• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak üzereyimmm:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi mssvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuan sadece hayatıma yön vermeye çalışıyorum.
bende kısıtladığı herşeyi gerçekleştirme çabasındayım.
İş başvuruları yaptım,ehliyete yazıldım,kurslara gdiyorum,banka sınavlarına hazırlanıyorum vs vs.
Bu süreçte inananın Allah'a sadece hayırlısıysa olsun dedim.Hatta 4444 kere Salat-ı Tefriciye duasını okudum bitirdim.
Hala daha ayrıysak ve düzelme yolunda hiç çaba göstermeyip kendi hatalarıyla yüzleşmediyse ve Allah da onu bana getirmediyse vardır bi hayır diyorum.
Ben onun için çok çaba göstermiş bi insanım.
Evden gittikten sonra bile benden evliliğimizden vazgeçme,ben boşanmak için aileminn yanına gelmedim.ikimiz biraz ayrı kalmalıydık,kendi adıma yaptığım tüm usulsüz şeyler için özür dilerim demiştim haftalarca.
Ama ne her kavgada ettiği küfürler hakaretler için özür diledi ne de benimde hatam var dedi.
Tek söylediği sen beni terk ettin gittin,bekar hayatını özldin,bu eve bi daha geri dönemezsin,bu iş bitrmiştir.
Anlamadığım hiç mi ailesi yol göstermedi buna,onlar da mı bitmesi tarftarı,nasıl bu kadar kayıtsızlar,beni ve ailemi nasıl aramazlar aklım almıyo.
Ztenn hep sevilmeyen bi çocuktu benim eşim,annesi tarafından 2 yaşında terk edilmiş biri.
Yaşadığı herseye ragmen hala daha o annesinin sözlerine mi kulak veriyor.
Ona hep seni benden çok kimse sevemez demiştim ne annen ne baban.eşim bunu hep kabul ederdi.şimdi ise anasının eteklerinde :(((

güzelliğine kapılıp ilk evliliğini umursamamış ama evlendikten sonra kafasınız kurcalmış gibi geldi bana.hiç eskiyle ilgili söylemleri oldu mu?
Eski defterleri hiç açmadı bu zamana kadar.niye boşandığımı bile sormadı hiç.Sadece ayrı kaldığımız süreçte bana benim gibisini bulamazsın ama yine güzelliğine kanacak bi aptal daha bulur evlenirsin üzülme 2. evliliğimde bitiyor diye dedi

Boşver anasını dıdısını koskoca adam aklı yok mu? Dönmezse dönmesin boşver bak ne güzel doldurmuşsun zamanını Rabbim her şeyin hayırlısını versin üzülme artık yok say onu biliyorum zor ama o düzelmeyip kafaya dank etmedikce sen niye üzüleceksin benim arkadşım 10 kere gitti annesine kocasını bırakıp her seferinde aglaya aglaya aldı karısını gittiği yerden ayrılmak ıstemeyen seven adan bırakmaz eşinden kolay kolay ayrılmaz koy artık bu durumu kafana sen değil o sorgulasın artık sen keyfine bak boşver neden evden ayrıldım dıye de kendını suclama sakın

ben seni çözdüm canım.sen tartışmalarda, kavgalarda evi terk eden birisin yanılıyormuyum. eğer böyleyse çok büyük hata yapmışsın. bu tip erkekleri bilirim. ne yaparsan yap evi terk etme. evi terk demek bunların zihninde o.. ile aynıdır. kadının yeri evidir, ne yaşanırsa yaşansın evde olacaksın. git odaya ağla ama evi terk etme. sana saygısı bundan bitmiş muhtemelen. eğer boşanmak istemiyorsan yapman gereken bir şey var.
Sürekli evi terk eden biri değilim.her tartışmada eşim bana çekil gözümün önüden yanımda durma uzak dur benden der dururdu.bende yeter ya bu ne biçim uslup ne biçim tavır ddiyerek istenmediğim yerde niye durayım diye gitmelere kalkardım ama hiç gitmişliğim olmadı.gitmeye kalktığımda ya o hep beni durdurdu ya ben kendim kaldım yada yoldan döndüm.sadece ilk defa babamın evine bu son olayda geldim,çünkü ciddi anlamda pskolojik buhran yaşıyordum

Boşver anasını dıdısını koskoca adam aklı yok mu? Dönmezse dönmesin boşver bak ne güzel doldurmuşsun zamanını Rabbim her şeyin hayırlısını versin üzülme artık yok say onu biliyorum zor ama o düzelmeyip kafaya dank etmedikce sen niye üzüleceksin benim arkadşım 10 kere gitti annesine kocasını bırakıp her seferinde aglaya aglaya aldı karısını gittiği yerden ayrılmak ıstemeyen seven adan bırakmaz eşinden kolay kolay ayrılmaz koy artık bu durumu kafana sen değil o sorgulasın artık sen keyfine bak boşver neden evden ayrıldım dıye de kendını suclama sakın
en dğrusu bu yazdıkların biliyorum:((( ailemin yanına geleli tam 1 ay oldu.ilk haftalar çok kötüydüm bunalımdaydım,yatıp kalkıp hatta uykudayken bile dua ediyordum Allahım yardım et nolur yardım et diye.O süreçte benimde canımda çok yanıyo,neyin eksiktide gittin,sevgi herşeyi affetmez,ben baba evine giden bi kadını anca boşarım diyen bi adamla muhatap oluyordum.O beni deliler gibi sevdi de beni evliliğe ikna etti.bi hevesmiş demekki bu kadar çabuk bitrdiğine göre.üzülüyor mu düşünüyor mu yada ne yapmak istiyor keşke bunları bilebilseydim.geri dönüşü yok kabullendim artık evet.çünkü kadınlık onurum sevgimden daha ağır basıyor artık.ama sadece üzülsün istiyorum,unutamasın yaptıklarını

Bak canım senı anlıyorum bosver o uzuluyo mu acaba bılmem ne hee üzülüyo hemde çok ne alakası var üzülen adam seven adam gurur murur tanımazzzzzz bosversene sen aklını başına topla kendıne gel erkekler mantıgıyla hareket ederler uzulmezler dusunmezler bızım kadar nettır onlar düz bakar uzulurse gelır konuşur ozur dıler tutar ellerınden hadı evımıze der sende tıpış tıpış gıdersın soz verırsınız birbirinize vs vs ama adam gelme dıyor kufur edıyor vsvs sen gıttın tamam baba ocagına gıdebılırsın burbundan getırmış olabılır ee gıtmeyecektın gıttın bosanıcaz sen kedı gıbı mıyakladın uzuldun mesajlar yazdın ayrılmayalım dusunelım vs vs hala ıyı nıyetlısın arkadşım yaaa halaaaa dusunme acaba o ne dusunuyor dıye kendıne saygın olsun bıraz yaa kendıne uzul sen o senın ıcın uzulse bu konusmaların ve sevgın ıcın ucardı sana sen nıye onu dusunuyosun unutma once can sonra canan bır de bu adam o kadar guvenmış kı her gıdısınde donmussun vs vs bır de s-zateb 2. evlılığı elaleme karsı utanır tıpış tıpış gelecek dıye senle ınatlaşıyor burnunu sürtecek aklı sıra yaaa şimdi soruyorunm sana bu adamdan hayır gelır mıı dusman olmuş resmen hadı hadı arkadaşım onundekı guzel hayata ve hayırlı ınsanlara bak sen gecmış olsun

hayır gelmez elbet biliyorum.zaten yüreğimde mantığıma uydu artık.Şair demiş ya yıkıldı yolunu bekleyen şehir,artık gelsen de bir gelmesende bir..

Tabı kı de her zamanla gecer neler gecmıyor kı zaman akıııppppp gıdıyor.Şöyle derin bir nefes all kapandı bu sayfa de her defasında bır de sana tavsıyem Rabbıne yonel namazını kıl dualar et Hayırlı ınsan cıkarsın karsına dıye bu ask acısını ve acılarını cabuk atlatmak ıcın dualar et. Aılenı uzme uzulmemelerı ıcın takmadıgı goster Bosverrr gelen saglar bızımdır gelmeyenlere EL_FATİHA

Her şerde vardır bi hayır derler.
Ben Evlendikten sonra Allah'a ne kadar çok yöneldiysem eşim o kadar çok uzaklaştı.
Bu süreçtede hergünüm duayla geçiyor.Çok şükür rabbime huzuru bir tek öyle buluyorum.Oyüzden diyorum ya Allah onu bana getirmediyse en iyisini en güzelini biliyordur,hayırlısı budur.Dualarımda hep bu yönde,Hayırlıs yollara sevk et Allahım diyorum.
Hangisi hayırlıysa onu yaşat bi an önce.Boşanmaksa boşanmak.
Salat-ı tefriciyeyede sırf bu yüzden başladım.etkili olduğunu biliyordum.Çok şükür okudum bitirdim,o yönden de içim rahat.Çünkü ben ondan daha çok dua okuyan Allah bilen bi insanım.O dışarda ararken herşeyi ben Allah yolunda bulmayı seçtim huzuru.

Rabbım hayırlısına yoneltıcek senı ıns sakın uzulme sabret sabretmek en guzel sevap eden er ya da gec ettıgını bulur.

Alakan için çok teşekkür ederim.hersey bildigin gibi konusmuyoruz yazismiyoruz.suan ailesinin yaninda zaten.izin almis işinden 10 gün. Daha bi rahatlamis tadini cikariyordur zamanin.bende napim her gunumuze cok sukur.banka sinavina giricem haftaya.ona hazirlaniyorum.ehliyet basladi allahtan.gunumu gecirip kafami dagitabiliyorum.artik eskisi kadar da takıntılı degilim.hayirlisini diliyorum Allahtan

birileriyle konuşmaya ihtiyacım varr kızlarr :KK43:(
Eşimle iki haftayı geçecek hiç konuşmuyoruz ne o yazdı aradı ne de ben.
Ve hala daha ne annesi ne de babası insan yerine koyupta beni aramadılar.
Ailem bana ve gelinen noktaya o kadar çok üzülüyor ki,eşimin ailesi bu duruma nasıl bu kadar kayıtsız soğuk kalabiliyor anlayamıyorum.Oysa ne benim ne de ailemin hiçbir sorunu olmadı bu zamana kadar onlarla.babam eşime ev kredisi çekmiş adam düşünün yani.
Eşimin de bu kadar kayıtsız olmasını ve amannn biterse biter hallerini hep ailesine bağlıyorum.
Kesin boşanıcazyılımız dolunca b,liyorum artık :KK43:((
eşin bitirmiş zaten kafasında bu evliliği... hem ruhen hem fikren hem de fiilen... sen de kabullen artık bu durumu... zaten psikolojisi bu kadar bozulmuş biriyle nasıl yürütebilirsinki?

Sadece bu ilisikide hep cok seven oyken nasıl bu kadar cabuk degisebildi onu düşünüyorum. Yurumeyeceginin zaten farkindayim.oyle aşkından geberiyo felan da degilim.ikinci evliligimde bitecek diye galiba tüm bu kaygim.normalde cok guclu cok gaddar umursamaz ve istedigi her insani elde edebilecek biriyim. Hirsimdan bu ofkem sorgulamalarim

Sadece bu ilisikide hep cok seven oyken nasıl bu kadar cabuk degisebildi onu düşünüyorum. Yurumeyeceginin zaten farkindayim.oyle aşkından geberiyo felan da degilim.ikinci evliligimde bitecek diye galiba tüm bu kaygim.normalde cok guclu cok gaddar umursamaz ve istedigi her insani elde edebilecek biriyim. Hirsimdan bu ofkem sorgulamalarim
evet aynen öyle olmuş arkadaşım...

Eşim 14 subat sevgililer gununde geri geldi kizlar.simdi aklım ve duygularim daha karışık. Hangisi dogru bbosanmakmi yoksa tekrar düzeleceğine inanarak denemek mi

Son bir şans
Pişman olmamak adına verilebilir
Gerçi insanlar değişmez ama yine de boşanırsan birgün zamanında şans vermiştim dersin.

Herşey düzelir umarım.
Psikolojik rahatsızlığı var gıbı geldi bana. Doktora götür derim. Mesleki stres ve baskıdan kaynaklı muhtemelen.

Eşim 14 subat sevgililer gununde geri geldi kizlar.simdi aklım ve duygularim daha karışık. Hangisi dogru bbosanmakmi yoksa tekrar düzeleceğine inanarak denemek mi
arkadasim, Allah hakkinda hayirli olan karari verdirsin insaAllah.. ben bi kez daha denemenden yanayim.. hemen cocuk dusunmeden.. bi sans daha tanı ama hemen bayila bayila kabul etmis imaji cizme..

Back