim.

Şuan annesi umrumda bile değil artık. Takmıyorum bile. Teşekkür ederim ben de boşanmış aile çocuğuyum eşim de öyle. Haliyle içten içe bence ayrılmak istemiyoruz. Yazacağım

Esim konfor alanina cok duskun oldugu icin bosanmak istemedigini dusunuyorum demissiniz ama bence siz de oylesiniz. Beni bosanma fikrinden vazgeciren annem oldu demissiniz. Yazdiklarinizdan benim anladigim anneniz bahane siz de bosanmak istemiyorsunuz. Su durumda acele atmeyin zaten hamilesiniz ve hassas bir donemdesiniz.

Bu konuyu açtıktan sonra işsiz kaldım şuan boşanma yoluna istesem de girmem en azından bebeğim büyüyene kadar. Annemle konuşurken bitmişti kafamda evden gidecektim. Annem ikna etti evet olmaz dedi böyle ani karar veremezsin o zaman durup durup neden çocuk yaptın artık kafana göre gidemezsin her şeyi yakıp gitme otur evinde dedi ikna etti beni kayınpederimle beraber. Ve evet evlilik bir yerde rahatlık. Tek olsam neyse ama doğmamış bebeğimle boşanırsam hayat bana kolay olmayacak.

Uzmeyin kendinizi her serde bir hayir vardir. Onceliginiz bebeginiz ve kendi ruhsal sagliginiz olsun. Bu surecte belki bir seyleri cozersiniz. Saglikla gelsin bebeginiz.

Ohooooo. Yuvanı kibrit çakıp yakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…