Eski defterleri hiç açmadı bu zamana kadar.niye boşandığımı bile sormadı hiç.Sadece ayrı kaldığımız süreçte bana benim gibisini bulamazsın ama yine güzelliğine kanacak bi aptal daha bulur evlenirsin üzülme 2. evliliğimde bitiyor diye dedigüzelliğine kapılıp ilk evliliğini umursamamış ama evlendikten sonra kafasınız kurcalmış gibi geldi bana.hiç eskiyle ilgili söylemleri oldu mu?
Sürekli evi terk eden biri değilim.her tartışmada eşim bana çekil gözümün önüden yanımda durma uzak dur benden der dururdu.bende yeter ya bu ne biçim uslup ne biçim tavır ddiyerek istenmediğim yerde niye durayım diye gitmelere kalkardım ama hiç gitmişliğim olmadı.gitmeye kalktığımda ya o hep beni durdurdu ya ben kendim kaldım yada yoldan döndüm.sadece ilk defa babamın evine bu son olayda geldim,çünkü ciddi anlamda pskolojik buhran yaşıyordumben seni çözdüm canım.sen tartışmalarda, kavgalarda evi terk eden birisin yanılıyormuyum. eğer böyleyse çok büyük hata yapmışsın. bu tip erkekleri bilirim. ne yaparsan yap evi terk etme. evi terk demek bunların zihninde o.. ile aynıdır. kadının yeri evidir, ne yaşanırsa yaşansın evde olacaksın. git odaya ağla ama evi terk etme. sana saygısı bundan bitmiş muhtemelen. eğer boşanmak istemiyorsan yapman gereken bir şey var.
en dğrusu bu yazdıkların biliyorumBoşver anasını dıdısını koskoca adam aklı yok mu? Dönmezse dönmesin boşver bak ne güzel doldurmuşsun zamanını Rabbim her şeyin hayırlısını versin üzülme artık yok say onu biliyorum zor ama o düzelmeyip kafaya dank etmedikce sen niye üzüleceksin benim arkadşım 10 kere gitti annesine kocasını bırakıp her seferinde aglaya aglaya aldı karısını gittiği yerden ayrılmak ıstemeyen seven adan bırakmaz eşinden kolay kolay ayrılmaz koy artık bu durumu kafana sen değil o sorgulasın artık sen keyfine bak boşver neden evden ayrıldım dıye de kendını suclama sakın
eşin bitirmiş zaten kafasında bu evliliği... hem ruhen hem fikren hem de fiilen... sen de kabullen artık bu durumu... zaten psikolojisi bu kadar bozulmuş biriyle nasıl yürütebilirsinki?birileriyle konuşmaya ihtiyacım varr kızlarr(
Eşimle iki haftayı geçecek hiç konuşmuyoruz ne o yazdı aradı ne de ben.
Ve hala daha ne annesi ne de babası insan yerine koyupta beni aramadılar.
Ailem bana ve gelinen noktaya o kadar çok üzülüyor ki,eşimin ailesi bu duruma nasıl bu kadar kayıtsız soğuk kalabiliyor anlayamıyorum.Oysa ne benim ne de ailemin hiçbir sorunu olmadı bu zamana kadar onlarla.babam eşime ev kredisi çekmiş adam düşünün yani.
Eşimin de bu kadar kayıtsız olmasını ve amannn biterse biter hallerini hep ailesine bağlıyorum.
Kesin boşanıcazyılımız dolunca b,liyorum artık((
evet aynen öyle olmuş arkadaşım...Sadece bu ilisikide hep cok seven oyken nasıl bu kadar cabuk degisebildi onu düşünüyorum. Yurumeyeceginin zaten farkindayim.oyle aşkından geberiyo felan da degilim.ikinci evliligimde bitecek diye galiba tüm bu kaygim.normalde cok guclu cok gaddar umursamaz ve istedigi her insani elde edebilecek biriyim. Hirsimdan bu ofkem sorgulamalarim
arkadasim, Allah hakkinda hayirli olan karari verdirsin insaAllah.. ben bi kez daha denemenden yanayim.. hemen cocuk dusunmeden.. bi sans daha tanı ama hemen bayila bayila kabul etmis imaji cizme..Eşim 14 subat sevgililer gununde geri geldi kizlar.simdi aklım ve duygularim daha karışık. Hangisi dogru bbosanmakmi yoksa tekrar düzeleceğine inanarak denemek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?