• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak üzereyimmm:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi mssvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En guzeli dimi sessiz kalmak.biraz meraktan catlamasi lazim.whatsapa resim koymustum yine.mesaj atti hemen daha yeni.kaldir su resmini ben sana cekici resimler koyma demedim mi diye.cevap vermedim bende
Whatsappa koydugun resme karisiyosa henuz umut var bitmemis. Sen de akilli ol surekli evini terk etme, bir de ikinci evliligin hic mi ders almadin

kızlar an be an olanları burayla paylaşmak sizlerden akıl almak bi nebze de olsa içimi ferahlatıyor.dışardan bi gözle bakan insanların yorumlarına çok ihtiyacım var.dün gece yine mesaj attı işte whatsap resmini değiştir diye felan.bende eç cevap verdim.kiminle konuşuyosun gecenin bi yarısı beni çıldırtmak mı niyetin.boşandıktan sonra napıyosan yap diye mesaj attı.ufak çaplı bi tartışma yaşadık gecenin 3 üne.neyse bi kuzenim yazdı o saatte sana bişey söylicem diye.eşimin 4 yıl önceki sevgilisi eşimin arkadaş listesinde kuzenimi görüp mesaj atmış birşey sorabilir miyim diye.kuzenimde sor demiş.kız durumu açıklamış ve hala eşime çok aşık olduğunu o üzüldükçe üzüldüğünü nasıl olduğunu merak ettiğini boşanı mı eşinden merak ediyorum diye yazdıkça yazmış.kuzenimde ağzından laf almak için baya konuşturmuş kız.kız eşimn onu kabul etmediğini hatta unuttu çoktan beni diyerek sızlandığını,umutsuzca sevip hala daha onu beklediğini fela anlatmış kuzenime.şok oldum.ağlayamadım bile dondum kaldım.konuşmaların hepsini eşime yolladım ve eşimi kuzenimle konuşturdum.o da kuzenime önce ban söylemeliydin zaten kritik durumdayız bu daha da kötü olacak demiş kuzenime.bana da birsürü açıklama felan yaptı.hastalıklı kız işte platonik platonik takılıyo.hatırlamıyorum bile yüzünü takıntılı manyak vs dedi.sonrada bana bağırdı çağırdı senin bu uslubün yanlış düşüncelerin yüzünden bu aşamaya geldik.yeter ya naptını ne ettiğini gözüm görmüyo üstüne bi de bu salak saçma şeylerle geliyosun bana.pazartesi adliyeye gidiorum.boşuna beklemişim düzelirsin diye.sen düzelmezsin.beklemenin bi anlamı yok vs dedi.bende ne söylersen itiraz etmiyorum tamam diyorum git aç davayı diyorum üstüne bi de sinirlenen sen oluyosun.sakin ol biraz kafanı rahat bırak artık.benim bişey yaptığım yok hep evdeyim ders çalışıyorum kuruntu yapıp canını sıkma yeter sanada yazık felan dedim.ben öyle diyince şaşırdı bi an öfkesi dindi.güzel şeyler yaşandı güzel hatırlayalım varsa hakkım helal olsun bitirelim artık şu işi dedi.bende seninle hem fikirim benimde hakkım helaldir sana dedim konuşmayı sonlandırdık.allahtan hergün iyi olayla vesile etmesini dilerken karşıma böyle şeyler çıkıyor.güvenim gün geçtikçe yerle bir oluyo.bu yaşanan neydi şimdi :(((

kızlar an be an olanları burayla paylaşmak sizlerden akıl almak bi nebze de olsa içimi ferahlatıyor.dışardan bi gözle bakan insanların yorumlarına çok ihtiyacım var.dün gece yine mesaj attı işte whatsap resmini değiştir diye felan.bende eç cevap verdim.kiminle konuşuyosun gecenin bi yarısı beni çıldırtmak mı niyetin.boşandıktan sonra napıyosan yap diye mesaj attı.ufak çaplı bi tartışma yaşadık gecenin 3 üne.neyse bi kuzenim yazdı o saatte sana bişey söylicem diye.eşimin 4 yıl önceki sevgilisi eşimin arkadaş listesinde kuzenimi görüp mesaj atmış birşey sorabilir miyim diye.kuzenimde sor demiş.kız durumu açıklamış ve hala eşime çok aşık olduğunu o üzüldükçe üzüldüğünü nasıl olduğunu merak ettiğini boşanı mı eşinden merak ediyorum diye yazdıkça yazmış.kuzenimde ağzından laf almak için baya konuşturmuş kız.kız eşimn onu kabul etmediğini hatta unuttu çoktan beni diyerek sızlandığını,umutsuzca sevip hala daha onu beklediğini fela anlatmış kuzenime.şok oldum.ağlayamadım bile dondum kaldım.konuşmaların hepsini eşime yolladım ve eşimi kuzenimle konuşturdum.o da kuzenime önce ban söylemeliydin zaten kritik durumdayız bu daha da kötü olacak demiş kuzenime.bana da birsürü açıklama felan yaptı.hastalıklı kız işte platonik platonik takılıyo.hatırlamıyorum bile yüzünü takıntılı manyak vs dedi.sonrada bana bağırdı çağırdı senin bu uslubün yanlış düşüncelerin yüzünden bu aşamaya geldik.yeter ya naptını ne ettiğini gözüm görmüyo üstüne bi de bu salak saçma şeylerle geliyosun bana.pazartesi adliyeye gidiorum.boşuna beklemişim düzelirsin diye.sen düzelmezsin.beklemenin bi anlamı yok vs dedi.bende ne söylersen itiraz etmiyorum tamam diyorum git aç davayı diyorum üstüne bi de sinirlenen sen oluyosun.sakin ol biraz kafanı rahat bırak artık.benim bişey yaptığım yok hep evdeyim ders çalışıyorum kuruntu yapıp canını sıkma yeter sanada yazık felan dedim.ben öyle diyince şaşırdı bi an öfkesi dindi.güzel şeyler yaşandı güzel hatırlayalım varsa hakkım helal olsun bitirelim artık şu işi dedi.bende seninle hem fikirim benimde hakkım helaldir sana dedim konuşmayı sonlandırdık.allahtan hergün iyi olayla vesile etmesini dilerken karşıma böyle şeyler çıkıyor.güvenim gün geçtikçe yerle bir oluyo.bu yaşanan neydi şimdi :KK43:((

Esin kafayi yemis. Sacma seylerle gelen kendisi sen somut bsy sunmussn kalkms ona kiziyo. Olan biten bsyi anlatmssn . O sana kendnce iftira atmayi blyo ama napiyosan bosandktn snra yap diyo. Sanki aldatiyomssn gibi. Iyi degl esin. Duzelr umarm

düzelir mi bilmiyorum çok çıkmazdayım:(
bazen diyorum hayatın sonu mu be daha yaşın kaç,sen evliyken bile evlenme teklifi almış kızsın.önce iş güç sahibi ol yüksek lisansını yap,ondan sonra elbet hayatına seni el üstünde tutan biri girecek.
işte bazen de yaşananlar çok koyuyor.tekrar ayağa kalkabilir miyim.gitsem tekrar yanına ne değişeck.yine evde sınavlara hazırlanmaya çalışıp onun nöbetlerinin görevlerinin bitmesini beklicem.çocuğum olursa yanlız büyütücem vs vs.kafam çorba gibi.doğuda bi tane komşum bana asker karısı dul çocuğu yetim olur demişti.doğruymuş yaşadıkça öğrendim.hep yanlızdım ki zaten.vazgeçmek bu zor olmamalı diyorum kendime

düzelir mi bilmiyorum çok çıkmazdayım:KK43:
bazen diyorum hayatın sonu mu be daha yaşın kaç,sen evliyken bile evlenme teklifi almış kızsın.önce iş güç sahibi ol yüksek lisansını yap,ondan sonra elbet hayatına seni el üstünde tutan biri girecek.
işte bazen de yaşananlar çok koyuyor.tekrar ayağa kalkabilir miyim.gitsem tekrar yanına ne değişeck.yine evde sınavlara hazırlanmaya çalışıp onun nöbetlerinin görevlerinin bitmesini beklicem.çocuğum olursa yanlız büyütücem vs vs.kafam çorba gibi.doğuda bi tane komşum bana asker karısı dul çocuğu yetim olur demişti.doğruymuş yaşadıkça öğrendim.hep yanlızdım ki zaten.vazgeçmek bu zor olmamalı diyorum kendime

Ciddi ciddi konus esinle. Bu boyle olmaz. Uzatiyor bos yere. Ha sunu diyeyim sakin ne olrsa olsn okulunu birakma devam et cok pisman olrsn . Kendi ayaklarnn ustunde durursan herseyn ustesinden gelrsn

ciddi konuşuyor zaten bu konuda.davayı açıcam kesın açıcam yarın ailenide arıcam vs vs.hep bunları söylüyo.bende tamam aç dava tarihinde gelicem diyorum.tmm dio her konuşmayı böyle kapatıyoruz.ama gelgelelim sonra sesi çıkmıyo.bende naptın davayı hala niye açmadın hayırdır niyetin yok vs diyemiyorum.içim acıyo çünkü:(((
onun da içi yandığı için gidemiyo mahkemeye belki de.çok üzüldüğnü biliyorum.her ne kadar fevri davransa da bu konuda kendini tutuyor gibime geliyor

ciddi konuşuyor zaten bu konuda.davayı açıcam kesın açıcam yarın ailenide arıcam vs vs.hep bunları söylüyo.bende tamam aç dava tarihinde gelicem diyorum.tmm dio her konuşmayı böyle kapatıyoruz.ama gelgelelim sonra sesi çıkmıyo.bende naptın davayı hala niye açmadın hayırdır niyetin yok vs diyemiyorum.içim acıyo çünkü:KK43:((
onun da içi yandığı için gidemiyo mahkemeye belki de.çok üzüldüğnü biliyorum.her ne kadar fevri davransa da bu konuda kendini tutuyor gibime geliyor

Kafasi karisik. Bence yazma bekle o yazsn bi sonuca baglasn:(

sessiz kalmaktan başka yapacak birşey yok zaten.yapmam gereken herşeyi yaptım ben.defalarca yalvardım olmaz dedi.hele dün ki olay tam anlamıyla beni derinden sarstı eşimin bi suçu olmasada.biraz daha soğukkanlıyım dünden bu yana

Bence acil bir şekilde çift terapistine gitmelisiniz. Bu şekilde her gün mahkemeye gideceğim diye tehditler savurmakla olmaz. Eşine ciddi bir mail yaz bu konuyla ilgili. İlla bitirmek istiyorsa buna rağmen bitirin zaten. Ancak hem senin hem eşinin ciddi anlamda yardıma ihtiyacınız var. Muhakkak ki anladığı bir dil vardır ikna olacağı. Sakin bir şekilde bunu kullan.

Edit: asla yalvarma hiç bir konuda eşine. Sana olan saygısını yeniden kazanmaya çalış sadece.

birlikte terapiste gitmeyi hep istedim.ne beni gönderdi ne de gelmeyi kabul etti.
Nasıl sancılı bir süreç bu.
Evlenmeden önce bana bir ilah gibi bakardı tapardı.herşeyime saygıyla bakardı.
eskisi gibi olmaya çalışyorum şu an.
kesinlikle taviz vermeyen o güçlü kadın olmaya

Kızım yazık günah yol ver gitsin.
Eşin neyin kafasını yaşıyor psikolojisi bozuk o adamın normal degil bu laflar sözler hareketler vb...
bunun sonu yok ki bu adam bir ömür çekilir mi?

kalbimin bi yanı gerçekten bu evlilikten hayır gelmez diyor.değişmeyecek,tekrar denersen yine yanlız kalan sen olacaksın.yne acı çekeceksin,aynı şeyler bi daha yaşanacak,arkana bakma yürü git sonuçta bu adam 1 senedir hayatında,sen neler atlattın kaç yıllık sevgililerinden vazgeçtin,bundan da geç toparla kendini diyor.
bir yanım ise hala güzel günlerde,bana şefkatle bakmasında,onu üzdüğmde ağlamasında:(((
Aileden yana hep şansssız olan eşimin şansı olmak istedim.boşanmış bi ailenin çocuğu olarak hep boşanmaktan korkardı.
ama babasının karakterine dönüşeceğini hiç aklına getiremedi galiba :((

kızlar eşim dün gece mesaj atmış adliyeye gittim.1 yılımız dolmadığı için dava açamıyormuşuz.o yüzden 2 ay beklicez mecburen.bu süreçte özgürsün istediğini yap.sonuçta evliliğimiz fiilen bitti.geriye bi tek adli merciler kaldı.eşyalarını da istemediğini söylediğin için atıyorum.görmek istemiyorum evimde.yolun açık olsun mutluluklar yazmış.
kağıt üzerinde 2 koskoca ay geçiricez :((

birileriyle konuşmaya ihtiyacım varr kızlarr :((
Eşimle iki haftayı geçecek hiç konuşmuyoruz ne o yazdı aradı ne de ben.
Ve hala daha ne annesi ne de babası insan yerine koyupta beni aramadılar.
Ailem bana ve gelinen noktaya o kadar çok üzülüyor ki,eşimin ailesi bu duruma nasıl bu kadar kayıtsız soğuk kalabiliyor anlayamıyorum.Oysa ne benim ne de ailemin hiçbir sorunu olmadı bu zamana kadar onlarla.babam eşime ev kredisi çekmiş adam düşünün yani.
Eşimin de bu kadar kayıtsız olmasını ve amannn biterse biter hallerini hep ailesine bağlıyorum.
Kesin boşanıcazyılımız dolunca b,liyorum artık :(((

güzelliğine kapılıp ilk evliliğini umursamamış ama evlendikten sonra kafasınız kurcalmış gibi geldi bana.hiç eskiyle ilgili söylemleri oldu mu?

kalbimin bi yanı gerçekten bu evlilikten hayır gelmez diyor.değişmeyecek,tekrar denersen yine yanlız kalan sen olacaksın.yne acı çekeceksin,aynı şeyler bi daha yaşanacak,arkana bakma yürü git sonuçta bu adam 1 senedir hayatında,sen neler atlattın kaç yıllık sevgililerinden vazgeçtin,bundan da geç toparla kendini diyor.
bir yanım ise hala güzel günlerde,bana şefkatle bakmasında,onu üzdüğmde ağlamasında:KK43:((
Aileden yana hep şansssız olan eşimin şansı olmak istedim.boşanmış bi ailenin çocuğu olarak hep boşanmaktan korkardı.
ama babasının karakterine dönüşeceğini hiç aklına getiremedi galiba :KK43:(

erkek çocukları böyledir işte.ben de ilk evliliğimde anladım.evlenene kadar babasının ne kadar içkisi annesini ne kadar ihmal ettiğinden bahsderdi.evlendikten sonra babasının aynısı oldu.bende ikinci eviliğimi yaptım.seni çok iyi anlıyorum şuan da.

ama senin için en hayırlısı bu adamdan kurtulman bence.allah hayır etsin.asla ona geri dönmeyi düşünme ezdirme kendini lütfen.

ben seni çözdüm canım.sen tartışmalarda, kavgalarda evi terk eden birisin yanılıyormuyum. eğer böyleyse çok büyük hata yapmışsın. bu tip erkekleri bilirim. ne yaparsan yap evi terk etme. evi terk demek bunların zihninde o.. ile aynıdır. kadının yeri evidir, ne yaşanırsa yaşansın evde olacaksın. git odaya ağla ama evi terk etme. sana saygısı bundan bitmiş muhtemelen. eğer boşanmak istemiyorsan yapman gereken bir şey var.

Çok üzüldüm senin adına canım benim yaa inan bende sanki seninle acı cektim,bu acın cırpınışın Allah nazarında inin çok sevap ama eşin maalesef aptalmış seni hak etmeyecek kadar hemde bende eşimden şikayetlerim var ama beterin beteri de var deyip olumsuzluklarına şükrediyorum bazen.Benimde annem babam ayrılar şiddet gösteren bir babanın kızıyım ve senelerdir babamla görüşmeyiz.Hoş babam aramaz sormaz beni ,Benim bütün dünyam Anneciğim.Annem evlenirken bana ne olursa olsun birbirinize boşanıcam ben gidicem ben demeyin bu çok öznemli demişti eşimle konuşuruz bak soguyoruz bırbırımızden bu gıdısle bıtecek uzuluyorum halımıze dıye cok konuştum ama aslaaa bosanıcam boşanalım demedim o da demedi hiç neyse olmuş bitmiş dedirtme noktasına getirmiş seni belli ki şimdi sana tavsiyem ayrılan bir kadının kızı olarak annemden örnek dik dur dik al elıne bır kağıt kalem yaz kocanı sayfalara ıyılıklerı yanlışlarını sakla o kağıdı 2 gun sonra tekrar oku 1 hafta sonra tekrar her okudugunda belki de aaaa ne adammıs bu yaa nasıl cektım yaa dıyebılıyorsan ardına bakma duygularımız bızı yonlendırıyor bız kadınların zayıflığı bu bırak peşinden gelmeyen gelmesin ilk gidişinde gelmiyor.Tamam bitsin diyorsa o adamdan kocada olmaz bir cacık olmaz bırak her şeyini kabul edıp boynunu buken bırını bulsun gencsın ne fırsatlar cıkar cocukta yok eee ne guzel ıste bir deliden kurtulucam hadı barıstın dıyelım yıne tartısıcan yıne yıne yıneeeeee hep aynı o değişmedikce olmaz bu evlilik daha da kinlendin onun acı cekmesini mi istiyorsun haberı olmasın senden ne ara sor gızlen adeta gez dolas ark yokmuş gıbı davran bence ayrıl ardına bıle bakma gıtmedı gıtmedı bır gıttı bıtırdı desın bırak sorgulasın kendını belkı de sende kı rahatlıgı umursamazlıgı gorunce kararlı deyıp gelıp ayaklarına kapanıcak ondan sonrasını sen karar verırsın ama bence uzulme kendını uzme gelirse ayagına kadar bır dusunursun barışmayı ama gelmezse kaç kaaççççç o adamdan hemen bır daha da düşünme bile ama bu bekleme surecını gez eglen aılenle ıyı ol sana tavsıyem

Offf yaa bu erkekler ne fenalar.bizde eşimle 2 hafta önce kavga ettik ben çok hakaret ettim çok çiledenıkdım s..... git evde dedim hatta merdaneyle vurdum :KK43: Ayrılcam dedim dedimde dedim işde küfürde ettim ama o bana hiç bişey demedi asla vurmazda zaten ikimizde gitmedik ama evden 1 hafta ayrı yattık :cry:hiç konuşmadık iletişim kurmadık sonra ben bi adım attım yatağa yattım çok hasta oldum sabaha kadar bana bakdı şimdi iyiyiz çok şükür bana senden asla vazgeçmemdedi merdaneyle vursan bile dedi:cry:Haksızdı kabahati büyükdü ama sonuna kadar evi terketmemekde boşanmada olsa son ana kadar evinizde kalmalıydınız belki düzelirdi bilemiyorum.

Back