• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak üzereyimmm:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi mssvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen surekli gidcem diyip gitmedigin icin esin ona bagliynissin onsuz bise yapamaz gibi anlamis ve sanirim simarmis

bana sana güvenmiyorum gittin oralarda kimbilir ne boklar yiyosun.aklıma bir sürü iğrençlik geliyo.düşüne düşüne kafayı yiyeceğime bitirirm daha iyi diye mesaj atmış şimdi.öfke kıskançlık kuruntu yine eşimde ortaya çıkan şizorfrenik ruh ali.of allahımmm:(((

Bir asker eşi tanımadım ki kocasından yakınmasın. Sanırım askeriyedeki hiyerarşiden, disiplin ve baskıdan dolayı hınçlarını sevgililerinden/eşlerinden çıkarıyorlar. Bir dönem bi arkadaşımın sevgilisi askerdi, aynı böyle aşırı kıskançlıklar, dengesiz davranışlar, küfürler.. Allah yardımcın olsun..
Size katılmıyorum. Benim babamda askerdi. Üstelik denizaltıcıydı. İşi çok zor ve stresliydi. Buna rağmen bir kere ağzından küfür,kötü söz,hakaret dıymadık. Aksine hep ılımlı,hoşgörülü ve daima kibardı. Bu durumun meslekle değil kişilikle alakası olduğuna inanıyorum

kızlar kocam hala dava için bi adım atmadı.iki gün önce mesaj atmış gece nerdesin geziyo musun tozuyo musun oralarda.şu iş bitene kadar akıllı dur.yarını aileni de arayıp mahkeme işini bildiricem felanfilan diye.ertesi gün de aramadı ailemi.bi de ortak arkadaşlarımız hep beni soruyormuş o da ayrılcamızı kimseye söylememiş.herkese eşim gelecek demiş.ne yapmaya çalışıyo bu aadam bi akıl verinn nolur

kızlar kocam hala dava için bi adım atmadı.iki gün önce mesaj atmış gece nerdesin geziyo musun tozuyo musun oralarda.şu iş bitene kadar akıllı dur.yarını aileni de arayıp mahkeme işini bildiricem felanfilan diye.ertesi gün de aramadı ailemi.bi de ortak arkadaşlarımız hep beni soruyormuş o da ayrılcamızı kimseye söylememiş.herkese eşim gelecek demiş.ne yapmaya çalışıyo bu aadam bi akıl verinn nolur

4 Ocakta açmışsın konuyu güya 5 Ocakta dava açacaktı şu gün olmuş hala daha açıcak.. Bence seninle oynuyo seni süründürmeye çalışıyo alttan alma bence biterse bitsin bende sıkıldım de ve aramalarına falan cevap verme. Aklı başına gelecektir.

alttan alıp pişman olduğumu özürler dilediğimi söyleyeli yaklaşık 1 hafta olacak.hep dil döktüm ona bir buçuk hafta boyunca.bana hep bu işin artk oluru yok hayatımızı zehir etmeyelim bitsin gitsin.ben davayı açıcam ve seni boşıcam dedi.ondan sonra mesaj atmayı felan kestim.iki güne bi geceleri o mesaj atmaya başladı.whatsapp resmini değiştir kendi resmini koyma.durumuna gülücük öpücük koyma.listende kim var kim yok bana ekran resmi yollaa vs vs.kafası nasıl çalışıyor çözemiyorum.mesajlarına cevap vermedikçe daha da hırçınlaşıyor telefona bakamıcak kadar meşgul müsün diye.yüz defa davayı açıyorum dedi tık yok.geçen annemi aradı eşim yanınızda mı diye.telefona istedi beni.evlilik cüzdanı bilgilerini istedi ne için lazm olduğunu da sormadım.tahminimce evde olup olmadığımı annemden kontrol etti diye düşünüyorum

alttan alıp pişman olduğumu özürler dilediğimi söyleyeli yaklaşık 1 hafta olacak.hep dil döktüm ona bir buçuk hafta boyunca.bana hep bu işin artk oluru yok hayatımızı zehir etmeyelim bitsin gitsin.ben davayı açıcam ve seni boşıcam dedi.ondan sonra mesaj atmayı felan kestim.iki güne bi geceleri o mesaj atmaya başladı.whatsapp resmini değiştir kendi resmini koyma.durumuna gülücük öpücük koyma.listende kim var kim yok bana ekran resmi yollaa vs vs.kafası nasıl çalışıyor çözemiyorum.mesajlarına cevap vermedikçe daha da hırçınlaşıyor telefona bakamıcak kadar meşgul müsün diye.yüz defa davayı açıyorum dedi tık yok.geçen annemi aradı eşim yanınızda mı diye.telefona istedi beni.evlilik cüzdanı bilgilerini istedi ne için lazm olduğunu da sormadım.tahminimce evde olup olmadığımı annemden kontrol etti diye düşünüyorum
hic bosanmaya niyeti yok bence cek kendini konusma fazla bakalim ne olucak

ahh ahhh seni çok sevdiği belli. sen ara yalvar diye oyun yapıyor. kıskançlıktan çatlayacak. bırak arama asla ararsada cevap verme bak nasıl yalvaracak sana. sen evlenmeden önceki gibi ol. koştur peşinden. aç sende face ini. gez toz.en alımlılarından koy üç beş foto.

Bence sessizliğini aynen böyle koru ve gezme resimleri falan da koyma bence

Iyice zivanadan çıkmasın hersey
Bence esin seni çok seviyor
Sabır onu sana getirecek

Anlamayacak birsey yok, gidip gidip donmussunuz artik bu cocukca tavirinizdan bikmis esiniz.
Hala da ayni tavra devam ediyorsunuz.
Once hatti kiriyorsunuz
Sonra whatsapptan ulas diyorsunuz.
Madem ulasmasini istiyorsunuz hatti niye kirdiniz?
Davayi ac diyorsunuz, sonra seni seviyorum duzeltelim diyorsunuz.
Bu kadar dengesizlige kimse katlanamaz.

Yazdiklarnzda kendimi gordum bende boyleyim bu huyumdan nefret ediyorum 5dk bagirip cagirrim ardindan oper koklarm :( nefret edigorum ya bu durumdan ama hep yapiyorum nasil kurtulabilirm:(((( korkuyorum benden vazgecmesnden. Cok sevdgmden byleyim

En guzeli dimi sessiz kalmak.biraz meraktan catlamasi lazim.whatsapa resim koymustum yine.mesaj atti hemen daha yeni.kaldir su resmini ben sana cekici resimler koyma demedim mi diye.cevap vermedim bende

Bende cok korkuyorum benden vazgecmesinden.elimden bir trk sessiz sakin onun gelmesini beklemek geliyor. Cok yalvardim cunku.kabul etmedi

Esin seni cok seviyor surundurmek pesinde baksana sana odaklanms akli fikri sende :) seni gordugu an boynuna sarilmazsa bende ..m degilm

Insallah öyledir. Sagi solu pek belli olmadigi icin birsey diyemiyorum.asiri kiskancligindan bilr ceker bosar o derece yani.kafasinda cok kuran biri

Insallah öyledir. Sagi solu pek belli olmadigi icin birsey diyemiyorum.asiri kiskancligindan bilr ceker bosar o derece yani.kafasinda cok kuran biri

Bnde snn gibiym nisanlyken o cok ustume duser di ben yuz vermezdm smdi de ben oluyorum resmen istyrm hep ynmda olsn. O da eskisi gbi dgl. Sevgim hosuna mi gdyr neyse blmym. Kendme soz veryrm sarlp opmycm yuz vermycm diye bi dk snra bakiyrm kollarndaym :( usandiriyosn diyo farkndym hastalk olms benmki:( bazen onu sevmemek icn dua edyrm ya bigun biterse bu sevgyle naparm diyorm. Sacmaliga bakar msn farkndym ama elmde dgl ayrica esm 41 ben 24 yasndym onun kalbni sevyrm insanlgni. Bizi brbrmzede yakistrmzlr onu begenmzler ama bn ck sevyrm. Kime ne.

Ask boyle birsey iste.alip icine sokasin gelir.esim benim hep onu yeterince sevmedigimi düşündü. Çünkü bende senin gibi hep yüz vermemeye kendini garanti gormemesine cabaladim.su anda beni sevmedigin icin evden gittin psikolojisinde.kendi hatalarina degil benim evden gidisime endeksli.bu yüzden cok ofkeli.suan bile whatsapdan yaziyor gecenin bu saati niye onlinesin diye.dedigim gibi bosancam diye kendini paraliyo davayi actim diye bi hareketde bulunmadi.ne yalan söyleyim gun geçtikçe icim soguyor.yola onsuz da devam edebilirim guveni geldi

Ask boyle birsey iste.alip icine sokasin gelir.esim benim hep onu yeterince sevmedigimi düşündü. Çünkü bende senin gibi hep yüz vermemeye kendini garanti gormemesine cabaladim.su anda beni sevmedigin icin evden gittin psikolojisinde.kendi hatalarina degil benim evden gidisime endeksli.bu yüzden cok ofkeli.suan bile whatsapdan yaziyor gecenin bu saati niye onlinesin diye.dedigim gibi bosancam diye kendini paraliyo davayi actim diye bi hareketde bulunmadi.ne yalan söyleyim gun geçtikçe icim soguyor.yola onsuz da devam edebilirim guveni geldi

Byle dusunuyorsan eger kendinden emin ol ve ona gore hareket et , tamam seni surundurmek pesinde olablr ama fazlasi sogutur .. bunu dusunemiyor demekki. Madem istemiyo sanada karismasin o zaman. Ayrilinca daha ozgur olcksn. O olmyck hayatnda. O zamanda mj gelip yoklayacak seni.. bence sen istesen de o bosamaz

Yine bir suru sey konusuldu ve biz yine gecenin bu saatinde birbirimize girdik.ve bana yine senden bi halt olmaz pazartesi kesin açıyorum davayi.bosuna beklemisim duzelecegi yok.babanlari ararim dedi.sonuc yine kendi ofkesi baskin geldi

Back