• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak üzereyimmm:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi mssvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşinin sorunları var kesinlikle. Sanada şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Öncelikle arada çocuk yoksa ve eşinin yaptığı gibi bazı sapkın davranışlar varsa, sevginin bir önemi yok bence. Senin çocuğunda yok, kocanda gerçekten normal değil. tutarsız, o nedenle beklemeni gerektirecek hiç bir şey yok. Yaşın daha 25. Yol yakınken dön ...

herşey o kadar hızlı başladı ki.eşim beni resimlerden görüp aşık olmuş ve arkadaşımla haber yollamıştı.bir iki hafta sonra kabul ettim aralık sonu çıkmaya başladık.hemen evlenme teklif etti.ben bir kere boşandığımı söylememe rağmen seni istiyorum sadece evlenelim dedi.o kadar doğru bi insan gibi gözüküyordu ki ben onun masumiyetine aşık oldum ve evlilik istememe rağmen ona evet dedim.martta evlendik.evlenmiş boşanmış ve çok sorunlu bi ailenin çocuğu kendisi.aynı zamand da astsubay.psikolojik olarak düzgün olmadığını nikah kıyıldıktan sonra anlamaya başladım.oysa ilk bir iki ay rüya gibiydi.annesi de hep kendi gibiydi zaten.imzadan sonra herşey değişti.ilk zamanlar ipler benim elimdeydi.ben ne dersem olurdu.kalbimi kırmamak için herşeyi yapardı.sıkıştığı noktalarda oturur ağlardı.sonra aşırı kıskançlık ve kısıtlamalar başladı.ben üniversite mezunu 25 yaşında bi insanım.iş hayatıma arkadaş çevreme herşeyime kısıtlamalar getirdi.bir iki kez dayanamıyorum artık bitsin böyle olmaz haksızlık ediyorsun bana dedim.o da hep git istemiyorum dedi.ama ben her seferinde gitmekten vazgeçtim.bliyorum o da beni seviyordu.her kalışım da daha çok değişti.bu sefer saygı iyice elden gitmişti.ufak tartışmalarda bile ağıza alınmayacak hakaretler etti.en son geçen hafta gözümü karartıp yola çıktım.ama yine dayanamdım ve yarı yoldan onun yanına döndüm.kabul etmedi bittin artık.senden bi b.k olmaz.benim babam annemi döverdi söverdi annem yinede o kapıdan ayrılmazdı dedi bana.gel gelelim eve gec gelmeye arkadaşlarıyla takılmaya başladı.psikiyatriye gitmek istediğimi söyledim olaylardan bi kaç gün sonra.bana gerizekalısınn seni doktr bile düzeltemez dedi.inanamıyordum onun bu hallerine.tanıyamıyordum.duygusal vefakar kocam gitmiş yerine kalpsiz ezmekten zevk alan bi adam gelmişti.en sonunda ailem biraz uzak kalın diyerek beni eve getirdi.geliş o geliş.5 gündür ayrıyız sakın geri gelme seni istemiyorum davayı açcaz bitecek bu iş dedi

ilişkinizi, ben yaparım ederim, giderim şeylerle yıpratmışsınız malesef.Keske birdefa gitseydiniz,burnu sürtülseydi.çocuk oyuncağına çevirmişsiniz olayı eşinizinde size böylelikle saygısıda kalmamış.nasılsa gidemez mantığı oluşmuş..gidincede aklınca ceza vermeye çalışıyor.Biraaz zamana bırakın dicem adam kararlı :( kolaylıklar dilerim...

bazen bişeyler düzelmiyorsa sizin için böyle hayırlısı olabilir elbette bir yuvayı yıkmak çok kolay ama karşılıklı olarak saygınızı yitirmiş iseniz bu birliktelik sizi yıpratmaktan ve üzmekten başka bir şey getirmez dilerim hakkınızda hayırlısı olsun malesef insanlar evlendikten sonra gerçek yüzünü gösteriyor ben önceden gerek dinimzn gerekse ülkemizin yaşam tarzına bakış açısından dolayı evlilik öncesinde beraber yaşama olayını çok kötü bir şey olarak görürüdüm ancak şuan daha ılımlı bakıyorum aynı evi ,hayatı paylaşmak önemli insanları bir arada tuttan şey sadece bir imza olmamalı elbtte hiç bir şey tek taraflı değildir ama kararlı olun umarım herşey güzel olur sizin için

haklı olabilirsiniz ama durup beklemek çok zormuş.hergün psikolojim daha da bozulmaya başladı.kurtarılabilecek birşeyler var umuduyla uyuyorum uyanıyorum.kalbim mantığımın önüne geçerek beni daha da alçaltmaya yetiyor.eşim bi kaç gün önce msj attı evimize gidiyorum eşyalarını napacaksın diye.bende istemiyorum hiçbirini at dedim.tamam davayı da açıcam güzellikle bitsin dedi bende dava tarihinde gelirim oraya sen aç dedim.o günden sonrada hiç konuşmadık.telefonda bi tek whatsapı kullanabiliyorum hattı kırıp attım ordan yaz bana demiştim.normalde whatsapda hiç takılmayan adam o günden sonra hep whatsap da durum güncelliyo resim değiştiriyo felan filan.en son dün işte bulaşık makinesini nasıl çalıştıracağını sordu anlattım sağol dedi konuşma bitti.ama içim öyle cok acyodu ki mesaj attım evimi ve seni özledim diye.bana sen istediğin yerdesin babanın evinde mutlu olman lazım.bende huzuru bulamamıştın ya dedi.onu ne kadar çok sevdiğimi dile getirdim.herşeyi yeniden toprlayabileceğimi evliliğimiz herşeye ragmen kurtarabileceğimizi.bi ılımlı bi sert konuştu istemiyorum felan dedi.sonra sen gene en ufak biseyde gidersin dedi.defalarca düsün davayı açmadan önce dedim.sonra konuşalım diyip konuyu kapattı.ve akşam geri dönmedi.napıcamı bilmiyorum sürekli anılarımız geliyor aklıma çok özlüyorum yavaş yavaş depresyona mı giriyorm acaba diye düşünüyorum

bi yuva kolay kurulmuyor kabul ediyorum ama canım benim yapmayacağın şeylerin restini çekmeyecektin adam seni ciddiye almamışki ... konuşur susar demiş yani ... gidincede gururuna yedirememiş ... düzelebilir mi bilmiyorum ama hemen dava açmayın bekleyin biraz daha özler belki bilemedimki ... allah yardımcın olsun ...

elimden birşey gelmiyor zatn.mesaj atmayım diyorum tutamıyorum kendimi.sevgiliyken herşeyi o yapardı.ben giderdim o ağlaya ağlaya tutardı beni.evlendikten sonra ilk aylarımızdada o kadar iyiydi k herşey.ben evden gidene kadar tüm geceler küs bile olsak sarılıp uyurduk.gece yatakta olmadığım zaman alır getirirdi beni bana kızgın bile olsa.anlayamıyorum bu katılığını.sevdiğini biliyorum ama neden böyle hareket ediyor.onca şey yapmasına rağmen ben alttan aldım özürler diledim.hakaretler küfürler geçer iyileştiririm ben onu dedim.şimdi ki tüm inadı babanın evine bensiz gidersen bu iş biter demiştim sana.geri adım atmıcam sözümden diyo.duygularım çok zedelendi.aşağılık psikolojisine kapıldım o istemedikçe:(((

bi erkeğe sürekli gitcem bitsin artık diyince o adam korkmaz daha çok bitirir kafasında keşke onu en son olcak şey olarak düşünseydiniz ve ikna etmeye gönlünü yapmaya çalışsaydınız. mesela bende eşime ilk başlarda küsüyodum trip yapıyodum ben şunu yapcam bunu yapcam sen karışma bikerede bitsin dedim ama bunların sonunun hep bana zarar oldugunu anladm şimdi dha tatlı dille gönlünü yparak söylüyorm herşeyi ve tartısmıyorz oda kırmamaya çalışıyo beni .. siz biraz zaman verin kendinize kafanızı toparlayın snra belki düzelir (inşllah) aranız baktınız olmuyo bitirirsiniz artık en son umarm hayırlısı olur herşeyin

haklı olabilirsiniz ama durup beklemek çok zormuş.hergün psikolojim daha da bozulmaya başladı.kurtarılabilecek birşeyler var umuduyla uyuyorum uyanıyorum.kalbim mantığımın önüne geçerek beni daha da alçaltmaya yetiyor.eşim bi kaç gün önce msj attı evimize gidiyorum eşyalarını napacaksın diye.bende istemiyorum hiçbirini at dedim.tamam davayı da açıcam güzellikle bitsin dedi bende dava tarihinde gelirim oraya sen aç dedim.o günden sonrada hiç konuşmadık.telefonda bi tek whatsapı kullanabiliyorum hattı kırıp attım ordan yaz bana demiştim.normalde whatsapda hiç takılmayan adam o günden sonra hep whatsap da durum güncelliyo resim değiştiriyo felan filan.en son dün işte bulaşık makinesini nasıl çalıştıracağını sordu anlattım sağol dedi konuşma bitti.ama içim öyle cok acyodu ki mesaj attım evimi ve seni özledim diye.bana sen istediğin yerdesin babanın evinde mutlu olman lazım.bende huzuru bulamamıştın ya dedi.onu ne kadar çok sevdiğimi dile getirdim.herşeyi yeniden toprlayabileceğimi evliliğimiz herşeye ragmen kurtarabileceğimizi.bi ılımlı bi sert konuştu istemiyorum felan dedi.sonra sen gene en ufak biseyde gidersin dedi.defalarca düsün davayı açmadan önce dedim.sonra konuşalım diyip konuyu kapattı.ve akşam geri dönmedi.napıcamı bilmiyorum sürekli anılarımız geliyor aklıma çok özlüyorum yavaş yavaş depresyona mı giriyorm acaba diye düşünüyorum

Artik elinizden geleni yapmissiniz biraz durulup oturun.sessizce... Bir insan sizi yaninda isterse ayni sizin yaptiginiz gibi yaninda tutmak için cabalar.

Siz bir kapı daha acmissiniz. Zorla iteleyemezsiniz o kapidan girsin diye.. Bekleyip kabul edecek mi etmeyecek mi göreceksiniz.

Arayarak mesaj atarak üstüne giderek bir şey degistiremezsiniz. Bırakın yalniz kalmak nasilmis anlasin. Sizssiz olmak nasıl anlasin hayatındaki yerinizi anlasin. Her telefon actigimda kapima gelecek olana ben de rahat davranirim. Biraz keyfime bakayim döner gelir nasilsa derim.

Aslinda bu adamla olmasaniz daha iyi ama bosanmak istemedgnizz için bunlari yaziyrm

Anlamayacak birsey yok, gidip gidip donmussunuz artik bu cocukca tavirinizdan bikmis esiniz.
Hala da ayni tavra devam ediyorsunuz.
Once hatti kiriyorsunuz
Sonra whatsapptan ulas diyorsunuz.
Madem ulasmasini istiyorsunuz hatti niye kirdiniz?
Davayi ac diyorsunuz, sonra seni seviyorum duzeltelim diyorsunuz.
Bu kadar dengesizlige kimse katlanamaz.

Bende suna katiliyorummm...esiniz haksiz da olsa evi devamli terk edip cocuk oyuncagi haline getirmek,devamli aileleri isin icine sokmak cok yanlis.....eger bittiyse gideceksin,ve bitireceksin...simdi siz gittiniz,aglayip sizlamayacaksiniz...esinizin hatalrini soyluyorsunuz,evi terk ettim diyip,geri gelmesini de istiyorsunuz...simdi sana ne diyelim arkadasim.onden gitsek olmuyor,arkadan gitsek yine olmuyor...burada sunu anlatmak istiyorum,evlilik oyuncak degil,kararlarinizi vereceksenizde net olun.

Ama sunu soyliyeyim ki esiniz barisacak gibi gorunuyor...o da sizin evi surekli evi terketmenizden dolayi gozdagi veriyor.

E canm kendi ağzınla demişsin sen sürekli şımartılmak dediğim olsun istemişsinee bende olsam sıkılırım bir sure sonra ..hala da hem burnu surtulsun hem gelsin beni alsın istiyorsun e ozaman gitmeyecektin .. Giden sensin dönmek istiyorsan kendin don eğer dobmeyeceksende didikleme olayları boşan. Hala bir yandan devam eden ozur dileyerek soyluyorum tutarsız davranışlarınızı bırakın mutlaka

o bana beni zorlama değişmezsin dediği için tamam boşanmak istiyors boşancaz mecbur dedim.ardına içim el vermeyerek bak ben seni çok seviyorum dersimi fazlasıyla aldım sana bunu uzaktan gösteremem ki.bırak geleyim.sen gel deme bana.herkese de kafasına göre gelmiş dersin dedim.degişip değişmedğime bak.sürekli gitmeye kalktım ama hep vazgeçtim.ilk defa gittim ve bu bana ölüm gibi geldi herşeyi daha net görüyorum ailem sensin.biz severek evlendik nolr düşün bunları dedim.istemiyorum inanmıyorum sen değişmezsin.ben sana kac defa güvendim hep yarı yolda bırakmaya kalktın sevgi herşeye yetmiyo felan herkese rezil olduk ailemi niye tekrar senin için karşıma alayım ki dedi.bende herhangi biri değilsin ki arkamı dönüp gideyim eşimsin.senin ailen benim en yakının benm.ömrün boyunca yanında olacak olan tek kişiyim dedim.yarın mahkemeye gidip ögrencem sana haber veririm dedi.hala mahkeme diyosun,sen demedin mi ortada bi namussuzluk yoksa bi evlilik kolay kolay yıkılmamalı diye dedim.evlenirken bana kim ne derse desin sırtını bana yasla sadece benim sözümü dinle bu iş olacak dedin bana.şimdi aynı şeyi ben sana söylüyorum herşey değişecek ben almam gereken dersi aldım.herkesi bırak benim ne söylediğime bak dedim.yine sonra konuşalım kafanı dinle felan dedi.yanına erkek kuzenini çağırmış.onunla yaşıyo bir haftadır.her akşam ya yemekte ya cafedeler.eski facesini de açmş.bir sürü tanımadığım kız.hepsi de benim memleketimden.çıldırıcam

geçmiş olsun bi süre uzaklaşın
sessiz kalın ve sensiz yapamıyorumlardan vazgecin

elimden birşey gelmiyor zatn.mesaj atmayım diyorum tutamıyorum kendimi.sevgiliyken herşeyi o yapardı.ben giderdim o ağlaya ağlaya tutardı beni.evlendikten sonra ilk aylarımızdada o kadar iyiydi k herşey.ben evden gidene kadar tüm geceler küs bile olsak sarılıp uyurduk.gece yatakta olmadığım zaman alır getirirdi beni bana kızgın bile olsa.anlayamıyorum bu katılığını.sevdiğini biliyorum ama neden böyle hareket ediyor.onca şey yapmasına rağmen ben alttan aldım özürler diledim.hakaretler küfürler geçer iyileştiririm ben onu dedim.şimdi ki tüm inadı babanın evine bensiz gidersen bu iş biter demiştim sana.geri adım atmıcam sözümden diyo.duygularım çok zedelendi.aşağılık psikolojisine kapıldım o istemedikçe:(((

Sarılıp uyumanızı değil, geleceğinize engel koymasını, sizi kısırlamasını, hakaret etmesini düşünün ve bir daha mesaj atmayın.

Yazmışsınız yazacağınızı, sevginizi belirtip tekrar düzeltmek istediğinizi soylemişsiniz.
Siz bir daha mesaj atarsanız onu tamamen kaybedersiniz.
Şimdi sizin geri adım atmanızla çok rahatlamıştır, uzatıyor, süründürmeye çalışıyor.
Tutarlı davranmıyorsunuz. Bu da onun işine geliyor.

hergün düşünmekten alıkoyabilsem bi kendimi.evden dışarı çıkmak istemiyorum yemek yiyemiyorum.ilk defa böyle oldum.hayatım boyunca hep terk eden ben oldum.karşımdakilerin kalbini umarsızca kırdım.eşimle de ilk tanıştığımızda öyleydim.her sinirlendiğimde azarladım bıraktım bağırdım cağırdım sevgiliyken.eşim çok duygusaldır.karşımda oturup ağları beni bırakma seni çok seviyorum diye.şuan bana karşı bu kadar katı olması nasıl oluyor inanamıyorum.ben nasıl bu kadar aciz oldum onada inanamıyorum.her olayda arkama bakmadan çekip giderdim çok sevsem bile.ama eşimle daha 1 yıl olmasına rağmen içim acıyor.anılarımız çıkmıyor aklımdan:((((

siz üstüne düştükçe adamda kendini bulunmadık hint kumaşı sanmış... bırakın biraz uzak durun, arayıp sormayın ki o telaşlansın sizin yerinize...

adam tutarsız ama siz ondan daha fazla tutarsız davranıyorsunuz..

o da 25 yaşında.ben güzel bi kızım.yani eşimin arkadaşları bile beni hep överlerdi ona.eşimde çoğu erkeğe hitaben yakışıklı biridir.tabi onu o hale biraz da ben getirdim.herkes çok güzel bi çift olmussunuz ikinizde güzel ikinizde alımlı diye konuşurdu hep.özgüveni yüksek olduğu için,çok çabuk başka birini bulabileceği için yada belki de eskilere ulaşıp kızlarla konuşmaya başladığı için gelmiyordur bana.yoksa çok aşık adam bu kadar canım yanarken arkasını dönemezdi bana.o beni çok sevdi.ben onunla çıkmaya karar verdiğimde 6 yıllık bi ilşkimi bitireli henüz bi kaç hafta olmuştu.onun sevgisiyle başladı ilişkimiz.hep en çok seven benim derdi.aklındakileri bi çözebilsem.bekar hayatına çabuk adaptemi oldu bilemiyorum:(((

Kizlar bi kac gelisme felan oldu paylaşmak istiyorum. Dun esimin abisi babami aradi nolcak ne bitcek kendileri cikis yolunu bulamiyorlar diye.meseleler ufak seyler felan filan dedi.sonra olayi bir de benden dinlemek istedigini soyledi bende herseyi anlattm.hic haberimiz yoktu hakaretlerden felan dedi.teli kapatinca esime yuklenmisler.o da babami aradi ykiziniz yalan yanlis seyler anlatiyor.ben kimseye bişey soylememistim bile daha.oraya gelip konusmak istiyordum ama artik hersey belli olacagi varsaydi da olmicak ven gelmiyorum dedi.bende dava acmaya gelicem demedin mi sen bana.buraya geleceksin ve anlasmali bosanma davasini acacaksin.bana bosancam diyip ailene konusup hallederiz diyosun cocuk oyunu mu bu dedim.gelmiyorum ben oraya davayi da acarim kendi memleketimde dedi.bende senin ayagina gelmem.buraya geleceksin dava burda acilacak dedim.buarada esim bana ulasamiyor cunku hattımi kirdim o yuzden ailemi aramak zorunda kaliyorlar hep.sizce ne yapmaliyim su asamada.sessiz sedasiz beklemelimiyim

Benim bildiğim kadarıyla birlikte yaşadığınız şehirde görülür davanız .
Sen boşanmak istiyor musun ?
Eğer istemiyorsan bu adamla ancak tedavi şartı ile barış, barışmadınız diyelim inan dünyanın sonu değil hiçbirşey.

davayı orda açacak zaten.babam gel konuşalım öyle olay değil boşanma.konuşuruz olacağı varsa olur olmazsa davayı burda anşmalı açarsınız bitirip gidersin dedi.siz kararınızı vermişssin.kızınıza inanıyorsunuz benim kendimi savunmama bile izin vermediniz ben gelmiyorum oraya dedi ve gelmedi.bana da davayı açıcam brda uzatma tatlı tatlı bitsin dedi beni yıpratma dedi.istenmemek o kadar kötü ki tamam dedim bende.aç dava tarihnde gelirim dedim.kendisinin sorunları olduğunu düşünmüyor ki.ona göre tek suçlu bnim.en ufak tartışmalardan olylar yaratmısım.babamın evine gitmişim.bana herşeyi bi kenara koyalım babanın evine bensiz gidersen bi daha buraya dönemezsin dedim mi sana dedim dimi.bu sözümü yemicem dedi o kadar dil dökmeme rağmen:(((

o da 25 yaşında.ben güzel bi kızım.yani eşimin arkadaşları bile beni hep överlerdi ona.eşimde çoğu erkeğe hitaben yakışıklı biridir.tabi onu o hale biraz da ben getirdim.herkes çok güzel bi çift olmussunuz ikinizde güzel ikinizde alımlı diye konuşurdu hep.özgüveni yüksek olduğu için,çok çabuk başka birini bulabileceği için yada belki de eskilere ulaşıp kızlarla konuşmaya başladığı için gelmiyordur bana.yoksa çok aşık adam bu kadar canım yanarken arkasını dönemezdi bana.o beni çok sevdi.ben onunla çıkmaya karar verdiğimde 6 yıllık bi ilşkimi bitireli henüz bi kaç hafta olmuştu.onun sevgisiyle başladı ilişkimiz.hep en çok seven benim derdi.aklındakileri bi çözebilsem.bekar hayatına çabuk adaptemi oldu bilemiyorum:KK43:((

O face lerde takılırken siz böyle depresif takılırsanız tabi ki kolay adapte olur bekar hayatına.. madem o sizi tanıdığında güçlüymüşsünüz yine öyle olun çünkü o halinizi sevmiş..

gereken mesajı atmışsınız artık birşey yazmayın.. biraz sessiz ve sakin kalın. Hatta olur da mesaj atar yahut ararsa saatler sonra dönün..

bazı insanlar alttan aldıkça daha da tepenize çıkar. Öyle olmuş eşinizde de.. henüz olgunlaşmamış sanırım ve sizin ipleri elinize alıp güçlü olmanızla yola gelecek gbi.. sonrasını bilemem tabi.. hakkınızda hayırlısı..

Back